تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 523 از 1759 اولاول ... 2342347351351952052152252352452552652753357362310231523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

اون که بله.می گم اگر من بخوام مثل لپتاپ با کامپیوتر اینترنت وایرلسو بگیرم باید روتر وایرلس بگیرم یا کارت شبکه وایرلس؟ یه چیزی که بردش خفن زیادو بگیره. آخه خونه ما جفته دانشگاه حیفه اینترنت مجانی پخشه توی هوا باشه من نگیرم:-)
    اولا مواظب باش کارهای شخصیت رو باهاش انجام ندی که مثل آب خوردن میفهمن داری چیکار میکنی. فقط واسه دانلود و سرچ معمولی استفاده کن.

واسه این کار یه کارت شبکه وایرلس لازمه. مثل این:

که خفنش میشه این:

البته خیلی خواستی حال کنی ، اولی رو بگیر و یه آنتن بنداز روش.

البته مدل پورتابل USB اش هم هست که قیمتش دوبرابره:

قیمت کارت ها از 28 شروع میشه .

دالای کامپیوتر هم مدل PCI اش رو داره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و هم مدل پورتابل USB اش رو :
    کد:
    Last edited by a6l3i; 17-11-2009 at 16:08.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خب چراغ Status من چشمک میزنه، متوسط
    با اسپیلیتر وصل کردم، تقریبا هر 10 ثانیه چراغ DSL خیلی تند تند -تندتر از Status - چشمک میزنه و بعد قطع میشه و دوباره باز همین کار رو میکنه

داره خودمونی میشه G4nd0lf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال نخندینا

اگه بخوایم با یه مودم usb مثل am602 به نت وصل شیم ، به کارت شبکه نیازه؟ یا با نصب Driver مودم ، بطور مجازی Local Area Connection ساخته میشه؟
    چون اونطور که تو راهنمای 602 می بینم ، بعد از نصب Driver اون ، باید ( Internet Protocol (TCP/IP رو دستی ست کرد که این واسه کارت شبکه تعریف میشه.

من مودم قبلیم فقط USB داشت و کارت شبکه هم داشتم و به این نکته توجهی نکردم.

ممنون

----------------------------------------------------
    راستی محسن جون ، الآن دیدم آنلاینی. Asus جوابم رو داد ولی کامل نبود ، ظهر 2باره ایمیل زدم احتمالا تا شب جواب بده.
    اگه با کابل USB مودم بخوای به نت وصل بشی دیگه احتیاجی به کارت شبکه نداری خود مودم وقتی درایورشو نصب می کنی یه local Area Network Connection می سازه یعنی یه جورایی خودش نقش کارت شبکه رو ایفا می کنه ...ولی باید خودت به صورت دستی (Tcp/ip) رو Set کنی...ولی USB یه چیز آشغاله که مودما دارن چون رو سرعت تمام پورتای PC اثر می زاره.....یه گله هم ازت دارم که جواب سوال منو تو تاپیک قبلی ندادی....

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب چراغ Status من چشمک میزنه، متوسط
    با اسپیلیتر وصل کردم، تقریبا هر 10 ثانیه چراغ DSL خیلی تند تند -تندتر از Status - چشمک میزنه و بعد قطع میشه و دوباره باز همین کار رو میکنه
    تمام نکاتی رو که لازم بود a6|3i کاملا توضیح داد ....توام مطمئن شو قبل از Splinter هیچ وصیله ای به خط وصل نباشه (تلفن،فکس و ...)اگه باز درست نشد با یه مودم دیگه خطو چک کن ممکنه مشکل از مودمت باشه.

5. این کاربر از G4nd0lf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من یه مودم ASus WL-AM602 دارم وقتی که روی حالت Poin to Point Protocol Ethernet یا همون pppoe تنظیم می کنم به اینترنت وصل نمی شم .یعنی وقتی می رم تو IE میگه ارتباط بر قرار نشد می خواستم ازتون خواهش کنم که روش تنظیم روی pppoe رو کامل توضیح بدین شاید من اشتباه می کنم...بعد می خواستم ببینم که امکان داره مشکل از سخت افزار یا نرم افزار مودم باشه یا نه....آخه با ISP که تماس گرفتم گفتن مودم ممکنه ساپورت نکنه...بعد میخواستم بدونم ممکنه که مشکل از خود ISP باشه یا نه ...من با شبدیز کرج قرارداد دارم و سرعتمم 512 Premium ولی موقع دانلود تو ساعت کم ترافیک از 35 تا 60 بالاتر نمی ره....راستی تمامه راهای PPPOE رو هم امتهان می کنم........خواهشن یه راه جلو پام بزاریدو اگه میشه همه ی سوالامو جواب بدید...........ممنون (جونه مادرتون جواب مارو بدین من هر روز این پیامو کپی پیست می کنم ولی کسی جواب نمی ده توروخدااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا)

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

اولا مواظب باش کارهای شخصیت رو باهاش انجام ندی که مثل آب خوردن میفهمن داری چیکار میکنی. فقط واسه دانلود و سرچ معمولی استفاده کن.

واسه این کار یه کارت شبکه وایرلس لازمه. مثل این:

که خفنش میشه این:

البته خیلی خواستی حال کنی ، اولی رو بگیر و یه آنتن بنداز روش.

البته مدل پورتابل USB اش هم هست که قیمتش دوبرابره:

قیمت کارت ها از 28 شروع میشه .

دالای کامپیوتر هم مدل PCI اش رو داره :
    کد:
    و هم مدل پورتابل USB اش رو :
    کد:
    آره اون که ستمه. البته یه آنتی هک بذاری می فهمی وقتی خواستن وارد بشن. حالا قیمت این پورتابلش چنده؟خیلی باحاله بردش چطوره.

