بچه ها میدونید چرا این بازی زد تو ذوق خیلیا از جمله من؟
رزیدنت اویل همونطور که پست اول رو بخونید یه تحولی بود توی سبک های یکنواخت.سبک ترس و وحشت.واقعا هم موفق بود.هنوز که هنوزه اویل 3 نیمس پلی 1 رو یادم نمیره.واقعا ضربان قلبم تند میزد وقتی بازی میکردم.شوک دسته صدا گذاری.آدم دیوونه میشد
رزیدنت اویل 4 توی پلی 2.محشر بود گرافیک بالا دلهره ترس وحشت توی صحنه های هیجان انگیز و تاریک و صحنه پردازی عالی که واقعا آدم رو سر یه سری صحنه هاش میترسوند.
اما اویل 5 توی پلی 3 چی شد؟ترس و وحشت به حداقل رسید و بازی شد اکشن رو به جلو.گرافیک خوب شد اما واقعا ترس و وحشتش رو کم کردن خیلی هم کم کردن
حالا شد از همون دسته بازیای یکنواخت اکشن که نمونش توی کنسول ها بی نهایته.دیگه سبک آفرینی نکرد یا حداقل سبک ترسناک خودش رو ادامه نداد
یه نکته ی خیلی ساده توی رزیدنت اویل 4 و توی 5 هر دو داستان بازیشون توی یه روستا بود.اما اویل 4 تمامش توی بارون و باد و مه و تاریکی.اویل 5 کنار دریا و ساحل و آفتاب.میدونید این خودش چقدر از ترس و وحشت بازی کم میکنه؟
بازی عالیه از لحاظ گرافیک و داستان اما خیلیا میگن خوب نبود.اونایی که میگن خوب نبود چون بازی خورده تو ذوقشون.انتظار ترس و وحشت بیشتری رو داشتند و میخواستند همون اویل سابق خودشونو بازی کنن اما به یه بازیه اکشن برخورد کردن که مثل اون رو خیلییی بازی کردند.
به نظر من بازیه خوبی بود اما انتظار نداشتم اینقدر آروم و بدون ترس و اضطراب و نگرانی بازی رو دنبال کنم
.gif)