تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 577 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای نصب ۶۴ بیت روی ماشین مجازی باید اطمینان حاصل کنید سخت افزارتون بخصوص cpu از مجازی سازی پشتیبانی داره.ساده ترین راهش اینه که تست کنید ببینید ۶۴ بیت تو ماشین مجازی بالا میاد یا نه !!!!
    فقط پشتیبانی پردازنده کافی نیست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهکارهایی رو نوشته که متوجه بشید سخت افزار از مجازی سازی پشتیبانی داره یا نه.
    اگر محدودیت حافظه دارید ۳۲ بیت بهتره.برای تست مهم نیست ۳۲ بیت نصب کنید یا ۶۴ بیت.
    تو ماشین مجازی برای اینکه سرعت بالاتر باشه اولا هارد مجازی رو از نوع Fixed ایجاد کنید ثانیا حتما چک کنید فایل هارد مجازی یک تکه باشه و fragment نباشه.با wincontig تو ویندوز و filefrag تو لینوکس میشه اطمینان حاصل کرد فایل یک تکه باشه.اگر هارد مجازی روی یه هارد اکسترنال ایجاد بشه باز هم کارایی افزایش پیدا میکنه.تو ویندوز xp نرم افزارهای ماشین مجازی سریعتر اجرا میشند تا ویندوزهای جدیدتر و باز کارایی بالاتره.
    برای نصب اوبونتو آموزش فارسی به صورت pdf زیاد پیدا میشه.تو همین فروم بگردید پیدا میکنید.فقط تنظیمات ماشین مجازی تو بالا رفتن سرعت تاثیر دارند.
    من الان از ماشین مجازی استفاده نمیکنم چون دیستروهای ۶۴ بیت دانلود میکنم اما سخت افزارم از مجازی سازی پشتیبانی نداره و در ضمن با تجربه ای که دارم دیگه خرابکاری نمیکنم و نیاز کمتری به ماشین مجازی دارم.
    با توجه به اینکه میشه ویندوز و لینوکس رو روی فایل نصب کرد(بدون نیاز به پارتیشن بندی) از این جهت هم نیازی به ماشین مجازی ندارم.(چون نیاز ندارم جدول پارتیشن سیستم رو دستکاری کنم)
    اها ممنون
    من زیاد نمیخوام برم لینوکس بعضی وقت ها بیشتر کارام توی همون ویندوز هستش مک و لینوکس توی کجازی نصب کنم ببینم چجوریه
    کدوم نسخه لینوکسو پیشنهاد میکنید ؟همشونو میتونم دانلود کنم اخه هر کدومو توی سایت دانلود مخابراتم گذاشته میتونم سرعت بالا بگیرم اما اپدیت نیست میخوام امتحان کنم ببینم کدوم خوبه انتخاب کنم بعد جدیده انتخابمو دانلود کنم

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اها ممنون
    من زیاد نمیخوام برم لینوکس بعضی وقت ها بیشتر کارام توی همون ویندوز هستش مک و لینوکس توی کجازی نصب کنم ببینم چجوریه
    کدوم نسخه لینوکسو پیشنهاد میکنید ؟همشونو میتونم دانلود کنم اخه هر کدومو توی سایت دانلود مخابراتم گذاشته میتونم سرعت بالا بگیرم اما اپدیت نیست میخوام امتحان کنم ببینم کدوم خوبه انتخاب کنم بعد جدیده انتخابمو دانلود کنم
    اوبونتو ۱۳.۱۰ رو دانلود و نصب کن خیلی عالیه من همین العان دارم باهاش کار میکنم

3. 2 کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان من چند روزه اوبونتو ۱۳.۱۰ نصب کردم باید اپدیتش کنم؟
    چجوری بفهمم اصلا آپدیت هست یا نه؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

