تو بازیه ژنرال هر سی ثانیه کلا یه دو ثانیه ای همه چی فریز میشه، بخاطر پینگ بالاست؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو بازیه ژنرال هر سی ثانیه کلا یه دو ثانیه ای همه چی فریز میشه، بخاطر پینگ بالاست؟
از سایت speed test ایرانی استفاده کنید یه خورده از اون خارجیه دقیق تر می گه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
دوستان 192.168.1.1 تو همه مرورگرا زدم ارور میده مودم ریسیت کردم دوباره امتحان کردم بازم نشد در ضمن زدم به سیم اخر رفتم 128 نا محدود بگیرم گفت سرعتش خیلی میاد پایین ارزش نداره جاش حجم بخر ماهم 256 با ترافیک 20gig گرفتیم بعدش جیبمونم سوراخ شد اخه ادم 46000 تومن برای یه ما کجای دنیا میدن ای خدا برس بداد ما...هنوز سرعت جالبی ندارم کمک کنید دوستان واقعا 128 نامحدود سرعتش پایین؟؟؟
سپاس
![]()
این درود و بدوردت منو کشته
مودمت رو روشن کن اما به اینترنت وصل نشو بعد ip رو بده
من خیلی وقته از میهن دانلود دانلود نکردم اما اخرین بار که دانلود میکردم سرعتم از 30 بیشتر نمیشد
همین سایت بازدید امروزش
- بازدید های امروز: 158707
- بازدید های دیروز: 233624
بوده فکرشو بکن مگه پهنای باند برای دانلود برای یک سایت چقدر میتونه باشه 1گیگ که نیست
سایتهای ایرانی به دلیل حجوم ایرانی ها در ساعت خاموشی سرعت رو برای افراد محدود میکنن
من خودم تو نقل قول از مدیر همین سایت خوندم که گفت ما این کارو انجام میدیم
من تورنت دانلود میکنم و برای لینک مستقیم جای خاصی رو ندارم هر سایتی که خلوت تر باشه بهتره
برای بازی باید پینگ پایین باشه نمیتونم قطعی بگم اره اما به احتمال زیاد اره حتی پینگ شخصی که داری باهاش بازی میکنی هم ممکنه باعث فریز شدن بشه البته کمتر
ای ول ازین speedtest ایرانی خوشم اومد به خیلی واقعیت نزدیکتر
Last edited by mtx891; 29-07-2010 at 16:15.
درود
ip adress زده0.0.0.0 در ضمن یه مشکلی مثل اینکه تو win xp هست چون همش error system کنار connection میده میگه ip با یه چیزی درگیره البته بشکل اختار اونم لحظه ای میگه نمیدونم چشه؟؟؟؟
بدرود
این همه سایت خارجی هست(سافت پدیا.ایمیول.و..) که لینک دانلود مستقیم میدن چرا ازاونا استفاده نمی کنید
چون حداقل ادم میدونه اونا یکی دوتا سرور بیشتر دارن واین جوری به راحتی میتونه کاربر دانلود کنه
درود
کسی از دوستان از شاتل سرویس گرفته؟ ، سرعتش چجوریه؟!
Last edited by e3tar; 29-07-2010 at 23:24.
سلاممی خوام بدونم کدوم یک از این ispها مشکل کمتری دارند و سرعت بیشتری برای دانلود در شب دارند. مرسیاندیشه، پارس آنلاین، شاتل، فن آوا. همین 4تاست؟
عجب سوالی کردیاهمه دنبال همین isp هستن دیگه! در حال حاضر ASK و پارس وی (ParsOnline) که زیاد فرق نمیکنه
بهادر جان میشه شمارتو برام پ.م کنی که از اگه خواستم برم، از کارت تخفیف استفاده کنم؟
بله، دقیقا بخاطر همین هست که بهش میگن Lag یه حالت دیگه هم هست که بازی فریز نمیشه اما دستوراتی که میدین ( یه جا کلیک میکنین ) با 1-2 ثانیه تاخیر انجام میشه، که به اون میگن Delay که جفتشون از پینگ هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)