تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 545 اولاول ... 23423473513519520521522523524525526527533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در داخل یکی دیگر از تایپیکهای جامع هم این را سوال را کردم ولی هیچ کسی جواب نداد و هرچی گشتم جائی بجز اینجا برای سوالم نیافتم

من این سیو های resident evil 5 را هر کار می کنم انتقال بدم به یک سیستم دیگه نمیشه سیو های My Documents فایل CAPCOM را کل محتویات Microsoft Games for Windows - LIVE را انتقال دادم ولی بازم خطا میده که فایلهای سیو خرابند و کار نمیکنه باید چکار کنم

توضیح کامل بدید چون چند تا xLIVE در کامپیوتر هست و معلوم نیست کدام را و به کجا انتقال بدم و اکثر توضیحات داخل اینترنت هم ناقص و سطحی است غیر عملی هستند

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

13 کل پوشه که خیلی زیاده؟؟؟؟؟

شما به همراه پوشه سیو بازی, کل اون پوشه XLive رو کپی کنین سر جاش هیچ مشکلی نباید بده.
    البته من شماره اختصاص یافته برای بازی (در پوشه Xlive) رو دقیقا نمیدونم و گرنه خیلی دقیق میگفتم کدوم فایلها و پوشه مربوط به همین بازیه... میتونین اون دو مسیر رو بزارین اینجا یه تستی بکنیم.

این دو مسیر

C:\WINDOWS\system32\xlive

اینم تو مسیر نصب بازی هست

E:\Program Files\Microsoft Games for Windows - LIVE

که خود ان شامل دو پوشه Client و Redist می باشد در داخل پوشه Redist پوشه DirectX قرار داره و در داخل پوشه Client کلی فایل و پوشه به همراه چند فایل از جمله GFWLive.exe و GFWLClient.exe و ... قرار داره
    که در تصویر زیر کل فایلها و پوشه های موجود دران را میبینید

حالا شما منظورتو کدوم فایلهاست باید کپی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا من کدوم رو انتقال بدم و کدوم قسمتشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    Last edited by gog2000; 24-03-2011 at 18:02.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

این دو مسیر

C:\WINDOWS\system32\xlive

اینم تو مسیر نصب بازی هست

E:\Program Files\Microsoft Games for Windows - LIVE

که خود ان شامل دو پوشه Client و Redist می باشد در داخل پوشه Redist پوشه DirectX قرار داره و در داخل پوشه Client کلی فایل و پوشه به همراه چند فایل از جمله GFWLive.exe و GFWLClient.exe و ... قرار داره
    که در تصویر زیر کل فایلها و پوشه های موجود دران را میبینید

حالا شما منظورتو کدوم فایلهاست باید کپی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا من کدوم رو انتقال بدم و کدوم قسمتشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    منظور هومان جان این پوشه_ست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض ادرس کامل و واضح بده

منظور هومان جان این پوشه_ست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچین مسیری اصلا نه در کامپیوتر من و نه در کامپیوتر طرف وجود نداره مطمئنی مسیرو کامل و درست نوشتی؟؟؟؟

منظورت از Users چیه؟؟؟
    اونوقت منظورت از *computer name* چیه؟؟؟
    اصلا تو کدوم مسیر و درایوه ادرس خیلی ناقصه؟؟؟

یعنی از این دو مسیری که من گفتم هیچ کدوم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

همچین مسیری اصلا نه در کامپیوتر من و نه در کامپیوتر طرف وجود نداره مطمئنی مسیرو کامل و درست نوشتی؟؟؟؟

منظورت از Users چیه؟؟؟
    اونوقت منظورت از *computer name* چیه؟؟؟
    اصلا تو کدوم مسیر و درایوه ادرس خیلی ناقصه؟؟؟

یعنی از این دو مسیری که من گفتم هیچ کدوم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کاملترش میکنم صحبت مهدی جان رو...

C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Microsoft\XLive

xxxxx >> نام یوزره | پوشه AppData هم یه پوشه مخفی هست.

مسیر E:\Program Files\Microsoft Games for Windows - LIVE اشتباهه.
    به جاش از پوشه XLive تو این مسیری که معرفی کردیم کپی بگیرین + پوشه CAPCOM

7. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بچه ها میدونید چرا این بازی زد تو ذوق خیلیا از جمله من؟
    رزیدنت اویل همونطور که پست اول رو بخونید یه تحولی بود توی سبک های یکنواخت.سبک ترس و وحشت.واقعا هم موفق بود.هنوز که هنوزه اویل 3 نیمس پلی 1 رو یادم نمیره.واقعا ضربان قلبم تند میزد وقتی بازی میکردم.شوک دسته صدا گذاری.آدم دیوونه میشد
    رزیدنت اویل 4 توی پلی 2.محشر بود گرافیک بالا دلهره ترس وحشت توی صحنه های هیجان انگیز و تاریک و صحنه پردازی عالی که واقعا آدم رو سر یه سری صحنه هاش میترسوند.
    اما اویل 5 توی پلی 3 چی شد؟ترس و وحشت به حداقل رسید و بازی شد اکشن رو به جلو.گرافیک خوب شد اما واقعا ترس و وحشتش رو کم کردن خیلی هم کم کردن
    حالا شد از همون دسته بازیای یکنواخت اکشن که نمونش توی کنسول ها بی نهایته.دیگه سبک آفرینی نکرد یا حداقل سبک ترسناک خودش رو ادامه نداد
    یه نکته ی خیلی ساده توی رزیدنت اویل 4 و توی 5 هر دو داستان بازیشون توی یه روستا بود.اما اویل 4 تمامش توی بارون و باد و مه و تاریکی.اویل 5 کنار دریا و ساحل و آفتاب.میدونید این خودش چقدر از ترس و وحشت بازی کم میکنه؟
    بازی عالیه از لحاظ گرافیک و داستان اما خیلیا میگن خوب نبود.اونایی که میگن خوب نبود چون بازی خورده تو ذوقشون.انتظار ترس و وحشت بیشتری رو داشتند و میخواستند همون اویل سابق خودشونو بازی کنن اما به یه بازیه اکشن برخورد کردن که مثل اون رو خیلییی بازی کردند.

