آره راسته ، تمام بازی ها نسخه PC هم دارند ولی به من و شما نمیدند و دست خود دولوپر هست![]()
آره راسته ، تمام بازی ها نسخه PC هم دارند ولی به من و شما نمیدند و دست خود دولوپر هست![]()
تو يه سايت چشم بهش خورد!!!حالا نميدونم سر كاري بود يا موضوعه ديگه اي بوده---
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
دوستان=
من داشتم هيوي راين رو بازي ميكردم كه يكمرتبه صداش قطع شد!!!وقتي از بازي بيرون اومدم كنسول هنگ كرد!!!
بار دوم هم يكمرتبه صداي عجيبي اومد و صفحه كاملا سياه شد و هنگ كرد!!!
تا حالا همچين چيزي برام پيش نيومده بود---هيوي راين رو امشب خريدم و الان داشتم بازي ميكردم---ديسك هم تميزه---ولي پشيمون شدم از اين به بعد آك ميخرم---دسته دو اطمينان نداره----حالم گرفته شد ميخواستم ديسكو بشكنم!!!بازي آك فكر نكم از اين بدشانسيا داشته باشه!!!
حالا به نظر شما برم يه آكشو بگيرم؟؟؟
Last edited by BATMAN-LOVE; 12-11-2010 at 03:27.
دوستان راسته ه-ک 3.50 اومده؟ توی سایت ps3jailbreak دیدم
سلام
مشکلات اینچنینی بعید می دونم به دیسک ربط داشته باشه ، من خودم پنجاه درصد بازی هام دست دو ! تا حالا همچین مشکلی نداشتم کنسولمم فقط تا حالا دوبار سر بازی مگ هنگ کرده !
هنوز نه!!!ولي اگه بياد بيشتر امكانات قبلي باهاش برميگرده و بازيهاي پلي 2 هم اجرا ميشه!!!البته به گفته يه منبع---
انگار شده---
Last edited by BATMAN-LOVE; 12-11-2010 at 23:09.
كسي راهنماي هيوي راين داره؟؟؟
چطوري رفتين آدم واقعا گيج ميشه نميدونه كدوم گزينه هارو بزنه!!!من تموم كردم اما به بدترين وضع ممكن---همه مردن به جز كارآگاه توپله!!!!!!!!!!!!
ولي خيلي خوشم اومد واقعا عاليه!!!!!!!
همه جور احساس تو بازي وجود داره---فكرشو كنيد گرافيك بازي در حد (فيلم آواتار) ميشد!!!الان هم گرافيك خوبي داره---شايد باورتون نشه---وقتي از بازي خارج ميشدم ميرفتم پشت پنجره همش حس ميكردم اينجا هم هوا بارونيه!!!
خلاصه از اون دسته بازيهاس كه تازه دفعه هاي بعدي كه تكرار شه لذتش حس ميشه---
Last edited by BATMAN-LOVE; 13-11-2010 at 06:10.
خوب از معنای جملاتی که باید انتخاب کنید میتونید به راحتی مسیر داستانی بازی رو مشخص کنید!
البته در بعضی از قسمت ها هست که شما هر گزینه ای را هم انتخاب کنید باز مسیر داستان یکی هست و تغییر نمیکنه! مثلا همون اولش که با حاج خانم توی خونه هستن و با خودش فکر میکنه که حاج خانمو ببوسم ؟ نبوسم ؟ تو کارا کمکش کنم ؟ یا ... که خب هر گزینه ای را شما انتخاب کنید فرقی نداره!
کلا بازیه باحالیه و درسته که از لحاظ گیم پلی یه مقدار آدمو خسته میکنه ولی از لحاظ داستانی و سینمایی واقعا بی نظیره!
اینم راهنماش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با چه برنامه اي ديده ميشه؟؟؟من الان آكروبات ريدر 5.0 دارم اما باز نميشه!!!پيام ميده فايلت كامل نيست---Acrobat Reader 5.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث این بازی اینجا نیست؛ این بازی خودش تاپیک داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا ادامه ندید .. وگرنه پست هاتون پاک میشه دلخور میشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)