تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 1137 اولاول ... 234234735135195205215225235245255265275335736231023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام به همگي
    من كنكوري 90 هستم و رشتمم تجربيه از همتون مي خواستم كتابايه مناسب رشته تجربي رو كه باهاشون بشه رتبه خوبي رو بدست آورد بهم معرفي كنيد.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برا آموزش ریاضی 3 تجربی چی خوبه؟
    هيچي خوب نيست .
    ولي كتاب رياضي جامع مهروماه و رياضي تجربي خيلي سبز به درد ميخورن . من خودم مهر و ماه دارم و راضيم

3. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

سلام

دوستان عزیز همونطور که می دونید درس دیفرانسیل و انتگرال( و ریاضیات پایه) خیلی واسه کنکور مهمه.
    واسه همین من این کتابا رو گرفتم(البته همه ی این کتابا ریاضی پایه رو هم تو خودشون دارند):

1-کتاب کلاس رمزینه

2-تست رمزینه

3-اندیشه فائق

4-خوشخوان

حالا نمی دونم چطور ازشون استفاده کنم یعنی با کدوما شروع کنم که بهترین بازدهی رو واسم داشته باشن .و بتونم درصد های خیلی خوبی بزنم.

«مثلا اندیشه فائق و تست رمزینه (و البته خوشخوان) تست اند ولی کدومشون واسه یکی که تا حالا تست کار نکرده بیشتر جنبه اموزشی داره رو نمی دونم»
    «یا اینکه کتابا رو موازی هم جلو ببرم یا نه وقتی فلان کتاب تموم شد اون یکی رو شروع کنم رو چی؟ نمی دونم ( آفرین )»
    «یا نه چون حجم کتابا سنگینه بهتره فلان کتاب رو اصلا کار نکنم ( یا بذارم واسه یه وخت دیگه)»
    .
    .
    .

حالا اتون میخوام بهم بگید چیکار کنم ؟ خیلی مهمه خودتون بهتر می دونید ...
    مگه رمزینه کتاب کلاسم برای حسابان یا ریاضی پایه یا دیفرانسیل داره؟!

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

سلام کتاب تست واسه عربی چی میگید ؟
    عربی اول از روی ایادفیلی بخون بعد واسه تست سفید گاج (عربی عمومی کنکور) خیلی خوبه!!!
    من دیدمش واقعا کامله وتست هم خیلی زیاد داره...

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

عربی اول از روی ایادفیلی بخون بعد واسه تست سفید گاج (عربی عمومی کنکور) خیلی خوبه!!!
    من دیدمش واقعا کامله وتست هم خیلی زیاد داره...
    رمزینه فقط کتاب کلاس دیفرانسیل داره. تا اون جایی که من میدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین؟؟

1-اگه تستای ادبیات و دین و زندگی رو از پاییز بزنم زوده (البته با فاصله زمانی حداقل 3-4 رو با خوندن هر مبحث) ؟ اگه زود نیست کنکورای سالهای قبل رو میتونم بزنم یا فقط تالیفی فعلا؟؟؟
    2- کتاب هندسه پایه گاج سفید بهتره یا هندسه پایه در آزمون سراسری انتشارات دریافت؟ دلیل هرکدوم؟
    3- واسه دیف و پایه اندیشه فائق دارم و همراه با کلاس تستاشو میزنم. به نظر شما در کنارش خوشخوان رو بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
    4- من کتاب تحلیلی نشر الگو رو دارم ( به پیشنهاد معلممون!) تستاشم میزنم ولی احساس میکنم یکم تو این درس ضعیفم به نظر شما اگه تحلیلی مبتکران (نونهال آذر ) رو بگیرم کارم راه میوفته؟

خواهشا راهنماییم کنید؟؟؟؟

داره خودمونی میشه kahkeshan6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین؟؟

1-اگه تستای ادبیات و دین و زندگی رو از پاییز بزنم زوده (البته با فاصله زمانی حداقل 3-4 رو با خوندن هر مبحث) ؟ اگه زود نیست کنکورای سالهای قبل رو میتونم بزنم یا فقط تالیفی فعلا؟؟؟
    2- کتاب هندسه پایه گاج سفید بهتره یا هندسه پایه در آزمون سراسری انتشارات دریافت؟ دلیل هرکدوم؟
    3- واسه دیف و پایه اندیشه فائق دارم و همراه با کلاس تستاشو میزنم. به نظر شما در کنارش خوشخوان رو بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
    4- من کتاب تحلیلی نشر الگو رو دارم ( به پیشنهاد معلممون!) تستاشم میزنم ولی احساس میکنم یکم تو این درس ضعیفم به نظر شما اگه تحلیلی مبتکران (نونهال آذر ) رو بگیرم کارم راه میوفته؟
    1-در مورد تست ادبیات و دین و زندگی خودم خوب نمیدونم.
    2-هندسه پایه:مبتکران(اندیشه سازان) فرهاد ابوالقاسمی از همه ی کتابا بهتره.واقعا عالیه.
    3-شما فعلا یه کتاب رو خوب بخون بعد برو سراغ کتاب دبگه یا اصلا نرو سراغ کتاب دیگه همون کتابی رو که داری دوره کن
    4-اگه میخوای تو پاسخنامش درسنامه و آموزش هم باشه هندسه تحلیلی گاج رو بگیر.من خودم دو روز پیش این کتابو بهم دادن صفحاتش هم رنگی بود.مبتکران هم تستاش کامله ولی یه خورده پاسخنامش خشکه.

8. این کاربر از kahkeshan6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1-در مورد تست ادبیات و دین و زندگی خودم خوب نمیدونم.
    2-هندسه پایه:مبتکران(اندیشه سازان) فرهاد ابوالقاسمی از همه ی کتابا بهتره.واقعا عالیه.
    3-شما فعلا یه کتاب رو خوب بخون بعد برو سراغ کتاب دبگه یا اصلا نرو سراغ کتاب دیگه همون کتابی رو که داری دوره کن
    4-اگه میخوای تو پاسخنامش درسنامه و آموزش هم باشه هندسه تحلیلی گاج رو بگیر.من خودم دو روز پیش این کتابو بهم دادن صفحاتش هم رنگی بود.مبتکران هم تستاش کامله ولی یه خورده پاسخنامش خشکه.

2- واسه هندسه پایه تستاش واسم از همه مهمتره میخوام تستاش سخت باشه تا تو کنکور کم نیارم!
    3- کتاب اندیشه فائق رو فصل به فصل با دبیرمون پیش میرم ولی میگن خوشخوان بهتره!!!!!

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

شیمی 3 خیلی سبز نیومده؟؟کی میاد؟

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شیمی 3 خیلی سبز نیومده؟؟کی میاد؟
    دوست عزیز مطمئن باش بهترین کتاب شیمی مبتکران هست.کتاب های مهندس بازرگان رو از دست نده

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز همونطور که می دونید درس دیفرانسیل و انتگرال( و ریاضیات پایه) خیلی واسه کنکور مهمه.
    واسه همین من این کتابا رو گرفتم(البته همه ی این کتابا ریاضی پایه رو هم تو خودشون دارند):

1-کتاب کلاس رمزینه

2-تست رمزینه

3-اندیشه فائق

4-خوشخوان

حالا نمی دونم چطور ازشون استفاده کنم یعنی با کدوما شروع کنم که بهترین بازدهی رو واسم داشته باشن .و بتونم درصد های خیلی خوبی بزنم.

«مثلا اندیشه فائق و تست رمزینه (و البته خوشخوان) تست اند ولی کدومشون واسه یکی که تا حالا تست کار نکرده بیشتر جنبه اموزشی داره رو نمی دونم»
    «یا اینکه کتابا رو موازی هم جلو ببرم یا نه وقتی فلان کتاب تموم شد اون یکی رو شروع کنم رو چی؟ نمی دونم ( آفرین )»
    «یا نه چون حجم کتابا سنگینه بهتره فلان کتاب رو اصلا کار نکنم ( یا بذارم واسه یه وخت دیگه)»
    .
    .
    .

حالا اتون میخوام بهم بگید چیکار کنم ؟ خیلی مهمه خودتون بهتر می دونید ...
    چرا انقدر کتاب واسه دیفرانسیل و ریاضیات پایه گرفتین ! اصلاً نیازی نبود بهتره که با یدونه جلو برین چون در غیر این صورت جز سردگم شدن چیز دیگه عایدت نمیشه (از ما گفتن !!) به نظر من همون رمزینه کافی بود با یه دونه کتاب تست !!!

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

.
    نه بابا ای 1000 بار !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •