دیگه اولا تباید بزاری که چک خور بشی باید نفر سوم به بعد باشی که میاد تو در گیری
میتونی aghanim یا bloodstone بری که من دومی رو بهتر میپسندم...
مرسی از کمک شما دوست عزیز اینو که تجربه ی من هم میگه میگم کی دقیقا درصدهاشو میدونه....
دیگه اولا تباید بزاری که چک خور بشی باید نفر سوم به بعد باشی که میاد تو در گیری
میتونی aghanim یا bloodstone بری که من دومی رو بهتر میپسندم...
مرسی از کمک شما دوست عزیز اینو که تجربه ی من هم میگه میگم کی دقیقا درصدهاشو میدونه....
بچه ها منم یه 5 ماهی هست که دارم بازی میکنم . خیلی علاقمند شدم به بازی . ولی از شما یه خواهشی داشتم انم اینه که اگه بشه عکسای تمام هیروها را با خصوصیت هاشون و ایتمایی که نیاز دارن بزاری . با تشکر......
دوست غزیز یه سر به اینجا بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین سایت که خودمم از اونجا دوتا رو حرفه ای یاد گرفتم این سایته
توی این سایت برای همه هیروها آموزش های حرفه ای داره و فهرست تمام آیتم ها و هیرو ها موجودهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
دو تا ریپلی میذارم اونایی که ژئو رو دوست دارن ببینن
یکی ژئو منستر
یکی پیت لرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cap-cao جان ترکندی یه چند تا ریپلی توپللللللل از moonrider(LUNA) میخوام
مرسییی![]()
ok دوست من اگه ریپلی خوب به پستم خورد برات میذارم
بچه هایی که gold member و انواع خرید از garena به طور مجانی رو میخوان pm بدن... اگرم کسی نمیدونه gold member و خرید هایی که میشه از garena کرد چیه اینجا سوالشو مطرح کنه .... یه راه برای درآمد اینترنتی و خرید اینترنتی ساده پیدا کردم که حتی میتونین باهاش account برای rapidshare بخرید یه هر چیزی که دیدید رو بخرید اونم از طریق paypal ....![]()
بچه هایی که میخوان gold member یا هرگونه خریدی از garena انجام بدن اونم بطور مجانی pm بدن ...
کسایی که نمیدونن خرید از garena چیه میتونن همینجا بپرسن
فعلا
gold member چیه؟ پرسیدم جواب بده .... منم یکی میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)