تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 762 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533573623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

keykavoos عکس هاتون خیلی خوب شدن فکر کنم همچین یک مقدار از آماتوری بالاتر باشه
    برای ایجاد سوژه تاریک مثل کار شما تنظیمات و روش خاصی هست
    روی یک سایز مشخص به توافق برسید مثلا 200 در 200 پیکسل برای سایز بزرگتر روی عکس کلیک کنیم اینجوری مشکل لود صفحه حل میشه
    ممنونم. فقط باید نور دهی رو کم کنید و منبع نور رو پشت سوژه قرار بدید طوری که خود منبع نور مشخص نباشه وگرنه به لنز آسیب می زنه. درضمن عکس ریسایز شده رو خود پلاگین فروم تحویل میده ولی من سعی کردم حجم عکس ها زیر 100 کیلو باشه که با دایال آپم راحت بشه دید. خودمم دایال آپم.

عکس زیبایی گرفتین دوست عزیز . شاید زیاد رو ادیتش کار نکردین. با اجازه خودتون یه مقدار ادیتش کردم
    که بیشتر شکل یه عکس HDR بشه.بابت دستکاری عکس عذر میخوام و این بیشتر یه پیشنهاد برای بهتر نتیجه گرفتن از تلاشتون هست.
    ممنون از ادیتی که کردید. من کلا چون زیاد اهل ادیت کردن عکس نیستم ـ که البته کار خوبی هم نیست اما خوب، چون کم بلدم کمتر ادیت می کنم ـ بیشتر سعی می کنم فقط موقع زدن شات همه چیز خوب باشه که دیگه احتیاجی به ادیت نباشه. باید بیشتر آموزش ببینم تو این زمینه. اینم همینطوری یهو به سرم زد HDR کنم ببینم چی میشه. وگرنه عکس اصلی براکتینگ گرفته نشده. ممنونم از تحملتون.

2. این کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

راستی شما با فتوشاپ ادیت کردید عکسو یا با نرم افزار HDR؟ با چه نرم افزاری HDR کنیم بهتره؟ من با Dynamic-Photo HDR این کارو انجام دادم با اینکه هرکدوم از عکسا دو واحد اختلاف نور داشتن ولی ظاهرا از عکسی که نوردهی +2 داشته اصلا استفاده نشده و موقع Tone Mapping هم هرکاری که می کردم ساختمون ها نورانی تر نمی شدن. وختی هم که روشنایی یا گامای کل عکس رو زیاد می کردم که خب آسمون بازم از دست میرفت دیگه. تو فتوشاپ هم خواستم ماسک کنم حس کردم راهش ماسک نیست. باید راه دیگه ای داشته باشه که از ماسک دقت بالاتری داشته باشه. ممنون میشم یکم منو راهنمایی کنید.

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

با اولین دوربینم گرفتم (350دی خدا بیامرز)
    عکس رو روی حالت تنگستن گرفتم

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

عکس زیبایی گرفتین دوست عزیز . شاید زیاد رو ادیتش کار نکردین. با اجازه خودتون یه مقدار ادیتش کردم
    که بیشتر شکل یه عکس HDR بشه.بابت دستکاری عکس عذر میخوام و این بیشتر یه پیشنهاد برای بهتر نتیجه گرفتن از تلاشتون هست.
    حسابی زدی عکس مردم رو خراب کردی

5. 8 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abera's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    green house

پيش فرض

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

حسابی زدی عکس مردم رو خراب کردی [/QUOTE]

اولا سلام
    چه عجب یک ثبت عالی از شما بدون حضور جناب تندر90 .دوست عزیز هدف در اینجا کمک به همدیگه در پیشرفت تواناییهامون در عکاسیه.
    قصد من هم نشون دادن تفاوت یک عکس تک فریم با یک عکس HDR بود نه به رخ کشیدن کار خودم.پیشاپیش از دوستمون بخاطر دستکاری عکسش عذرخواهی کردم.
    به به و چه چه کردن برای عکسهای همدیگه قوت قلبه اما کافی نیست و کمکی نمیکنه. پایین اومدن سطح کیفی کارهای بچه ها گواه همین قضیه ست.
    الان میفهمم چرا بعضی از دوستان بعد از مدتی فعالیت در اینجا دیگه خبری ازشون نمیشه. عکس مردم رو خراب کردی نشد حرف.
    اگه نظر فنی روی عکسها دارید منم مثل بقیه استفاده میکنم و سپاسگذار هم میشم وگر نه سکوت بهترین کمکه.
    یا علی
    ممنون از تمام دوستانی که با نظراتشون به من کمک کردن. این هم آخرین عکس من در اینجا با دوربینی که دیگه نمیبینمش.
    H20

7. 10 کاربر از abera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

عجب عکسی گرفتی ، حال کردم

در مورد HDR باید بگم اون اصلا ادیت خوبی روش انجام نداده بودی عکس اصلیش بهتر بود . متاسفانه الان فوتوشاپ دم دست ندارم . شما اومدی این رو با فوتوشاپ کردیش 3تا عکس بعد با همون فوتوشاپ hdr کردی که این کار برای تک عکس کار درستی نیست
    در ضمن اینجا آموزش فوتوشاپ و ادیت کردن نداریم ...
    توانایی در عکاسی یه چیزه ، توانایی در ادیت کردن یه چیز دیگه
    آدم باید انتقاد پذیر باشه. اینکه دوستان میرن و دیگه نمیان حرف درستی نیست ،دوستانی که اینجا عکس میذارن باید اشکالات کاراشون رو گفت تا عکاسی شون بهتر بشه
    من فقط نظرم رو گفتم

حالا من یه عکس خام میذارم شما برام ادیتش کن لطفا : (بقیه دوستان هم میتونن این کار رو بکنن )خودم این رو ادیت شده آماده دارم شما هم این رو تا امشب آمادش کنیین. این هم برای اینکه یکم از ادیت کردن گفته باشیم ...

