سلام دوستان چه جوري فريمور دوربين را آپديت كرد يه دوربين كانن Ixus 200 دارم كه زبان فارسي نداره مي خواستم ببينم ميشه با آپديت فريمور زبان فراسي بهش اضافه كرد .در ضمن اين دوربين حداكثر تا چند گيگ مموري ساپورت مي كنه
با تشكر
سلام دوستان چه جوري فريمور دوربين را آپديت كرد يه دوربين كانن Ixus 200 دارم كه زبان فارسي نداره مي خواستم ببينم ميشه با آپديت فريمور زبان فراسي بهش اضافه كرد .در ضمن اين دوربين حداكثر تا چند گيگ مموري ساپورت مي كنه
با تشكر
hz35w همون wb650
وایدترین لنز رو داره در رده slr like با 24 میلیمتر ... زوم 15 برابری اپتیکال
وزن 245 گرم هستش که سبکترین در رده خودش هست
رنج دیافراگمش 3.2 -5.8 هستش
صفحه نمایش 3 اینچ داره ...
قیمت کمتر داره
ضخامت پاناسونیک 90 میلیمتر هستش در حالی که ضخامت hz35w ... 28 میلیمتر !
جفتشون hd با 30 فریم میگیرن ...
سامسونگ جدیدتره .. سال ساخت 2010 هستش
فلشش ضعیفتره تا 5 متر توان داره
...
Last edited by pulp_152; 02-04-2010 at 21:54.
لطفا راهنمایی کنید.در حدود 300-400 چی خوبه؟canon sx200چطوره یا sony wx1
نظر بنده روی wb500 هستش .. با گارانتی 409 هستش البته جدید امده تا 330 یا 340 هم پایین میاد .. فیلمبرداری hd داره .. لنز 24 میلیمتری واید با زوم اپتیکال 10 برابری داره .. از لحاظ بدنه مثل wb650 هستش و ...
مقایسه عکسش با sx200 و tz7 پاناسونیک
sx200
tz7
wb500
البته زمان گرفتن عکسها فرق میکنه دوست عزیز .. نمیشه با این عکس نظر داد فقط برای نمونه گذاشتم
ریویو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 02-04-2010 at 22:13.
دوستانی که میخوان تا 600 پول واسه دوربین بدن . علاوه بر کانن SX20 دوربین سونی hx1 هم هست . که لنز G سونی رو داره که الان یکی از بهترینها و گرونترینها در لنز هست !!!!
من یکی از دوستانم hx1 سونی داره . نکته ای که باعث شده واقعا کف کنه ( علاوه بر عکاسی بی نظیر ) کیفیت فوق العاده فیلمبرداریش هست !!!!!!!!!!!!!!!! . FULL HD فیلم میگیره . قیمتش زیر 600 هست .
من اين دوربين رو يك ماه پيش خريدم و به نظر من در حد خودش و نسبت به قيمتش (براي من اختصاصي 455 تموم شد-كه با رم و كيف و پايه و گارانتي و بيمه يه چيزي حدود 530 شد). بين مدلهاي معروف و هم رده اين دوربين مثل پاناسونيك FZ-35 و يا كنون SX1 is، SX20 و يا SX-200 نميتونم مقايسه كنم و بگم اين مدل بهتره چون با اونها كار نكردم اما بعضي ويژگي هاي اين مدل به نظر من واقعا عاليه - از جمله فيلمبرداري فول اچ دي، باتري قدرتمند (باتريش مال دوربين هاي هندي كم هستش) كيفيت عكس خيلي خوب، زوم بالا، لرزشگير فوق العاده، رنج سرعت شاتر از 30 تا 1/4000 ام ثانيه، حالت Auto فوق العاده كه براي مبتدي ها كار راه اندازه و ...
راستیتش از samsung خوشم نمیاد اگه ممکنه از canon یا sony معرفی کنید.ممنون میشم
راستی این ixus 200 canon ]چه طوره؟توی سونی چیز خوبی هست
بنده هم 2 ماهی هست این دوربین رو دارم.(تو تاپیک عکس ها هم چندتایی گذاشتم عکس)
مزایایی که دوستمون میگن رو تایید میکنم + سرعت بالای دوربین در همه حالات (جز در مورد ذخیره 10 عکس در ثانیه پیاپی) - قدرت فوکوس سریع - فلاش کارآمد و عالی که سرعت شارژ شدن بالایی داره - خوشدستی دوربین و بدنه جمع و جور و ظاهر slr مانند - زوم در حین فیلمبرداری - لنز با واید مناسب و...
