سلام
ببینید مثل اینکه موجودیه بازار از این جنس کم شده(خودم مطمئن نیستم!) و قیمتش الکی زیاد شده تا 310 هم گویا رفته!به نظر من صبر کن پایین بیاد245000-265000 با برند های مختلف(His-Sapphire, ...) می تونی بخری
شما کلا چقدر می خوای هزینه کنی؟
سلام
ببینید مثل اینکه موجودیه بازار از این جنس کم شده(خودم مطمئن نیستم!) و قیمتش الکی زیاد شده تا 310 هم گویا رفته!به نظر من صبر کن پایین بیاد245000-265000 با برند های مختلف(His-Sapphire, ...) می تونی بخری
شما کلا چقدر می خوای هزینه کنی؟
آقایون بنظر شما آیا ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم 4870 رو بگیرم ؟
واینکه با خرید این کارت تقریبا تا چه مدت نیاز به ارتقای گرافیک ندارم ؟
واینکه آیا قیمت این کارت هم بالا رفته ؟ یا اینکه الان خریدنش به صرفه هست ؟
ببخشید اگر همه سوالاتم رو باهم پرسیدم.
بله ارزش که داره خیلی زیاد!! با 4850 نمیشه دقیقا گفت تا چه مدت (با هیچ کارت دیگه ای هم نمیشه گفت)مثلا شایدحداکثر یه سال یه سال و نیم (البته با High resolution and quality)و با 4870 یه 9 ماه بیشتر!(نمی تونم دقیق بگم) تا اون جایی که من می دونم قیمتش بالا نرفته و فروشش عالی بوده و کاملا به صرفه هست اکه هم خواستی بگو یه مقایسه یا تست بزارم
اقا اگر این کار رو کنی ممنون میشم .
میشه لطف کنید بگید از کدوم برند بگیرم بهتره ؟ ولطف کنید قیمتش رو هم بگید .
راستی پاور من گرین 680B هست . آیا با این پاور به مشکل بر نمی خورم ؟
His HD 4870
قیمت:350000-360000
Sapphire HD 4870
قیمت:340000-350000
فکر کنم اگه صبر کنی برند Power Color بیاد بهتر باشه ولی His و Sapphire زیاد فرقی نمی کنن
با پاور 680B گرین (اکتیو هست؟) برای کارت گرافیک به مشکل بر نمی خوردی (البته شما باید باقی قطعاتت رو هم بگی و اینکه اورکلاک می کنی یا نه؟) کارت 4870 به حداقل یک پاور500 وات احتیاج داره(برای کراس فایر به 600 وات)یه سر اینجا برو و قطعاتت رو وارد کن بعد دکمه Calculate رو بزن بعد برات محاسبه میکنه حداقل پاورت باید چند وات باشهبرای اطلاعات بیشتر به تاپیک پاور و کیس بروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تستها(3D Mark 06):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمقایسه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوال دیگه ای بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Kianoosh; 06-08-2008 at 22:07.
500 وات واسه كل سيستم هست نه فقط گرافيك خالي
اقا رو 12 پاور نوشته 18 امپر یعنی چند وات؟
سلام به همه
یه 30 تومن ذار روس 4850 بخر
با برند کلاب تو بازار رضا 265 پیدا میشه
میرزه
ولی هیچ کس نمیتونه بگه یه کارت چقدر دووم میاره ولی حداقل یه سال هر چی بازی بیاد این کارت پاره پوره میکنه
دوستان از کمکتون ممنونم .
اگر 4850 رو تونستم 260 گیر بیارم می گیرم . اگر هم با این قیمت گیر نیومد شاید وسوسه بشم و همین 4870 رو خریدم.
این قطعات رو هم می خوام بگیرم :
E8400
P5q
حقیقتش هفته پیش رفتم بگیرم ولی قیمت P5q بالا رفته بود ( حدودا 255 ) پشیمون شدم چون دو هفته قبل قیمتش 135 بود.
بهر حال از اینکه منو راهنمایی کردین تشکر می کنم.
من فعلا اینجا هستم اگه پیشنهادی در این رابطه دارید گوش می کنم .
اگه میخوای 4870 بگیری یه پاور 530 به یبالا احتیاج داری درست انتخاب کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)