اها ممنون
    لینوکس یک نرم افزاری هست که هسته ی سیستم عامل رو تشکیل میده. اخرین نسخش ۳.۱۲ هست و بیشتر توزیع های گنو از لینوکس به عنوان هسته ی سیستم عامل استفاده می کنن.
    چیزی که شما دنبالشی توزیعی از گنو/لینوکس هست
    توزیع های گنو/لینوکس خیلی زیادن (حدود ۳۰۰ تا) که شما بسته به چیزی که یه سیستم عامل انتظار داری یکی از این توزیع ها رو دانلود می کنی. بعضی از توزیع ها برای کاربر های مبتدی هستند مثل Ubuntu, PCLinuxOS و OpenSUSE
    بعضی دیگه برای سبکی و کم حجم بودن بهینه میشن مثل DSL و PuppyLinux
    یه سری برای برنامه نویس ها. برای سرور های وب و ....
    شما که اولین بار می خواید گنو/لینوکس رو امتحان کنید یکی از توزیع هایی که برای کاربرای میتدی بهینه شدن رو دانلود و نصب کنید.

6. 2 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اها ممنون
    مینت برای آغاز کار عالیه. ubuntu studio که کدکها رو نصب داره خوبه.اپن سوزه رو خیلی از کاربرای تازه کار باهاش راحت هستند.فدورا هم برخلاف اینکه میگن برای کاربرای تازه کار نیست هیچ پیچیدگی نداره و نرم افزارهاش به روز هستند و معروفه به اینکه در لبه تکنولوژی حرکت میکنه.البته تعداد زیاد دیگه ای هم هست که برای کاربرای تازه کار بهینه شدند.به ترتیبی که گفتم اگر گیر آوردید دانلود کنید فقط اگر اسپین kde گیر آوردید بهتره(گرافیک چشم نوازی داره) اسپینهای enlightenment هم زیبا هستند.(منظور از اسپین ویرایشهای با دسکتاپ غیر پیشفرض هستند بعضی از دیستروها با چند دسکتاپ متفاوت ارایه میشند)

8. این کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پس اونجور که شما میگین من همون ابونتو 32 بیت میریزم
    مشکلی پیش نمیاد که ؟ توی مجازی میخوام 32 بریزم
    ویندوز خودم 8.1 هستش 64بیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هیچ مشکلی پیش نمیاد.

11. این کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hello
    I was searching for a long time how to enable ad-hoc connections on my HTC chacha and finally I found it!, so I decided to share my experience with you
    btw I found many ways but guess what?! most of them didn’t work
    lets stop talking and start enjoying the unlimited internet connection on your mobile
    Ubuntu Users

First of all you had to install [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    “In simple words, hostapd allows you to create software wifi access points allowing decent amount of configuration options. In rest of this post, I will show how to create a software access point in Linux using hostapd and share your internet to the devices through it”

To Install hostapd just type this command on the terminal

sudo apt-get install hostapd

Then, open a text editor program, for example gedit. Copy the following into it.

interface=wlan0
    driver=nl80211
    ssid=MyAP
    hw_mode=g
    channel=11 wpa=1
    wpa_passphrase=MyPasswordHere
    wpa_key_mgmt=WPA-PSK wpa
    _pairwise=TKIP CCMP
    wpa_ptk_rekey=600
    Please don’t forget to fill in the name of your network after “ssid=”, as well as the password after “wpa_passphrase=”.
    After all these, save the file as hostapd.conf in your home folder.
    Then create a normal ad-hoc network from the wireless menu from the top bar click on “Create New Wireless Network
    after the new network created successfully proceed to the next and the final step
    Now, in your terminal:

sudo hostapd hostapd.conf
    Turn the wifi connection on in your devices and enjoy the fast network share

Resources

Last edited by jojojona; 22-01-2014 at 21:07.

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان من وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم خودش خودکار وایرلس رو میشناسه و روشن میکنه ولی من نیازی بهش ندارم و خاموشش میکنم چجوری کاری کنم که دیگه خودکار خودش روشن نکنه وایرلس رو؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اون به نظرم سخت افزاری هستش و خود لپ‌تاپ پیش‌فرض وقتی بوت میکنه وایرلس رو روشن میکنه چون تو ویندوز هم همینطوری بود فک کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •