چه قدر جالب
دیگه فقط مونده الیت با برد جاسپر بیاد تا فتوحات مایکروسافت کامل بشه
چه قدر جالب
دیگه فقط مونده الیت با برد جاسپر بیاد تا فتوحات مایکروسافت کامل بشه
احتیاج به قاب هم نداره میتونید طبق آموزش زیر بدون قاب هم استفاده کنید وقیمت هارد 120 اکبند پاساژ ایرانیان میدون ولیعصر زیر زمین 32000 تومن هست چرا الکی پول بیخود میدید فقط باید بعد از هک هارد اون رو با سیم به بورد xbox لحیم کنید البته با یک کمی دقت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by psp2; 29-03-2009 at 23:06.
سلام دوستان لطفا یک کمکی به من بدید ممنون میشم من یک کابل hd به 360 وصل کردم این کابل چرا 6 تاسیم داره در ضمن تلویزیون من hd است اگه میشه یک توضیح در مورد اتصال و تنظیم tv و 360
چقدر ارزون شده...
می خواستم امروز برم گوشی بگیرم، حالا شاید Xbox گرفتم.
بازی ها هم 3-4 تومن هست؟
منبع کجاست ؟
ارزون که چه عرض کنم
دیگه کم کم داره عجیب خز میشه چون هر کی رو میبینی داره یکی میخره
بازی ها هم اره
البته بیرون تا 6 هم میدن
اما تو نت تا 2800 هم گیر میاری
آره این یکی رو موافقم آقا پدرام
یه کم جنبه ی طنز و کمدی هم داره کم کم پیدا می کنه!!!
خوب طبیعی!!!!الان کنسول هایی که دارن از لحاظ گرافیک و امکانات با PS3 مبارزه می کنن قیمتشون از Wii (که اصلا گرافیک جالبی نداره) هم کمتره و چه بسا که از قیمت PSP هم کمتر بشه(مخصوصا 360).دیگه چه شود اون روز
![]()
Last edited by S.Y.K; 30-03-2009 at 01:01.
دوست عزیز اونی که شما دارید استفاده می کنید کابل AV هست.کابل hd اصلا 6 تا سیم نداره.2 تا سر داره یکی به hd tv وصل می شه یکی هم به 360 خیلی ساده.اگه مدل 360 شما الیت باشه که این کابل داخل جعبه هست ولی اگه پرمیوم و آرکید باشه باید خودتون جدا تهیه کنید.موفق باشید![]()
Last edited by S.Y.K; 30-03-2009 at 02:01.
دوست عزیز این کابلی که شما میگید کامپوننت هست.
خیلی بده که 360 ارزون بشه چون به گفته ی دوستمون خز میشه.هر کسی رو میبینی میره یکی میخره.
من حاظرم اکس باکس 1 میلیون تومنی بخرم اما در عوض مطمئن باشم چیزی رو خریدم که دست خیلیها بهش نمیرسه.
سلام دوستان يه سوال دارم.....
وقتي بازي روي هارد نصب ميكني dvd بازي در حين اجراي بازي خونده ميشه؟؟؟؟ يعني تا هر وقت بازي كني dvd-rom فعال هست؟؟؟
يا فقط اول اجراي بازي چك ميكنه كه dvd بازي داخل درايو هست!!!؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)