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه مودم ASus WL-AM602 دارم وقتی که روی حالت Poin to Point Protocol Ethernet یا همون pppoe تنظیم می کنم به اینترنت وصل نمی شم .یعنی وقتی می رم تو IE میگه ارتباط بر قرار نشد می خواستم ازتون خواهش کنم که روش تنظیم روی pppoe رو کامل توضیح بدین شاید من اشتباه می کنم...بعد می خواستم ببینم که امکان داره مشکل از سخت افزار یا نرم افزار مودم باشه یا نه....آخه با ISP که تماس گرفتم گفتن مودم ممکنه ساپورت نکنه...بعد میخواستم بدونم ممکنه که مشکل از خود ISP باشه یا نه ...من با شبدیز کرج قرارداد دارم و سرعتمم 512 Premium ولی موقع دانلود تو ساعت کم ترافیک از 35 تا 60 بالاتر نمی ره....راستی تمامه راهای PPPOE رو هم امتهان می کنم........خواهشن یه راه جلو پام بزاریدو اگه میشه همه ی سوالامو جواب بدید...........ممنون (جونه مادرتون جواب مارو بدین من هر روز این پیامو کپی پیست می کنم ولی کسی جواب نمی ده توروخدااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا)
    آقا این دو تا راهنما رو خوندی؟ شاید یه کمکی بهت بکنه..

کد:
    و بخصوص این دومی
    کد:
    اصلا به حرف isp گوش نکن. ساپورت کردن هیچ ارتباطی به مودمت نمی تونه داشته باشه مگر اینکه دستگاهت خراب باشه، اونا خودشون بلد نیستن. البته بعضی از isp ها قبلا با pppoe مشکل داشتن ولی الان بعیده.
    اگه اون دو تا فایل راهنما کمکت نکرد یه بار دقیقا بگو از اول که می ری توی setup چه تنظیماتی انجام می دی تا آخر؛ شاید تونستم راهنماییت کنم..

9. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه با کابل USB مودم بخوای به نت وصل بشی دیگه احتیاجی به کارت شبکه نداری خود مودم وقتی درایورشو نصب می کنی یه local Area Network Connection می سازه یعنی یه جورایی خودش نقش کارت شبکه رو ایفا می کنه ...ولی باید خودت به صورت دستی (Tcp/ip) رو Set کنی...ولی USB یه چیز آشغاله که مودما دارن چون رو سرعت تمام پورتای PC اثر می زاره..
    البته نیازی به تنظیم دستی tcp/ip نیست. اتوماتیک هم کار می کنه.
    من خودم چند سال با usb کار سنگین کردم، تاثیر بدش محسوس نیست(مگر اینترنتت 10 مگابیت باشه!!)، از جهتی آسون بودنش بخصوص برای تازه کارها مزیت بزرگیه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا این دو تا راهنما رو خوندی؟ شاید یه کمکی بهت بکنه..

کد:
    و بخصوص این دومی
    کد:
    اصلا به حرف isp گوش نکن. ساپورت کردن هیچ ارتباطی به مودمت نمی تونه داشته باشه مگر اینکه دستگاهت خراب باشه، اونا خودشون بلد نیستن. البته بعضی از isp ها قبلا با pppoe مشکل داشتن ولی الان بعیده.
    اگه اون دو تا فایل راهنما کمکت نکرد یه بار دقیقا بگو از اول که می ری توی setup چه تنظیماتی انجام می دی تا آخر؛ شاید تونستم راهنماییت کنم..
    چه عجب بلاخره یکی جواب مارو داد...من وقتی وارد تنظیمات می شم به دو صورت PPPoe رو تنظیم می کنم که هیچکدومشون جواب نمی ده
    1)از قصمت Quick Setup بعد تیک DSL-Auto Connet رو ور میدارم تا بتونم به صورت دستی VIP/VCI رو تنظیم کنم...بعد Next می کنم Connection type رو رو حالت PPP Over Ethernet (PPPOE) می زارم بعد ازم PPP user Name & PPP Password رو می خواد بعد به بقیه گزینه های زیرش دست نمی زنم دوباره Next می کنم تیک Enable NAT رو می زارمو تیک Firewall رو بر می دارم بعد تو صفحه ی بعد Disable DHCP Server رو انتخاب می کنم به خاطر رنج IP ...بعد Next می کنمم مودم SAVE /REBOT می شه ولی وقتی IE رو باز می کنم ارتباط بر قرار نمی شه....راه دومم مثل اولیه فقط از قسمت Addvanced Setup/Wan می رم....ISP میگه مشکل از مودمته ولی مطمئنم ک....شر میگن آخه با یه مودمه دیگه امتحان کردم ولی بازم نشد....

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته نیازی به تنظیم دستی tcp/ip نیست. اتوماتیک هم کار می کنه.
    من خودم چند سال با usb کار سنگین کردم، تاثیر بدش محسوس نیست(مگر اینترنتت 10 مگابیت باشه!!)، از جهتی آسون بودنش بخصوص برای تازه کارها مزیت بزرگیه.
    نمی دونم تنظیم دستی می خواد یا نه آخا یه ساله کا با USP وصل نشدم ولی مطمئنم رو سرعت تمام پورتای PC تاثیر میزاره یه جورایی که حساب کردم حدودآ 15% سرعت پورتارو پایین میاره (البته به نوع مین بورد بستگی داره)

13. این کاربر از G4nd0lf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •