نه نه نه اوني كه من ميگم اصلا ربطي به جرم نداره اون دوتا ميله پلاستيكي كه در دو طرف كانكتوره هدفون قرار داره مشكل ساز هستن.
در اثر استفاده زياد اون دوتا ميله يطوري ميشن كه كانكتور هدفون از جاش در ميره و در نتيجه پينها از گوشي قطع ميشن.
نه نه نه اوني كه من ميگم اصلا ربطي به جرم نداره اون دوتا ميله پلاستيكي كه در دو طرف كانكتوره هدفون قرار داره مشكل ساز هستن.
در اثر استفاده زياد اون دوتا ميله يطوري ميشن كه كانكتور هدفون از جاش در ميره و در نتيجه پينها از گوشي قطع ميشن.
ببخشيد اينم بپرسم،الكل با مسواك براي گوشي مضر نيست؟
چي سوزن!!!
بيخيال بابا كانكتور گوشي خيلي حساسه آخه!
Last edited by hmdfkr; 06-07-2008 at 18:14.
این برنامه ارسال اس ام اس فارسی جدید mci رو روی p990 امتحان کردم خوبه مخصوصا برای ارسال اس ام اس فارسی با فلیپ بسته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hmdfkr; 06-07-2008 at 23:04.
عزیزم مگه میخوای گوشیتو مست کنی یا دهنشو مسواک بزنی؟![]()
این بهتره یا کیبرد پی1 هک شده؟
سرعتش چجوریه؟
خوب میدونی درسته. خراب شدن اون به خاطر اینه که کابل رو اشتباه از گوشی جدا میکنی.
برای جدا کردنش نباید کابل رو بکشی( به عقب)
باید بشگنیش یعنی .... .( نمیدوننم چجوری توشیح بدیم.... اینجوری...)
نه بابا مگه گفتم بندازیش توی الکل.فقط مرطوب باشه
هر کاری باید با دقت انجام بشه
مرسي آقايي آره اصلا يادم نبود بچه گي هامون فيلم هاي بالا 21 سالواين جوري مخفي مي كرديم با سوند dll توي ويندوز كجايي بچگي كه يادت بخير
![]()
درسته موقع در اوردن كابل نبايد كابل رو به عقب بكشي به موجب خرابي پورت ها جا كابلي روي گوشي ميشه كه بعد از چند بار اينكارو انجام دادن ديگه گوشي كابل رو نميشناسه و كارايي نداره شما بايد موقع در اوردن كابل اونو به سمت پايين فشار بديد به قول دوستمون بشكنـــــش
مخلصيم !
موفق باشيد!![]()
سلام !
ببخشید اینجا میگم اگه بده پستمو پاک کنم ! کسی بازی فابریک p990 رو داره ؟ نمیدونم گلفه چیه ! آخه یکی چند صفحه پیش گفته بود دارم .. گوشیه من نداره .. مرسی
سلام
تو قسمت بازی های UIQ که الان رفته توی آرشیو خودم معرفی کردم.
یه سرچ کوچولو بزنین پیدا شده.الان یادم نیست کدوم پست بود.
اگه نتونستین پیدا کنین بگین آدرس یه فروم دیگه رو بهتون بدم.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)