به نظر من بازیه خوبی بود اما انتظار نداشتم اینقدر آروم و بدون ترس و اضطراب و نگرانی بازی رو دنبال کنم

9. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

رزیدنت اویل همونطور که پست اول رو بخونید یه تحولی بود توی سبک های یکنواخت.سبک ترس و وحشت.واقعا هم موفق بود.هنوز که هنوزه اویل 3 نیمس پلی 1 رو یادم نمیره.واقعا ضربان قلبم تند میزد وقتی بازی میکردم.شوک دسته صدا گذاری.آدم دیوونه میشد
    رزیدنت اویل 4 توی پلی 2.محشر بود گرافیک بالا دلهره ترس وحشت توی صحنه های هیجان انگیز و تاریک و صحنه پردازی عالی که واقعا آدم رو سر یه سری صحنه هاش میترسوند.
    اما اویل 5 توی پلی 3 چی شد؟ترس و وحشت به حداقل رسید و بازی شد اکشن رو به جلو.گرافیک خوب شد اما واقعا ترس و وحشتش رو کم کردن خیلی هم کم کردن
    حالا شد از همون دسته بازیای یکنواخت اکشن که نمونش توی کنسول ها بی نهایته.دیگه سبک آفرینی نکرد یا حداقل سبک ترسناک خودش رو ادامه نداد
    یه نکته ی خیلی ساده توی رزیدنت اویل 4 و توی 5 هر دو داستان بازیشون توی یه روستا بود.اما اویل 4 تمامش توی بارون و باد و مه و تاریکی.اویل 5 کنار دریا و ساحل و آفتاب.میدونید این خودش چقدر از ترس و وحشت بازی کم میکنه؟
    بازی عالیه از لحاظ گرافیک و داستان اما خیلیا میگن خوب نبود.اونایی که میگن خوب نبود چون بازی خورده تو ذوقشون.انتظار ترس و وحشت بیشتری رو داشتند و میخواستند همون اویل سابق خودشونو بازی کنن اما به یه بازیه اکشن برخورد کردن که مثل اون رو خیلییی بازی کردند.

به نظر من بازیه خوبی بود اما انتظار نداشتم اینقدر آروم و بدون ترس و اضطراب و نگرانی بازی رو دنبال کنم
    الان به نظر من dead space شبیه ترین بازی به نسخه های یک تا سه این بازی هست...از نظر درونمایه هم تقریبا مثل هم هستند.

11. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

با دید عادی میتونیم این نسخه رو یه استراحتی در نظر بگیریم.
    اما با دید شینجی میکامی میتونیم این نسخه رو اینطور تعییر کنیم : توی این نسخه ویروس به آفریقا انتقال یافته، توی آفریقا نمیشه از هوای ترسناک اروپایی و آمریکایی استفاده کرد، ولی میشد از صحنه های ترسناکی استفاده کرد اما برای اینکه یک تنوعی داده باشیم و از نکات نهفته در این نسخه در نسخه های بعدی مثلا 7 یا 8 استفاده کنیم تیم تصمیم گرفت اینطور پیش بره و ساخته بشه. طرفداران میتونن فعلا ذهنشون رو به نسخه 6 بدن که یه بازی سازی دوباره ای از نسخه های قبلی هستش، توی اون نسخه ترس و اضطراب رو در حد رزیدنت اویلی افزودیم ضمن اینکه اکشن خوبی هم داره فعلا با همون خوش باشین تا یه فکری واسه نسخه های بعدی کنم

13. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اما با دید شینجی میکامی میتونیم این نسخه رو اینطور تعییر کنیم : توی این نسخه ویروس به آفریقا انتقال یافته، توی آفریقا نمیشه از هوای ترسناک اروپایی و آمریکایی استفاده کرد، ولی میشد از صحنه های ترسناکی استفاده کرد اما برای اینکه یک تنوعی داده باشیم و از نکات نهفته در این نسخه در نسخه های بعدی مثلا 7 یا 8 استفاده کنیم تیم تصمیم گرفت اینطور پیش بره و ساخته بشه. طرفداران میتونن فعلا ذهنشون رو به نسخه 6 بدن که یه بازی سازی دوباره ای از نسخه های قبلی هستش، توی اون نسخه ترس و اضطراب رو در حد رزیدنت اویلی افزودیم ضمن اینکه اکشن خوبی هم داره فعلا با همون خوش باشین تا یه فکری واسه نسخه های بعدی کنم
    مشکل اینجاست که فقط در چند سکانس اولیه و کوتاه بازی د رافریقا بود...کلا من فکر میکردم زیر نو رافتاب سیاه میشیم ولی یهو هنوز چیزی نگذشته لوکیشن بازی عوض شد ...از اون حس و حال افریقا گرما در اومد..

15. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میبردش مصر همه چیز ردیف بود
    میشد تامب رایدر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •