تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 523 از 1635 اولاول ... 2342347351351952052152252352452552652753357362310231523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان چه جوري فريمور دوربين را آپديت كرد يه دوربين كانن Ixus 200 دارم كه زبان فارسي نداره مي خواستم ببينم ميشه با آپديت فريمور زبان فراسي بهش اضافه كرد .در ضمن اين دوربين حداكثر تا چند گيگ مموري ساپورت مي كنه
    با تشكر

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

hz35w همون wb650

وایدترین لنز رو داره در رده slr like با 24 میلیمتر ... زوم 15 برابری اپتیکال

وزن 245 گرم هستش که سبکترین در رده خودش هست

رنج دیافراگمش 3.2 -5.8 هستش

صفحه نمایش 3 اینچ داره ...

قیمت کمتر داره

ضخامت پاناسونیک 90 میلیمتر هستش در حالی که ضخامت hz35w ... 28 میلیمتر !

جفتشون hd با 30 فریم میگیرن ...

سامسونگ جدیدتره .. سال ساخت 2010 هستش

فلشش ضعیفتره تا 5 متر توان داره

...
    Last edited by pulp_152; 02-04-2010 at 21:54.

3. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنید.در حدود 300-400 چی خوبه؟canon sx200چطوره یا sony wx1

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنید.در حدود 300-400 چی خوبه؟canon sx200چطوره یا sony wx1

نظر بنده روی wb500 هستش .. با گارانتی 409 هستش البته جدید امده تا 330 یا 340 هم پایین میاد .. فیلمبرداری hd داره .. لنز 24 میلیمتری واید با زوم اپتیکال 10 برابری داره .. از لحاظ بدنه مثل wb650 هستش و ...

مقایسه عکسش با sx200 و tz7 پاناسونیک

sx200

tz7

wb500

البته زمان گرفتن عکسها فرق میکنه دوست عزیز .. نمیشه با این عکس نظر داد فقط برای نمونه گذاشتم
    ریویو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pulp_152; 02-04-2010 at 22:13.

6. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که میخوان تا 600 پول واسه دوربین بدن . علاوه بر کانن SX20 دوربین سونی hx1 هم هست . که لنز G سونی رو داره که الان یکی از بهترینها و گرونترینها در لنز هست !!!!
    من یکی از دوستانم hx1 سونی داره . نکته ای که باعث شده واقعا کف کنه ( علاوه بر عکاسی بی نظیر ) کیفیت فوق العاده فیلمبرداریش هست !!!!!!!!!!!!!!!! . FULL HD فیلم میگیره . قیمتش زیر 600 هست .

8. 2 کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستانی که میخوان تا 600 پول واسه دوربین بدن . علاوه بر کانن SX20 دوربین سونی hx1 هم هست . که لنز G سونی رو داره که الان یکی از بهترینها و گرونترینها در لنز هست !!!!
    من یکی از دوستانم hx1 سونی داره . نکته ای که باعث شده واقعا کف کنه ( علاوه بر عکاسی بی نظیر ) کیفیت فوق العاده فیلمبرداریش هست !!!!!!!!!!!!!!!! . FULL HD فیلم میگیره . قیمتش زیر 600 هست .
    من اين دوربين رو يك ماه پيش خريدم و به نظر من در حد خودش و نسبت به قيمتش (براي من اختصاصي 455 تموم شد-كه با رم و كيف و پايه و گارانتي و بيمه يه چيزي حدود 530 شد). بين مدلهاي معروف و هم رده اين دوربين مثل پاناسونيك FZ-35‌ و يا كنون SX1 is، SX20 و يا SX-200‌ نميتونم مقايسه كنم و بگم اين مدل بهتره چون با اونها كار نكردم اما بعضي ويژگي هاي اين مدل به نظر من واقعا عاليه - از جمله فيلمبرداري فول اچ دي، باتري قدرتمند (باتريش مال دوربين هاي هندي كم هستش) كيفيت عكس خيلي خوب، زوم بالا، لرزشگير فوق العاده، رنج سرعت شاتر از 30 تا 1/4000 ام ثانيه، حالت Auto‌ فوق العاده كه براي مبتدي ها كار راه اندازه و ...

10. 4 کاربر از saadi126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

راستیتش از samsung خوشم نمیاد اگه ممکنه از canon یا sony معرفی کنید.ممنون میشم
    راستی این ixus 200 canon ]چه طوره؟توی سونی چیز خوبی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اين دوربين رو يك ماه پيش خريدم و به نظر من در حد خودش و نسبت به قيمتش (براي من اختصاصي 455 تموم شد-كه با رم و كيف و پايه و گارانتي و بيمه يه چيزي حدود 530 شد). بين مدلهاي معروف و هم رده اين دوربين مثل پاناسونيك FZ-35‌ و يا كنون SX1 is، SX20 و يا SX-200‌ نميتونم مقايسه كنم و بگم اين مدل بهتره چون با اونها كار نكردم اما بعضي ويژگي هاي اين مدل به نظر من واقعا عاليه - از جمله فيلمبرداري فول اچ دي، باتري قدرتمند (باتريش مال دوربين هاي هندي كم هستش) كيفيت عكس خيلي خوب، زوم بالا، لرزشگير فوق العاده، رنج سرعت شاتر از 30 تا 1/4000 ام ثانيه، حالت Auto‌ فوق العاده كه براي مبتدي ها كار راه اندازه و ...
    بنده هم 2 ماهی هست این دوربین رو دارم.(تو تاپیک عکس ها هم چندتایی گذاشتم عکس)
    مزایایی که دوستمون میگن رو تایید میکنم + سرعت بالای دوربین در همه حالات (جز در مورد ذخیره 10 عکس در ثانیه پیاپی) - قدرت فوکوس سریع - فلاش کارآمد و عالی که سرعت شارژ شدن بالایی داره - خوشدستی دوربین و بدنه جمع و جور و ظاهر slr مانند - زوم در حین فیلمبرداری - لنز با واید مناسب و...
    از معایب دوربین به نظر من اول lcd میتونست چرخان باشه نه اینجوری - کیفیت پایین تصویر lcd که برای view finder استفاده شده - نویز بالا در ایزوهای متوسط.
    موفق باشید

13. 2 کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستیتش از samsung خوشم نمیاد اگه ممکنه از canon یا sony معرفی کنید.ممنون میشم
    راستی این ixus 200 canon ]چه طوره؟توی سونی چیز خوبی هست

w290 از سونی هستش ... و همین چند تا عکسی که بالا گزاشتم مدلهایی هستش که میتونید انتخاب کنید

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون ، قبلاٌ یه پست زده بودم که شما فرمودین D90 ، که من احساس میکنم رنج زومی که میخوام رو نمی تونم تو SLR ها با 1 لنز داشته باشم ، مگر اینکه 18-200 بذارم که فکر کنم سنگین بشه. البته یه پیشنهاد G11 رو هم دادین که دلیلش رو نفرمودین..

از طرفی فلاش 17 متری D5000 و 13 متری 500D قابل قیاس با 8.5 متری FZ35 نیست و مخصوصا تو سمینار ها بدردم می خوره. راستش هنوز بین SLR و SLR-Like ( یعنی FZ35 ) موندم!
    من علاقه دارم دوربین هم Auto باشه هم Full-Manual . که این رو fz35 هم جواب میده. فقط میمونه کیفیت عکس برداری و نویز که ببینم چقدر SLR ها سرن و ارزش حمل کردن کیف و لنز و .... رو داره؟

تشکر ...

[/code]
    دوست عزیز
    اصولا هزینه ی DSLR بالاست و شما معمولا با يك لنز نمیتوانید تمام نیاز های خود را براورده کنید گرچه لنزهای walk around دامنه ی بالایی را پوشش میدهند اما بهرحال اولین عارضه شان افت کیفیت در تله زوم بالاست.قیمت لنزها اغلب بسیار بالاتر از قیمت بدنه است مثلا اگر شما یک بدنه نیم فریم عالی را بقیمت حدودی 2.5 میلیون خریداری کنید مجموع دو یا سه لنز مرغوب از 8 تا 12 میلینو هم بالاتر میشود.
    اگر من G11 را پیشنهاد کردم سهولت استفاده و کیفیت عالی عکس خروجی مد نظر بود.

