سلام دوستان من یه مودم ASus WL-AM602 دارم وقتی که روی حالت Poin to Point Protocol Ethernet یا همون pppoe تنظیم می کنم به اینترنت وصل نمی شم .یعنی وقتی می رم تو IE میگه ارتباط بر قرار نشد می خواستم ازتون خواهش کنم که روش تنظیم روی pppoe رو کامل توضیح بدین شاید من اشتباه می کنم...بعد می خواستم ببینم که امکان داره مشکل از سخت افزار یا نرم افزار مودم باشه یا نه....آخه با ISP که تماس گرفتم گفتن مودم ممکنه ساپورت نکنه...بعد میخواستم بدونم ممکنه که مشکل از خود ISP باشه یا نه ...من با شبدیز کرج قرارداد دارم و سرعتمم 512 Premium ولی موقع دانلود تو ساعت کم ترافیک از 35 تا 60 بالاتر نمی ره....راستی تمامه راهای PPPOE رو هم امتهان می کنم........خواهشن یه راه جلو پام بزاریدو اگه میشه همه ی سوالامو جواب بدید...........ممنون (جونه مادرتون جواب مارو بدین من هر روز این پیامو کپی پیست می کنم ولی کسی جواب نمی ده توروخدااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا
)
آقا این دو تا راهنما رو خوندی؟ شاید یه کمکی بهت بکنه..
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بخصوص این دومی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا به حرف isp گوش نکن. ساپورت کردن هیچ ارتباطی به مودمت نمی تونه داشته باشه مگر اینکه دستگاهت خراب باشه، اونا خودشون بلد نیستن. البته بعضی از isp ها قبلا با pppoe مشکل داشتن ولی الان بعیده.
اگه اون دو تا فایل راهنما کمکت نکرد یه بار دقیقا بگو از اول که می ری توی setup چه تنظیماتی انجام می دی تا آخر؛ شاید تونستم راهنماییت کنم..