سلام دوستان براي 2جفت 6975 چه آمپي پيشنهاد ميديد؟
پخشم 5250 هست. subندارم فقط باند.
سلام دوستان براي 2جفت 6975 چه آمپي پيشنهاد ميديد؟
پخشم 5250 هست. subندارم فقط باند.
تشكر از شم عالي بود
x41 کنوود
1004 جی بی ال اصل
DTR4.500 سانداستریم
و....
من خودم باهاش کار کردم بد نیست فقط از نظر رابط کاربری یا اینترفیس گیج کننده است.از نظر پخش فیلم و MP3 و ..ضعیف نقشه های شهرهای بزرگ رو بطور کامل داره با جاده ها شهرهای کوچیک فقط خیابانهای اصلی جزییات کمه.بدرد بخوره البته میگم من خودم خیلی باهاش کلنجار رفتم.اگه هم خواستی بخری برو توپخونه بگیر آخرین مدلش (501)125 تومنه بیشتر واسش پول نده.ولی گارمین من باهاش کار نکردم ولی شرکتییه که تخصصش اینه مسلما از نظر سخت افزاری و آنتن قوی سرتر از مارشاله.
ممنون
درسته میدونم گارمین کارش اینه اما خوب قیمتش سه تا 4 برابر اینه
ماکسیما ندارم که بخوام براش از اینا بخرم یه پراید دارم که حیفم میاد خرجش کنم
8105 رو بزار برای ساب
یه آمپ 4 کانال بگیر برای باندها
سلام
اگر 6975 هاتون اصل هستند و بخواهيد كامل درايو بشن بايد براي هر جفت از اسپيكرهاتون يه آمپلي فاير دو كانال بگيريد كه 130 وات روي 4 اهم خروجي بده.(چون آمپليفاير 4 كانل با اين خروجي خيلي كم هست).بهترين آمپي كه توصيه ميشه براي اين اسپيكر GM-5400T هست.![]()
یه 131 sx خریدم
چند تا سوال دارم
یه جفت باند ارزون و خوب چی بگیرم این پخش ماشین 4*25 خروجی می ده؟(سی دی خوره)
برای یه جفت باند سیم کشی باید عوض بشه یا از همون سیم های پشت یه رشته می گیرن چون می خوام کف کشی کنم اگه احتیاج به سیم کشی جدید داره فعلا کف کشی نکنم
یه جفت باند ارزون هم تا 50 60 تومن چیزی هست؟
ممنون
Last edited by mehdi_08; 26-05-2011 at 14:53.
سلام اساتید.من یه پرشیا دارم که روش چنجر فابریک خودشه.خروجی امپلی هم نداره.نمیخوام برای پخش هزینه کنم چون حقیقتش بابام نه اجازه میده پخشو عوض کنم نه باند خربزه ای بندازم.بخاطر همینم دنبال یجفت باند گرد قوی میگردم که بتونم جای باندهی فابریکش بزارم.دوس دارم صدای قوی و با کیفیتی داشته باشه.میخواستم بپرسم اصلا هچین چیزی امکان پذیر هست؟اگه هست شما دوستان باند گرد خوب و قوی چی پیشنهاد میکین.یادتون نره کلا قید پخش و برش پشت باید زده شه حتی تخته انداختن.فقط یجفط باند گرد قوی چی بندازم؟؟
اگه آمپلی فایر میتونی بندازی هزینه کن . اگه نه فایده نداره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)