گرچه من شخصا بذلایل تاریخی که یکبار در همین تاپیک توضیح دادم نظر مساعدی روی پاناسونیک ندارم اما FZ35 از دوربین ها خوب این رده محسوب میشود و با توجه به قابلیت فیلمبرداری عالیش دستگاه قابل توجه ایست.شما وقتی مثلا 500D را انتخاب ميكنيد در واقع هنوز انتخاب خود را کامل نکردید و باید بگویید با کدام لنز وبرای چه منظوری و چون این داستان انتخاب لنز مفصلترین بخش انتخاب شماست من مطلب را در اینباره ادامه نمیدهم.چرا که احتیاج به تجربه چند ساله ای در این باره دارید البته تصریح کنم دره رحال کیفیت DSLR بسیار بالتر از SLR Like استز
    پیشنهاد من به شما برای کاهش هزینه با حفظ کیفیت شامل الیمپوس DSLR و Nikon در رده SLR است زیرا الیمپوس با لنز کیت های خوبی عرضه میشود و نیکور در رده لنز های ارزان کیفیت خیلی خوبی دارند (گرچه اصولا عکاسی با نیکون کاره گرانی محسوب میشود)
    البته من در بین نیکون ها D90 انتخب بهتری نسبت به 3000 میدانم چون اختلاف قیمت شان تناسبی با امکاناتشان ندارند و مسلما D300 s انتخاب بهتری است

! شما حرفه ای هستید و حرفی هم در این مورد نیست ! اما قرار نیست هر کسی یه حرفی بزنه اطلاعاتش غلط باشه شاید بنده در این زمینه مطالعه ام کم باشه ! اما تجربه کار رو دارم ... اتفاقا خودمون یکی از بهترین اتلیه های مشهد رو داریم حالا بنده زیاد تو این امر نباشم دوربریام با تجربه هستن و از نظراتشون همیشه استفاده کردم ... اتفاقا eos 1 یکی از بهترین دوربینهاییست که میشه برای اتلیه استفاده کرد اما بدلیل قیمت بالا کسی نمیتونه ... 5D هم همینطور ... صحبت شما در مورد لنز هم صحیح ... اما بدنه مگه مهم نیست ؟ اتفاقا همه به دنبال بدنه های خوب هستن تا لنزهای دلخواهشون رو روش بندازن (ما هنوز در مورد بدنه به نتیجه نرسیدیم ! بعد بیایم در مورد لنز نظر بدیم ؟!) ...

در مورد سامسونگ هم بنده عرضم کلی بود نه تنها در زمینه دوربین اگر شما عرضتون در مورد دوربین بود که اشتباست ! در زمینه فیلمبرداری هم یکی از بهتریناست ! و سنسورهای خوبی میسازه و اگر کلی بود که بگید ! تا در این مورد اطلاعاتم رو در اختیارتون قرار بدم ...اما در مورد دوربین دیجیتال برنده جایزه پوگی 2009 یکی از دوربینهای دیجیتال سامسونگ شد که البته مربوط به فناوری هستش ! ... 2 تا جایزه نواوری در زمینه دوربین دیجیتال امسال از ices 'گرفت !

[/CENTER]
    یه سوال ازت دارم چقدر در مورد DIMA میدونی.و این مجموعه چه چیزهایی را برای انتخاب دوربین مد نظر قرار میدهد؟خلاصه بگم کاری که ساسونگ کرده جالبه ولی باعث نمیشه برترین (یا جزو برترین ها) باشد.وقتی بیشتر مطالعه کردیبازم در اینباره با هم صحبت میکنیم.

اما 1D بي تردید بدنه ای عالی(چون من کنونی هستم از نظر من عالی ترین بدنه) محسوب میشود اما شاید ندونی فول فریم است و لنز فول فریمی میخواهد حالا شما میخواهید با بدنه ای که برای عکاسی سریع در محیط کم نور ساخته شده برای WEDDING PHOTOGRAOGY استفاده کنی؟؟؟یعنی حداقل 8 تا 10 میلیون تومان برای کاری که با حدود 2.5 میلیون میتوانی همین کیفیت را بدست بیاوری؟میتونی بگی چرا؟ببین همین عکاسی از عروسی که بنظر کاره پیش و پا افتاده ایست دارای استاندارد های جهانی است و شما میتوانید اطلاعات بیشتری را مثلا در این کتاب بدست اورید:

The Best of Wedding Photography: Techniques and Images from the Pros

با

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    of Wedding Photography.rar

در مورد بقیه صحبت ها هم فعلا صحبتی نمیکنم چون امروز من مهمان شما در یک کافی نت در مشهد هستم فردا که به تهران برگشتم برایت بیشتر مینویسم
    Last edited by sastwhc; 03-04-2010 at 13:52.

16. 4 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •