با سلام به همگي
من كنكوري 90 هستم و رشتمم تجربيه از همتون مي خواستم كتابايه مناسب رشته تجربي رو كه باهاشون بشه رتبه خوبي رو بدست آورد بهم معرفي كنيد.
با سلام به همگي
من كنكوري 90 هستم و رشتمم تجربيه از همتون مي خواستم كتابايه مناسب رشته تجربي رو كه باهاشون بشه رتبه خوبي رو بدست آورد بهم معرفي كنيد.
هيچي خوب نيست .
ولي كتاب رياضي جامع مهروماه و رياضي تجربي خيلي سبز به درد ميخورن . من خودم مهر و ماه دارم و راضيم
مگه رمزینه کتاب کلاسم برای حسابان یا ریاضی پایه یا دیفرانسیل داره؟!
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
عربی اول از روی ایادفیلی بخون بعد واسه تست سفید گاج (عربی عمومی کنکور) خیلی خوبه!!!
من دیدمش واقعا کامله وتست هم خیلی زیاد داره...
رمزینه فقط کتاب کلاس دیفرانسیل داره. تا اون جایی که من میدونم
خواهشا راهنماییم کنید؟؟؟؟
1-در مورد تست ادبیات و دین و زندگی خودم خوب نمیدونم.
2-هندسه پایه:مبتکران(اندیشه سازان) فرهاد ابوالقاسمی از همه ی کتابا بهتره.واقعا عالیه.
3-شما فعلا یه کتاب رو خوب بخون بعد برو سراغ کتاب دبگه یا اصلا نرو سراغ کتاب دیگه همون کتابی رو که داری دوره کن
4-اگه میخوای تو پاسخنامش درسنامه و آموزش هم باشه هندسه تحلیلی گاج رو بگیر.من خودم دو روز پیش این کتابو بهم دادن صفحاتش هم رنگی بود.مبتکران هم تستاش کامله ولی یه خورده پاسخنامش خشکه.
2- واسه هندسه پایه تستاش واسم از همه مهمتره میخوام تستاش سخت باشه تا تو کنکور کم نیارم!
3- کتاب اندیشه فائق رو فصل به فصل با دبیرمون پیش میرم ولی میگن خوشخوان بهتره!!!!!
دوست عزیز مطمئن باش بهترین کتاب شیمی مبتکران هست.کتاب های مهندس بازرگان رو از دست نده
چرا انقدر کتاب واسه دیفرانسیل و ریاضیات پایه گرفتین ! اصلاً نیازی نبود بهتره که با یدونه جلو برین چون در غیر این صورت جز سردگم شدن چیز دیگه عایدت نمیشه (از ما گفتن !!) به نظر من همون رمزینه کافی بود با یه دونه کتاب تست !!!
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
نه بابا ای 1000 بار !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)