از معایب دوربین به نظر من اول lcd میتونست چرخان باشه نه اینجوری - کیفیت پایین تصویر lcd که برای view finder استفاده شده - نویز بالا در ایزوهای متوسط.
موفق باشید
w290 از سونی هستش ... و همین چند تا عکسی که بالا گزاشتم مدلهایی هستش که میتونید انتخاب کنید
دوست عزیز
اصولا هزینه ی DSLR بالاست و شما معمولا با يك لنز نمیتوانید تمام نیاز های خود را براورده کنید گرچه لنزهای walk around دامنه ی بالایی را پوشش میدهند اما بهرحال اولین عارضه شان افت کیفیت در تله زوم بالاست.قیمت لنزها اغلب بسیار بالاتر از قیمت بدنه است مثلا اگر شما یک بدنه نیم فریم عالی را بقیمت حدودی 2.5 میلیون خریداری کنید مجموع دو یا سه لنز مرغوب از 8 تا 12 میلینو هم بالاتر میشود.
اگر من G11 را پیشنهاد کردم سهولت استفاده و کیفیت عالی عکس خروجی مد نظر بود.
گرچه من شخصا بذلایل تاریخی که یکبار در همین تاپیک توضیح دادم نظر مساعدی روی پاناسونیک ندارم اما FZ35 از دوربین ها خوب این رده محسوب میشود و با توجه به قابلیت فیلمبرداری عالیش دستگاه قابل توجه ایست.شما وقتی مثلا 500D را انتخاب ميكنيد در واقع هنوز انتخاب خود را کامل نکردید و باید بگویید با کدام لنز وبرای چه منظوری و چون این داستان انتخاب لنز مفصلترین بخش انتخاب شماست من مطلب را در اینباره ادامه نمیدهم.چرا که احتیاج به تجربه چند ساله ای در این باره دارید البته تصریح کنم دره رحال کیفیت DSLR بسیار بالتر از SLR Like استز
پیشنهاد من به شما برای کاهش هزینه با حفظ کیفیت شامل الیمپوس DSLR و Nikon در رده SLR است زیرا الیمپوس با لنز کیت های خوبی عرضه میشود و نیکور در رده لنز های ارزان کیفیت خیلی خوبی دارند (گرچه اصولا عکاسی با نیکون کاره گرانی محسوب میشود)
البته من در بین نیکون ها D90 انتخب بهتری نسبت به 3000 میدانم چون اختلاف قیمت شان تناسبی با امکاناتشان ندارند و مسلما D300 s انتخاب بهتری است
یه سوال ازت دارم چقدر در مورد DIMA میدونی.و این مجموعه چه چیزهایی را برای انتخاب دوربین مد نظر قرار میدهد؟خلاصه بگم کاری که ساسونگ کرده جالبه ولی باعث نمیشه برترین (یا جزو برترین ها) باشد.وقتی بیشتر مطالعه کردیبازم در اینباره با هم صحبت میکنیم.
اما 1D بي تردید بدنه ای عالی(چون من کنونی هستم از نظر من عالی ترین بدنه) محسوب میشود اما شاید ندونی فول فریم است و لنز فول فریمی میخواهد حالا شما میخواهید با بدنه ای که برای عکاسی سریع در محیط کم نور ساخته شده برای WEDDING PHOTOGRAOGY استفاده کنی؟؟؟یعنی حداقل 8 تا 10 میلیون تومان برای کاری که با حدود 2.5 میلیون میتوانی همین کیفیت را بدست بیاوری؟میتونی بگی چرا؟ببین همین عکاسی از عروسی که بنظر کاره پیش و پا افتاده ایست دارای استاندارد های جهانی است و شما میتوانید اطلاعات بیشتری را مثلا در این کتاب بدست اورید:
The Best of Wedding Photography: Techniques and Images from the Pros
با
of Wedding Photography.rarکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد بقیه صحبت ها هم فعلا صحبتی نمیکنم چون امروز من مهمان شما در یک کافی نت در مشهد هستم فردا که به تهران برگشتم برایت بیشتر مینویسم
Last edited by sastwhc; 03-04-2010 at 13:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)