تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 905 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود به اساتید محترم.من یه سمند مدل 85 ارم .این وقتی هوا خیلی گرم میشه و ی مدت باهاش رانندگی میکنم شرو میکنه به ریپ زدن و دیگه گاز نمیخوره و ماشین خاموش میشه. باید صبر کنم 10 دقیقه تا خنک بشه باز چن کیلومتری برم. بردمش مکانیک گفتن پمپ بنزینش نیم سوزه .عوض کردم و بوش المان انداختم .درست نشد .گفتن باک کثیفه و صافی داخل باک هم امکان داره کثیف باشه .باک رو باز کردیم دیدیم تمیزه تمیزه. گفتم شاید دوباره پمپش نیم سوز شده باشه (بعد تعویضش دو هفته ای خوب بود ..البته هوا خیلی گرم نبود) بردمش فشار بنزین رو اندازه گرفتن دیدن ریگلاتور فشار بنزین مشکل داره و فشار رو روی 2.5 نگه میداره و هی کم میشه.عوضش کردم .
    پری روز بود باز ی 300 کیلومتری ک رفتم یهو ریپ زد و دوباره گاز نخورد .البته بعد خنک ششدنش درست شد و 2-3 روزه اذیت نکرده ولی دیگه نمیدونم چیکارش باید بکنم لطفاااااااا راهنمایی کنید
    دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟
    دوست گرامی بیشترین مورد مربوط به پمپ بنزین هست که پیش میا با تعویض باز هم مشکل دار شده باشه و بعد از اون اتصالات برقی و یا ریگولاتور بنزین
    در هر حال نمیشه دقیق گفت مشکل از کجاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام به همه دوستان عزیز
    ماشین بنده 206 صندوقدار اتوماتیک هستش(v9) . ماشین در سرعتهای بین 40 تا 50 و 80 تا 90 لرزش داره. فرمان نمیلرزه، اما اتاق میلرزه،لرزش هم شبیه حالتیه که مثلا رینگ تاب داشته باشه . اما چهار چرخ ماشینو3-4 بار بالانس کردم.هم بالانس در جا و هم بالانس معمولی.به گفته آپاراتی رینگها هم سالم هستند. ضمنا لاستیکهای ماشین هم از نوع هانکوک و نو هستند(حدود یک ماه پیش خریداری شد).احتمال دادم از پلوسها باشه، چون ماشین قبلم هم 206 اتومات بود و به دلیل یه گودیه خیلی کوچک توی مشعلی پلوس سمت شاگرد،سبب ایجاد لرزش در سرعتهای 60 تا 80 میشد که با تعویش مشعلی پلوس مشکل حل شد. خلاصه با توجه به این تجربه پیش همون مکانیکی که ماشین قبلمو درست کرده بود رفتم و پلوسها را باز و چک کرد که هیچ گونه مشکلی در مشعلی ها و یا فنرها نبود.برای اطمینان خاطر چند روز پیش یک مکانیک دیگه رفتم،اونم بعد از باز کردن پلوسها گفت که مشکلی ندارن.
    حالا من موندم این لرزش از چی می تونه باشه. خیلی رفته رو اعصابم.
    یکی میکفت شاید یکی از پلوسها تاب داشته باشه ! نمیدونم این حرف میتونه صحت داشته باشه یا نه.
    راستی اینم بگم وقتی که نرم شتاب بگیرم این لرزش خیلی محسوس تره و وقتی فوری شتاب بگیرم لرزش خیلی کمتره.
    کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام به همه دوستان عزیزماشین بنده 206 صندوقدار اتوماتیک هستش(v9) . ماشین در سرعتهای بین 40 تا 50 و 80 تا 90 لرزش داره. فرمان نمیلرزه، اما اتاق میلرزه،لرزش هم شبیه حالتیه که مثلا رینگ تاب داشته باشه . اما چهار چرخ ماشینو3-4 بار بالانس کردم.هم بالانس در جا و هم بالانس معمولی.به گفته آپاراتی رینگها هم سالم هستند. ضمنا لاستیکهای ماشین هم از نوع هانکوک و نو هستند(حدود یک ماه پیش خریداری شد).احتمال دادم از پلوسها باشه، چون ماشین قبلم هم 206 اتومات بود و به دلیل یه گودیه خیلی کوچک توی مشعلی پلوس سمت شاگرد،سبب ایجاد لرزش در سرعتهای 60 تا 80 میشد که با تعویش مشعلی پلوس مشکل حل شد. خلاصه با توجه به این تجربه پیش همون مکانیکی که ماشین قبلمو درست کرده بود رفتم و پلوسها را باز و چک کرد که هیچ گونه مشکلی در مشعلی ها و یا فنرها نبود.برای اطمینان خاطر چند روز پیش یک مکانیک دیگه رفتم،اونم بعد از باز کردن پلوسها گفت که مشکلی ندارن.حالا من موندم این لرزش از چی می تونه باشه. خیلی رفته رو اعصابم.یکی میکفت شاید یکی از پلوسها تاب داشته باشه ! نمیدونم این حرف میتونه صحت داشته باشه یا نه.راستی اینم بگم وقتی که نرم شتاب بگیرم این لرزش خیلی محسوس تره و وقتی فوری شتاب بگیرم لرزش خیلی کمتره.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟
    سلام , چرخهای جلو رو با عقبیها عوض کنین و نتیجه رو ببینین

