این برای اشتباه گزارش دادن ورژن پی اس پی هست مثلا شمل 4.01 داری می تونی به پی اس 3 گزارش بدی 4.05 داری
این برای اشتباه گزارش دادن ورژن پی اس پی هست مثلا شمل 4.01 داری می تونی به پی اس 3 گزارش بدی 4.05 داری
الان متاسفانه روی سیستم jetaudio ندارم که بخواهم توضیح کامل بدم.شما خودت یکم باهاش کارکنی میفهمی کار سختی نسیت فقط باید فایل مورد نظر را انتخاب کنی و فرمت خروجی را بزای روی mp4 یا و video codec هم روی xvid یا mpeg 4 سپس ریزولیشن را هم بزاری روی 208*368 بعدم تبدیل کنی.من خودم همین کار را میکردم کیفیت هم خوب بود.البته ریزولیشن را هم روی 272*480 هم میتونی بزاری اما من یک بار کردم روی psp اجرا شد یک بار دیگه تبدیل کردم اجرا نشد.
کلا یکم کار کنی میفهمی چی به چی هست.
این گزارش دادن فریمور به ورژن بالاتر به چه دردی میخوره؟؟
یکی از کاربرد هاش را میگی؟
Last edited by choory; 29-07-2008 at 23:40.
ممنون choory جان هميشه جواب كامل رو ازت گرفتم
خواهش محمد آقا.وظیفمون هست.
اگه هم چیزی یاد گرفتم و تونستم به بقیه کمک کنم همه را مدیون همین بچه های فروم هستم.دست همتون درد نکنه.![]()
نمی دونم من پلی 3 ندارم حتما دارک الکس بیکار بوده اینو درست کرده![]()
سلام همگی خسته نباشید یه سوال دارم
کابل تی وی برا پی اس پی خریدم 5 تا فیش داره
تلویزیون ما 3 تا فیش داره وقتی تنظیمات پی اس پی رو کامل میکنم و همه چیز اوکی میشه و وصلش میکنم تصویر سیاه سفیده ولی صدا مشکلی نداره و فقط فیلم و موزیک پخش میشه و تو ی بازی هم نمیره یه پیغام میده که نمیدونم چی چی رو باید انتخاب کنی که تلویزیون ما اون فناوری رو ساپورت نمیکنه . ماله اون ال سی دی ها هست .
سوالم اینه که چطوری میتونم تصویر رو رنگی کنم ؟
ممنون
اگه تلویزیونتون 3 تا فیش داره احتمالا AV هست و نمیتونی رنگیش کنی.برای این کار باید تلویزیونت Y/Cb/Cr داشته باشه.اگه تو بازی نمیره یعنی Progressive Scan هم نداره که اونم کاریش نمیشه کرد.
سلام. من میخوام psp بخرم اما نمیدونم Slim یا fat ؟ و اگه میشه قیمت این دوتا مدل رو بهم بدید(تهران)دست دوم هم داره!! شنیدم رم PSP اگه خوبشو میخوای 4گیگ هست 90 هزار تومان این درسته؟و ایمکه همه بازی هاش رو میشه تو تهران پیدا کرد مثلا" Dynasty warriors ؟
ds nintendo بازی Assassin`sCreed رو داره وpsp نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برادر همون امل جاده هراز داره...............قیمت slim اون یه کم گرون هست ولی رم رو خیلی گرون میده...رو 60 تومان هست 4g......................
بچه محل یه جورایی در امدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)