9. 3 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

D90

11. 9 کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ممنون از تمام دوستانی که با نظراتشون به من کمک کردن. این هم آخرین عکس من در اینجا با دوربینی که دیگه نمیبینمش.
    H20
    عکس بسیلر زیبایی شده رنگ وکنتراست بسیار خوبی هم داره
    فکر کنم یه نمه کادر بهتری رو میطلبید

13. 3 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

Panasonic FZ40
    عکس تو فتوشاپ Auto Tone شده

عکس در سایز بزرگتر 992 Kb

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 3 کاربر از Mehdi_Full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان منم آماتورم و خوشحال میشم ایرادهای کار منم بهم گوشزد کنید.

اضافه میکنم دوربینم کنن هست و این عکسا بالنز 18-55 گرفته شده.

خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست خوب من، در این نوع عکاسی، باید زاویه بندی سایه به خوبی انجام بشه. سایه بندی شما نقاط نامهماهنگ زیاد داره و این باعث سر در گمب چشم میشه. سوژه هم به صورت Sharp قابل رویت نیست. در کل قابل قبوله!

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

اینم یه HDR خیلی ساده برای دوستای گل اصفهانیم
    با سلام
    در این نور باید عکسی با کیفیت تری رو میداختید.کارد بندی خوب انتخاب شده ولی نور دهی خوب نیست و باعث شده عکس با حداقل کیفیت ثبت بشه.

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

با سلام
    دوست عزیز، عکس با حالت اولیه به مراتب زیبا تر و هنری تر از حالتی که شما روی آن کار کرده اید! حالتی کاملا مصنوعی با شارپ کردن بیش از حد نقاط، به عکس بخشده اید!!!!

17. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با اولین دوربینم گرفتم (350دی خدا بیامرز)
    عکس رو روی حالت تنگستن گرفتم

حسابی زدی عکس مردم رو خراب کردی
    با سلام
    عکس زیبایی است. مخصوصا با استفاده از حالت تنگستن! بارزترین ویژگی عکسهای شما که به آن حالتی مخملی(حالتی که چشم بیننده رو به نرمی به تمام سطح عکس هدایت میکنه) داره، استفاده از ایزوهای بسیار پایین(80-100-200)میباشد که بابت استفاده این ترفند قدیمی عکاسی،باید به شما تبریک گفت.
    در مورد نظرت راجع به عکس هم، کاملا باهات موافقم!

---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

با سلام
    عکس اول بسیار عالیست. کادربندی قابل قبول به همراه نور پردازی خوب.
    عکس دوم رو بسیار با فاصله و عدم کادربندی دقیق گرفتید. ای کاش کمی از سمت چپ و راست کادر رو میبستید که یه توازن هماهنگ در تقارن به وجود بیاد.
    عکس سوم هم بیش از حد از عدم کادر بندی خوب رنج میبرد. در حالت زوم هیچگاه نباید پس زمینه رو بیش از حد بالابرد که سوژه رو تحت تأثیر قرار بده و از اثر اون بکاهه. کمپوزوسیون و کادر پس زمینه بیش از حد از نقایص عکس است.

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

اولا سلام
    چه عجب یک ثبت عالی از شما بدون حضور جناب تندر90 .دوست عزیز هدف در اینجا کمک به همدیگه در پیشرفت تواناییهامون در عکاسیه.
    قصد من هم نشون دادن تفاوت یک عکس تک فریم با یک عکس HDR بود نه به رخ کشیدن کار خودم.پیشاپیش از دوستمون بخاطر دستکاری عکسش عذرخواهی کردم.
    به به و چه چه کردن برای عکسهای همدیگه قوت قلبه اما کافی نیست و کمکی نمیکنه. پایین اومدن سطح کیفی کارهای بچه ها گواه همین قضیه ست.
    الان میفهمم چرا بعضی از دوستان بعد از مدتی فعالیت در اینجا دیگه خبری ازشون نمیشه. عکس مردم رو خراب کردی نشد حرف.
    اگه نظر فنی روی عکسها دارید منم مثل بقیه استفاده میکنم و سپاسگذار هم میشم وگر نه سکوت بهترین کمکه.
    یا علی
    H20
      محتوای مخفی: نمايش 

با سلام
    کادر بندی عالی. نور عالی. فوکوس عالی. کنتراست عالی. فقط یه سوال: عکس رو Crop کردی؟؟؟
    Last edited by NirvanaH; 12-07-2011 at 20:58.

19. 2 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •