تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 523 از 2376 اولاول ... 2342347351351952052152252352452552652753357362310231523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,221 به 5,230 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

اس اس اخر فصل معلوم ميشه چي هست چي قدرتي داره نه حالا ايشالا كه رتبه خوبي تو جدول پيدا ميكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

[/SIZE]
    خبر دیگه اینکه مرزبان انالیزور سابق پرسپولیس گویا به استقلال اومده!
    فقط قلعه نویی باید یه کم به حرف دوروبریاش از جمله همین آنالیزور، گوش کنه.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    اس اس 3 بر 1 میبره .شک نکنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قرعه بسیار بدی در لیگ داریم
    امیر حسین صادقی: برخی شیطنت ها مانع نتیجه گیری استقلال است!//به خاطر طلبم از استقلال آژان کشی نمی کنم!
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم مس کرمان در خصوص بازی تیمش مقابل پاس همدان گفت: متاسفانه در جریان لیگ امسال قرعه بسیار بدی نصیب مس شده است، به طوری که چندین هفته باید بازی های بسیار سنگین را پشت سر هم برگزار کنیم.
    امیرحسین صادقی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"
    خاطرنشان کرد: طی هفته های اخیر تیم ما ابتدا یک بازی سنگین را مقابل استقلال تهران، سپس پرسپولیس و این هفته هم پاس و هفته بعد نیز برق شیراز انجام داده و می دهد که فشار بسیار زیادی را به ما وارد کرده است.
    وی ادامه داد: پس از شکست تیم های بزرگ و مدعی پایتخت روحیه خوبی در تیم ایجاد شده و تمامی بازیکنان ما با اعتماد به نفسی که از متوقف کردن این تیم ها عایدشان شده فقط به برد در دیدار های اینده تمرکز دارند تا خللی درروند صعودیشان رخ ندهد.
    وی در خصوص تیم پاس گفت: تیم پاس با در اختیار داشتن مهرهای جوان و با انگیزه و در راس ان کادر فنی متفکر مطمئنا بازی سختی را برای ما رقم خواهند زد اما با برنامه خاصی که برای این دیدار تداعی کرده ایم سومین پیروزی متوالی را هم با شکست این تیم جشن می گیریم.
    مهاجم تیم مس با اشاره به وضعیتش به ایسکانیوز گفت: خوشبختانه همه چیز در تیم مس خوب پیش می رود و با انگیزه ای که در این تیم برای اثبات شایستگی هیا خودم دارم می خواهم بهترین باشم.
    وی در خصوص مدیریت باشگاه مس اذعان کرد: تیم مس مدیریت قوی و هوشمندانه ای دارد که هرگاه قولی داده سر موقه به وعده اش عمل کرده و بهتر است بگویم در این باشگاه همه چیز سر جای خودش است.
    صادقی تصریح کرد: با علاقه ای که به تیم استقلال دارم نتایج این تیم را به طور مداوم پیگیری می کنم و برداشتم از عدم نتیجه گیری این تیم وجود برخی شیطنت ها است که اجازه نتیجه گیری را نی دهند.
    وی به طلب خود از باشگاه استقلال اشاره کرد و گفت: با احترامی که برای باشگاه استقلال قائلم با صلح و بدون درگیری و تنش طلبم را خواهم گرفت.
    مدافع اسبق تیم استقلال تهران تاکید کرد : هیچ گاه به خاطر 10 الی 20 میلیون طلب از تیم استقلال برای این باشگاه که تمام فوتبالم را مدیون آن هستم آژان کشی نکرده و نخواهم کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهدي مناجاتي:
    قلعه نوعي نبايد اسير حاشيه شود
    سرپرست سابق تيم ملي در جام ملت هاي 2007 چين گفت: مطمئناً تنها کسي که مي تواند استقلال را از بحران در آورد خود قلعه نوعي است و معتقدم وي نبايد به هيچ عنوان اسير حاشيه ها شود.

مهدي مناجاتي،کارشناس فوتبال، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مطمئناً جايگاه استقلال رده هفدهم نخواهد بود و با درايتي که قلعه نوعي دارد بدون شک استقلال روزهاي بهتري را خواهد ديد اما معتقدم که در تيم هاي استقلال و پيروزي حاشيه حرف اول را مي زند و قلعه نوعي بايد حاشيه ها را از اين تيم دور کند و خودش نيز اسير حاشيه ها نشود چرا که وي مي تواند بار ديگر شايستگي هايش را ثابت کند.

وي گفت: بازيکنان استقلال اعتماد به نفس لازم را ندارند در حاليکه اگر استقلال يک و يا دوبازي را پيروز شود صد در صد روحيه آنها بالا مي رود و مي توانند به مراتب راحت تر مسابقات ليگ را پيگيري کنند.

مناجاتي تصريح کرد: هواداران واقعي استقلال مي دانند که جايگاه استقلال در اين جاي جدول نيست و مطمئناً اگر استقلال اهواز را شکست بدهند اميدواري به جمع آنها باز خواهد گشت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علي عليزاده:
    حضور روانشناس به نفع بازيكنان است
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص حضور روانشناس در كنار تيمشان گفت: با شرايطي كه براي تيم به وجود آمده، حضور روانشناس مثبت است.

علي عليزاده، مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: با نظر كادر فني تيم و امير قلعه نوعي، روانشناس براي صحبت با بازيكنان به اردوي تيم ما آمد كه بسيار مثبت بود.

وي ادامه داد: استقلال در اين روزها شرايط بسيار ايده آلي دارد كه متأسفانه در نتيجه گيري ناموفق بوده و اميدواريم در ديدار مقابل استقلال اهواز به اين ناكامي ها پايان دهيم.

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان كرد: به دنبال كسب بهترين عنوان در اين فصل هستيم و حضور پرقدرت در جام باشگاه هاي آسيا و مطمئن هستم به زودي شاهد چهره خوب استقلال خواهیم بود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اکبر ميثاقيان در گفت و گو با پانا:
    مقابل استقلال جوانمردانه بازي مي کنيم
    انگيزه بازيکنان مهمترين فاکتور ماست

سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: فاکتور مهم ما در بازي پنج شنبه مقابل استقلال تهران انگيزه بازيکنان است.

در ادامه گفت و گوي اکبرميثاقيان با خبرنگار ورزشي خبرگزاري پانا مي آيد:

براي بازي با استقلال تهران آماده ايد؟

تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم و بازيکنانم انگيزه زيادي براي اين بازي دارند. مهمترين چيزي که تيم من دارد همين انگيزه است. اميدواريم که بازي خوبي انجام دهيم.

استقلال تهران را چطور مي بيني؟

استقلال هميشه قهرمان است . اين تيم الان کمي با بدشانسي مواجه شده. آنها بازيکنان و کادر فني بسيار خوبي دارند. مطمئنا بازي دشواري داريم ولي مقابل آنها دست و پا بسته نيستيم.

استقلال اهواز خيلي جوان شده. از اينکه جلوي تماشاگران استقلال دچار استرس بشوند، نگران نيستي؟

همه چيز استقلال همين تماشاگران هستند اما تيم هاي من از اين مشکلات نداشته و نخواهند داشت.

گفته بوديد بيشتر بازيکنان استقلال اهواز مهاجم هستند. جلوي حريف تهاجمي بازي مي کني ؟

من از هفته سوم به اين تيم آمده ام و روي بستن تيم نظارتي نداشتم. آنچه مسلم است در بعضي از پست ها کمبود بازيکن داريم و نمي توانم بازيکني جذب کنم. سعي کرده ام بازيکنان پست هاي مختلف را نسبت به هم نزديک کنم تا هماهنگ تر شويم.

استقلال را شکست مي دهيد؟

من هيچگاه اسمي از شکست حريف نمي آورم. استقلال هم هم نام ما است و اميدوارم هر تيمي که تلاش بيشتري مي کند برنده شود.

با شکست احتمالي استقلال، اوضاع قلعه نويي و اين تيم بحراني تر از قبل مي شود. نظر شما چيست؟

نظر خاصي ندارم. همان طور که گفتم جوانمردانه با آنها بازي مي کنيم و به فکر کسب امتياز هستيم. انشالله همه در کار خود موفق باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حمايت قاطع ناصرحجازي از كادر فني استقلال تهران: استقلال جز سه تيم برتر ليگ خواهد بود/ حضور در رده هفدهم جدول فاجعه نيست/ روش خروج از بحران كنار دست مربيان استقلال است

در حالي كه صادق ورمزيار از كادر فني فعلي استقلال به عنوان مسببان شكست اين تيم نام برده بود ، سرمربي سابق اين تيم در اظهارنظري جديد ، كادر فعلي را يكي از بهترين تركيب هاي مربيگري استقلال معرفي كرد. ناصرحجازي گفت: بودن استقلال در جايگاه هفدهم بعد از 5 هفته به هيچ عنوان فاجعه نيست.

مربي اسبق استقلال درخصوص وضعيت استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) بيان كرد: تيم فوتبال استقلال درست است كه نتايج ضعيفي را كسب كرده است اما بودن استقلال درجايگاه هفدهم بعد از گذشت 5 هفته به هيچ عنوان فاجعه نيست.

وي ادامه داد: مطمئناً برق نمي تواند تا پايان نيم فصل در بالاي جدول قرار بگيرد و استقلال هم در انتهاي جدول نخواهد ماند. احساس من اين است كه استقلال به شرايط ايده آل بازمي گردد و در پايان نيم فصل جزو 3 تيم برتر جدول رده بندي خواهد بود.

حجازي افزود: كادر فني استقلال درحال حاضر نتايج خوبي را كسب نكرده است و بايد به دنبال راهكاري باشد تا بتواند تيم را از بحران خارج كند.

وي خاطر نشان كرد: مربيان استقلال مي توانند راهكار خارج شدن از بحران و پيروز شدن را پيدا كنند زيرا اين راهكار دركنارشان قراردارد و فقط كافي است آن را ببيند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليرضا مرزبان در گفت و گو با ايپنا: احساس خوبي درباره استقلال دارم/ هنوز چيزي قطعي نشده است
    مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ مذاكرات بسيار خوبي با استقلال داشتم ولي به خاطر مسائل كاري مجبور هستم به آلمان برگردم و به همين دليل هيچ چيز هنوز مشخص نيست.

عليرضا مرزبان در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: در حال حاضر نمي توانم به طور دقيق در خصوص حضورم در باشگاه استقلال حرفي بزنم چون هنوز وضعيتم در آلمان مشخص نيست اما مذاكرات اوليه ام با استقلال بسيار خوب پيش رفت.

احساس من اين است كه شرايط كاري در باشگاه استقلال فراهم است و مي توانم يك سري كارهاي نيمه تمام را دراين تيم تمام كنم.

وي ادامه داد: هيچ وقت دوست ندارم در خصوص مساله اي كه اتفاق نيفتاده است صحبت كنم اما احساس من در باشگاه استقلال بسيار خوب است و انگيزه هاي زيادي براي موفقيت دارم.

مرزبان خاطر نشان كرد: فردا چهارشنبه به آلمان بر مي گردم و بعد از يك هفته دوباره به ايران مي آيم و مجدداً با استقلال مذاكره ميكنم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منصور پورحيدري در گفت و گو با ايپنا: مسئولان باشگاه سريال تعويض مربيان استقلال را دوباره تكرار نكنند

منصورپورحيدري گفت:‌كسي را محكوم نمي كنم اما اميدوارم تا اعضاي هيات مديره و كادر مديريتي باشگاه سريال پارسال را امسال براي كادر فني پياده نكنند.

عضو هيات مديره باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،گفت: به اعتقاد من استقلال نتايج خوبي را نگرفته است. تيمي كه دچار تغيير و تحولات بسيار زيادي مي شود مدتي زمان مي برد كه بازيكنانش بتوانند به شرايط ايده آلي برسند و با يكديگر هماهنگ شوند.

وي ادامه داد: استقلال در ابتداي فصل بازيكنان جديد زيادي به اين تيم اضافه كرد ولي نتوانست نتايج قابل قبولي را به دست بياورد و انتقادات زيادي نيز متوجه آن ها شد تا جايي كه همين موضوع باعث استرس كاذب در تيم شد.

پورحيدري افزود: به نظرم استقلال بازي به بازي بهتر مي شود و مي تواند يكي از مدعيان نخست قهرماني شود. استقلال بازيكنان خوبي دارد و مي تواند دوباره خودش را جمع و جور كند.

وي خاطر نشان كرد: اميدواريم در بازي هاي آينده هواداران دوباره از استقلال حمايت كنند . اولين برد استقلال در خانه مطمئناً سكوي پرتاب اين تيم خواهد بود.

پورحيدري گفت: قلعه نوعي كار خودش را بلد است و فقط بايد به او زمان داد تا بتواند تيم را به هماهنگي لازم برساند و نتايج خوبي را كسب كند.

وي درپايان يادآور شد:‌كسي رامحكوم نمي كنم اما مسئولان استقلال بايد حوصله داشته باشند و حمايت كنند و هرگز نبايد سريال پارسال استقلال را يك بار ديگر براي اين كادر فني تكراركنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •