هیدئو کوجیما: Uncharted 2، COD: Modern Warfare 2 و Assassin’s Creed 2 باورنکردنی هستند:
هیدئو کوجیما، کارگردان افسانهای سری متالگیرسالید در مصاحبهی هفتگی نشریهی فامیتسو در حضور Patrice Desilets، خالق Assassins Creed 2، این عنوان را در کنار Uncharted 2: Among Thieves و Modern Warfare 2 باورنکردنی و افسانهای خواند.
کوجیما در اینباره گفت: "من بارها در مصاحبههای خود به این نکته اشاره کردهام که از نظر بنده سه عنوان توانایی درخشش در میان بقیهی بازیهای در شرف انتشار سال جاری میلادی را دارا هستند. آنها عبارتند از COD: Modern Warfare 2، Uncharted 2 و Assassins Creed 2. این سه عنوان بدونشک باورنکردنی هستند."
وی سخنان خود را اینچنین ادامه میدهد: "عنوان Assassins Creed 2 حتی پیش از ساخته شدن مورد توجه قرار گرفته بود و فروش بیش از هشت میلیون نسخهای شمارهی اول بازی موید این امر است. شما (خطاب به Patrice Desilets) فشار بسیار زیادی را از جانب ناشر و گیمرهای مشتاق AC2 تحمل میکنید، اما همچنان سعی دارید طبق برنامهی از پیش تایین شده عمل کرده و با کوشش فراوان به رفع عیوب و گسترش بازی بپردازید. شخصا معتقدم اینگونه فشارها تعداد بسیار زیادی از خالقان بازیهای کامپیوتری را از پای درآورده است اما Patrice با پشتکاری مثالزدنی بر مشکلات فائق آمده و راه خود را تا پایان پروژه ادامه خواهد داد." کوجیما ادامه میدهد: "من معتقدم Patrice از نبوغ کافی برای دستیابی به اهداف فوق برخوردار است و شخصا منتظر فعالیتهای بعدی وی در آینده خواهم بود."
و اما بخوانید نقطهنظرهای آقای Patrice Desilets را در خصوص تحسینهای مکرر هیدئو کوجیما: "در حقیقت تابحال هرگز این حجم از فشار را که آقای کوجیما به آن اشاره داشتند لمس نکرده بودم، اما با صحبتهای اخیر ایشان کمکم این فشار را در خودم احساس میکنم!"
عنوان AC2 در تاریخ بیستم نوامبر سال جاری میلادی منتشر خواهد شد. همچنین عنوان MGS: Peace Walker که مستقیما تحتنظر هیدئو کوجیما مراحل ساخت و تولید خود را سپری میکند در سال آیندهی میلادی برای کنسول دستی PSP منتشر خواهد شد.
منبع:
منبع اصلو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید