خیلی وقته تموم کردم.
به هر حال می بخشید.
بنده هم عذر میخوام شرمنده
میشه برامچند سایت غیر از سایتهای زیر برای دانلود ماشین جی تی ای بهم بگین
gtainside
gtagaming
سلام مشکل فوری توی این بازی دارم تورا به خدا کمک کنین
توی اون مرحله هست که برای اولین بار با دنیس (اولین دوست دخرتمون) آشنا میشیم وقتی میرسونمش خونه از ماشن پیاده میشه و میره میره میره تا از چشم من دور میشه و نمیدونم کجا میره و به سرعت دور میشه و وارد خونه نمیشه تا مرحله رد بشه
چیکار کنم این جوری نشه؟
به نظر شما مشکل از ترینر هست که من ازش استفاده میکنم؟
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
درضمن یه بار دیگه میگم این پچ ضد ساسنور رو هم کاملش رو بزارید و آموزش استفاده هم بزارید
چون من قبلا داشتمش جمعا 3 تا فایل بود پس هر 3 رو بزارید
در این تاپیک مطرح کن :درضمن یه بار دیگه میگم این پچ ضد ساسنور رو هم کاملش رو بزارید و آموزش استفاده هم بزارید
چون من قبلا داشتمش جمعا 3 تا فایل بود پس هر 3 رو بزارید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یه مشکل جدی دارم
اون مرحله ای که برای اولین بار با دنیس آشنا میشیم(همون جا که یه خونه آتیش میزنیم و یه دختر رو نجات میدیم) وقتی دارم میرسونمش خونه وقتی میرسم روی اون دایره ی قرمز از ماشین پیاده میشه و میره تا جایی که دیگه نمیبینمش و هیچ راهی ندارم جز اینکه بازی رو یه بار دیگه بیارم راستی وقتی داره از خونه میاد بیرون وقتی بغلش میکنه بازم میهر یه جایی ولی بعد برمیگرده
با ترینر-بی ترینر-با رمز-بدون رمز-بدون پچ-بدون ماشین های اضافه هم امتحان کردم بازم همونه
راستی بعضی وقت ها میبینم که میره Ballas بکشه!!
راهنمایی کنید
منظورت رو نمی فهمم ولی من مراحل رو همه رو رد کردم ( بدون ترینر )
ببین وقتی از ساختمون میاد بیرون واسه خودش میره ولی وقتی دمو ی بغل کردنش تموم میشه می بینم رفته بالاس بکشه ولی من کمکش میکنم و سوار ماشین میشه
وقتی میرسه دم خونش از ماشین پیاده میشه و میره دوباره همین کار رو بکنه منتها این بار دمو تموم نمیشه و مرحله رد نمیشه
تا جایی که یادم میاد فک کنم اون موقع دیگه یا مرحله تموم میشه یا باید بریم خونمون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)