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی بیشترین مورد مربوط به پمپ بنزین هست که پیش میا با تعویض باز هم مشکل دار شده باشه و بعد از اون اتصالات برقی و یا ریگولاتور بنزین
    در هر حال نمیشه دقیق گفت مشکل از کجاست
    پمپ بنزین و ریگلاتور به تازگی تعویض شدن .منظور از اتصالات برقی چیه ؟ کمی توضیح بدید لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

چرخها رو جابجا کردم.هم با یک ماشین دیگه کلا جابجا کردم و هم ماله ماشینه خودمو بصورت جلو و عقب جابجا کردم.ولی مشکل همچنان باقی بود.
    امروز عصر ماشینو بردم پیش یک پلوس ساز،با ماشین دور خورد و گفت پلوس ماشین ایرادی نداره. دلیلش هم این بود که اگه اشکال از پلوس باشه وقتی ماشینو خلاص میکنی(دنده رو به حالت N انتقال بدیم) بازهم لرزش داره.
    کلا لرزشش شبیه به زمانیه که چرخ بالانس نباشه ! اما خب همونطور که گفتم از چرخ نیست ظاهرن.
    دیگه موندم وقتی از پلوس نیست ، از چرخ خا هم نیست ، پس از چی میتونه باشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام به همه دوستان عزیزماشین بنده 206 صندوقدار اتوماتیک هستش(v9) . ماشین در سرعتهای بین 40 تا 50 و 80 تا 90 لرزش داره. فرمان نمیلرزه، اما اتاق میلرزه،لرزش هم شبیه حالتیه که مثلا رینگ تاب داشته باشه . اما چهار چرخ ماشینو3-4 بار بالانس کردم.هم بالانس در جا و هم بالانس معمولی.به گفته آپاراتی رینگها هم سالم هستند. ضمنا لاستیکهای ماشین هم از نوع هانکوک و نو هستند(حدود یک ماه پیش خریداری شد).احتمال دادم از پلوسها باشه، چون ماشین قبلم هم 206 اتومات بود و به دلیل یه گودیه خیلی کوچک توی مشعلی پلوس سمت شاگرد،سبب ایجاد لرزش در سرعتهای 60 تا 80 میشد که با تعویش مشعلی پلوس مشکل حل شد. خلاصه با توجه به این تجربه پیش همون مکانیکی که ماشین قبلمو درست کرده بود رفتم و پلوسها را باز و چک کرد که هیچ گونه مشکلی در مشعلی ها و یا فنرها نبود.برای اطمینان خاطر چند روز پیش یک مکانیک دیگه رفتم،اونم بعد از باز کردن پلوسها گفت که مشکلی ندارن.حالا من موندم این لرزش از چی می تونه باشه. خیلی رفته رو اعصابم.یکی میکفت شاید یکی از پلوسها تاب داشته باشه ! نمیدونم این حرف میتونه صحت داشته باشه یا نه.راستی اینم بگم وقتی که نرم شتاب بگیرم این لرزش خیلی محسوس تره و وقتی فوری شتاب بگیرم لرزش خیلی کمتره.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟

سلام , چرخهای جلو رو با عقبیها عوض کنین و نتیجه رو ببینین
    چرخها رو جابجا کردم.هم با یک ماشین دیگه کلا جابجا کردم و هم ماله ماشینه خودمو بصورت جلو و عقب جابجا کردم.ولی مشکل همچنان باقی بود.
    امروز عصر ماشینو بردم پیش یک پلوس ساز،با ماشین دور خورد و گفت پلوس ماشین ایرادی نداره. دلیلش هم این بود که اگه اشکال از پلوس باشه وقتی ماشینو خلاص میکنی(دنده رو به حالت N انتقال بدیم) بازهم لرزش داره.
    کلا لرزشش شبیه به زمانیه که چرخ بالانس نباشه ! اما خب همونطور که گفتم از چرخ نیست ظاهرن.
    دیگه موندم وقتی از پلوس نیست ، از چرخ خا هم نیست ، پس از چی میتونه باشه ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

کلا لرزشش شبیه به زمانیه که چرخ بالانس نباشه ! اما خب همونطور که گفتم از چرخ نیست ظاهرن.دیگه موندم وقتی از پلوس نیست ، از چرخ خا هم نیست ، پس از چی میتونه باشه ؟
    سلام .
    شاید خودِ لاستیکها کج هست
    باید بزنین رو جک تا لاستیک فقط دو یه میلیمتر بالای زمین باشه و سپس با دست آروم بچرخونین ببینین در بعضی جاها به زمین نمیگیره ؟

شما بالانس چرخها را روکار چک کردین ؟
    باید با گاز دادن روی جک اصلا ماشین نلرزه . درضمن دو چرخ جلو رو باز کنین و سپس روی جک با سرعتهای کم تا 150 چک کنین .
    به هیچ وجه با فرمان پیچیده بیشتر از 60 km گاز ندین چون پلوسها رو خراب میکنه .
    اگر روی جک یک چرخ نمیچرخه باید بعد از چک کردنِ چرخی که میچرخه اون رو از روی جک بیارین پائین تا بچسبه به زمین تا چرخ دیگه که روی جکه بچرخه اما نباید بذارین زیاد بچرخه چون دفرنسیال صدمه میبینه

اگر لرزش داره ببینین کدوم طرف بیشتر میلرزه و عیب رو پیدا کنین .
    بعد از بالانس کاملِ روکار , ببینین آیا در حرکت میلرزه یا نه ؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-08-2014 at 00:24. دليل: تصحیح

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال پیش پا افتاده داشتم
    وقتی فن ماشین تازه روشن میشه، ماشین رو خاموش کنیم اشکال داره
    ممنون
    لطفا جواب بدین برام مهمه بدونمO

Sent from my LT30p using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخت
    فقط من چه طوری دما رو متوجه شم متظور از دستگاه چی هستش و کجا باید ببرم
    و همینطور درچه گاز رو کجا ببرم تمیز کنه
    من اصلا انژکتور رو نشستم میتونه مریوط باشه ؟
    بنزین زدم درست نشد
    این قسمت روهم اصلا نفهمیدم چی گفتی دل زدن و یا کات اف کردن
    فن ها سالمه تا یه حدود بیشتر بالا نمیره یعنی همون وسط
    دیگه از اینجا به بعد چی میشه
    چیکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •