كسي n95 شو آپديت نكرده؟
تغييرات چي بوده؟
كسي n95 شو آپديت نكرده؟
تغييرات چي بوده؟
من آپ کردم، تغییرات ظاهری به چشم نمی یاد، ولی مطمئناً وقتی ورژن از 31 میره رو 35، یکسری
بهبودی ها روی نرم افزار انجام شده، هر چند به چشم نیان. ولی به نظر میاد که سرعت منو ها یکم
بیشتر شده. ورژن گزینه Search هم رفته بالا، حالا به درد بخوره یا نه، نمی دونم!
Last edited by arashaga; 25-12-2009 at 11:08.
به به ایول بر نوکیا.(با اینکه بدم میاد ازش)
دارم اپ میکنم الان خدا کنه بهتر شده باشه.
تو شتابسنج تغییری دیده نمیشه؟؟؟؟؟؟؟سرعت چی؟؟؟؟؟؟؟هک که میشه؟؟؟؟؟؟؟در باتری چیزی عوض نشده؟؟؟مصرفش کم نشده؟؟؟؟
خوب؟ نتیجه بررسی شما چی بود؟![]()
سرعت شده فضا پیما اوففففففففف
منو ها زیر 3 ثانیه میاد
خاموش روشن شده مثل فضا پیما
کلا" به نظرم خوب تر شده.
بعضی مواقع حین کار با برخی برنامه ها، مثلاً Nokia OVI Map یهویی گوشی خاموش میشه، یعنی LCD بطور ناگهانی
از کناره ها به سمت مرکزش ناگهان خاموش میشه و گوشی ریستارت میشه! آیا این مشکل مربوط به کم یودن رم این
گوشی هستش که رم کم میاره و گوشی ریستارت میشه؟ چون مثلاً موقع کار یا برنامه بالا فقط 10 مگ رم خالی میمونه
که اونم مسلماً موقع حرکت سریع در نقشه استفاده میشه و دیگه رمی برای استفاده خود سیستم عامل نمیمونه! البته
من اینطور فکر میکنم! بنظرتون مشکل همینه یا چیز دیگه؟؟
10 تا؟
میشه بپرسم تو حالت عادی رم گوشیت چقدره ؟ منظورم دقیقا بعد از یک ری استارت و در حالتی که هیچ برنامه ای در حال اجرا نیست فقط برنامه گوشی کار میکنن؟
تو گوشی ما که رم زیر 16 نمیاد نمیدونم والا من فتو بروزر رو که اجرا میکنم آخرش 16 ولی دیگه 10 تا خیلی پایینه.... نیست؟Nokia OVI Map هم این قدر رم نمیگیره؟
تو حالت عادی هم نزدیک 27 که خوب البته من بعضی از تسک های بدرد نخور گوشی رو مثله any key , auto lock,رو گذاشتم رو کیل پروسه به جاشون از تایم بار و اسلاید هلپر و جی بی تسک استفاده میکنم
در حالت عادی 55.9/29.2 هستش، یعنی حدود 30 مگ آزاد داره.میشه بپرسم تو حالت عادی رم گوشیت چقدره ؟
بعد از آپ کردن چندین بار ریست سخت افزار ی و نرم افزار ی کردی؟؟؟ تو آپ دیت های قبلی اگه درست خاطرم باشه بعد از آپ کردن یه سری مشکلات پیدا میشد که شخصا بعد از دو بار ریست نرم افزاری و سخت افزاری درستش کردم بقیه هم همین مشکلات رو داشتن اما این دفعه اوله که با کمبود رم با باز شدن 1 برنامه مواجه میشیم>>>>!!!
فکر کنم اساتید باید کمکت کنن ولی به نظر من فقط مشکل نرم افزاری و به نظر نمیرسه سخت افزاری باشه++
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)