تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 522 از 858 اولاول ... 22422472512518519520521522523524525526532572622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه fc4444esteghlal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

سلام دوستان وقت بخیر قصد خرید این مودم رو دارم ولی قبلش 2 تا سوال از خدمت عزیزانی که تجربه استفاده دارن داشتم

1- روی این مودم سیمکارت 4G معمولی بندازی جواب میده ؟!
    2- مودم آنلاک میشه یا خیر ؟

البته میدونم آنلاک هم بشه هیچ کدوم از اپراتور های دیگه ارائه کننده نمیان سیمکارت TD-LTE خالی و بدون خرید مودم بهم بدن !

در نتیجه جواب سوال دومم به سوال اولم هم ربط داره !
    یعنی قصد دارم بعد خرید سیمکارت های فورجی معمولی همراه اول و رایتل هم روش بندازم !

ممنون میشم اگه واقعا تجربه دارید و روی حدس و گمان نمیگید بنده رو راهنمایی کنید با تشکر .

یه نکته کوچیک دیگه هم عرض کنم بیشتر هدفم روی خرید
    ZW101 هست و همچنین توانایی مالی خرید مدل TF-i60 رو متاسفانه ندارم ...

ولی اگه بدونم قابلیت ساپورت سیمکارت فورجی و همچنین انلاک شدن رو نداره و مدل های دیگه دارن قید این مدلZW101
    رو میزنم !
    اگه هم بدونم هیچ کدوم این مودم ها این قابلیت رو ندارن کلا قید ایرانسل رو میزنم ! میرم سراغ مبین نت یارهمیشگی ...

داره خودمونی میشه fc4444esteghlal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

سلام به همه...وقت بخیر

بعد از 5 سال استفاده از وایمکس ، بلاخره هفته ی قبل در طرحل تعویض مودم وایمکس ایرانسل ، با مودم TD-LTE شرکت کردم و یه مودم با مدل TF-i60 برام اوردن .

الان چند تا سوال دارم خدمت عزیزان:

1-ایا اگر انتن دهی 4g کافی نباشه ، سوییچ میکنه رو 3 یا 2 ؟ یا نه..کلا نمیگیره اگه نباشه 4
    2-یه سیمکارت اضافه روی مودم بود...و نوشته بود 4.5 - به نظر شما اونو بندازم بهتره ؟
    3- مهم ترین سوالم اینه که ، ایا میشه از این مدل مودم ، برای سیمکارت همراه اول یا رایتل استفاده کرد ؟

ممنونم ...

عزیز جان یه نکته اینجا برای بنده روشن نیست ! البته جسارت نباشه ولی بنده هم با ایرانسل تماس گرفتم هم به صورت حضوری به نمایندگی شهرمون مراجعه کردم !
    هر کاری کردم گفتن که مودم TF-i60 داخل طرح تعویض نیست و فقط به صورت نقدی میشه خرید کرد ! البته خدای نکرده منظورم این نیست شما دروغ میگین فقط میگم ایرانسل هم یه جای کارش میلنگه ها ! اقا نکنه پارتی اینا داشتی اینو بهت دادن تونستی تعویض کنی؟ خخخ

3. این کاربر از fc4444esteghlal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام
    منم مودم gp2101 دارم و تو تایم شبانه نامحدود یک ساعته دانلود زیاد داشتم و تو این چند ماه حدودا دو بار همچین اتفاقی واسم افتاد یعنی موقع دانلود نت می پرید ولی وقتی دانلود نمی کردم و وبگردی درست میشد.
    مشکلی نیست شیطنت ایرانسله طبق معمول
    مشکل من این بود که هر بار شروع دانلود میزدم، بعد ۱ دقیفه ریست میشد
    ایا ریست شدن شما، کل چراغ ها خاموش میشد به جز پاور؟ یا وای فای مودم روشن میموند و فقط انتنش میپرید؟؟ مودم من کلا خلموش میشد به جز چراغ پاور بعدش دوباره وصل میشد
    مثلا یه بار بازی دوتا دو رو اجرا کردم و نیم ساعت بازی کرذم اتفاقی نمیافتاد اما به محض اینکه دانلود رو شروع میکردم ، ریست میشد ( شرایط نامحدود) اما سیمکارت تی دیم ، مشکلی نداشته البته دانلودی هم نداشتم

داره خودمونی میشه amymor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

ایا ریست شدن شما، کل چراغ ها خاموش میشد به جز پاور؟ یا وای فای مودم روشن میموند و فقط انتنش میپرید؟؟ مودم من کلا خلموش میشد به جز چراغ پاور بعدش دوباره وصل میشد
    مثلا یه بار بازی دوتا دو رو اجرا کردم و نیم ساعت بازی کرذم اتفاقی نمیافتاد اما به محض اینکه دانلود رو شروع میکردم ، ریست میشد ( شرایط نامحدود) اما سیمکارت تی دیم ، مشکلی نداشته البته دانلودی هم نداشتم
    من امروزسیم کارت 4g انداختم توی b5142 . بعد از چند ثانیه دانلود باidm مودم ریست میشه فقط چراغ پاور و لن و سیم روشن میمونه و چراغ آنتن چشمک میزنه ولی برا سایت گردی اینطور نمیشه من در ساعت 11:30-12 ظهر امتحان کردم ( توی این نیم ساعت معمولا ایرانسل 4جی رو قطع می کنه رو هر نوع مودم یا گوشی). ساعات دیگه بعد امتحان میکنم

6. این کاربر از amymor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

مال منم اینطوریه با مودم tk2510بعد یکی دو دقیقه دانلود ریست میشه

8. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

معمولا موقع دانلود سي پي يو زير بار ميره و به ١٠٠ ٪‏ كه ميرسه ريست ميشه
    بر خلاف مودم هاي حتي معمولي
    مودم هاي ايرانسل معمولا خيلي ضعيف هستن

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

10. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ДŁI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

پيش فرض

عزیز جان یه نکته اینجا برای بنده روشن نیست ! البته جسارت نباشه ولی بنده هم با ایرانسل تماس گرفتم هم به صورت حضوری به نمایندگی شهرمون مراجعه کردم !
    هر کاری کردم گفتن که مودم TF-i60 داخل طرح تعویض نیست و فقط به صورت نقدی میشه خرید کرد ! البته خدای نکرده منظورم این نیست شما دروغ میگین فقط میگم ایرانسل هم یه جای کارش میلنگه ها ! اقا نکنه پارتی اینا داشتی اینو بهت دادن تونستی تعویض کنی؟ خخخ
    سلام...ارادت
    والا من فقط اینترنتی درخواست دادم. اگه میخواید میتونم از پنل درخواستیم اسکرین شات بدم
    والا پارتی کجا بود مومن خخخخخ

- - - Updated - - -

سلام به همه...وقت بخیر

بعد از 5 سال استفاده از وایمکس ، بلاخره هفته ی قبل در طرحل تعویض مودم وایمکس ایرانسل ، با مودم TD-LTE شرکت کردم و یه مودم با مدل TF-i60 برام اوردن .

الان چند تا سوال دارم خدمت عزیزان:

1-ایا اگر انتن دهی 4g کافی نباشه ، سوییچ میکنه رو 3 یا 2 ؟ یا نه..کلا نمیگیره اگه نباشه 4
    2-یه سیمکارت اضافه روی مودم بود...و نوشته بود 4.5 - به نظر شما اونو بندازم بهتره ؟
    3- مهم ترین سوالم اینه که ، ایا میشه از این مدل مودم ، برای سیمکارت همراه اول یا رایتل استفاده کرد ؟

ممنونم ...

منتظر پاسخ دوستان هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام...ارادت
    والا من فقط اینترنتی درخواست دادم. اگه میخواید میتونم از پنل درخواستیم اسکرین شات بدم
    والا پارتی کجا بود مومن خخخخخ

- - - Updated - - -

منتظر پاسخ دوستان هستم
    مودم شما شاید بشه از قسمت ۴ جیش واسه سایر اپراتورا استفاده کرد اما به شرط انلاک! که با توجه به اینکه فعلا این مودم ها تو کشور ما مصرف دارن، و ما هم هکر نیستیم!!! (شوخی)
    ندیدم تو فروم تاحالا کسی انلاک اینا رو داشته باشه...

13. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

معمولا موقع دانلود سي پي يو زير بار ميره و به ١٠٠ ٪‏ كه ميرسه ريست ميشه
    بر خلاف مودم هاي حتي معمولي
    مودم هاي ايرانسل معمولا خيلي ضعيف هستن

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
    فکر نمیکنم مربوط به cpu باشه چونکه ۸۰-۹۰ بود نه ۱۰۰... شایدم باشه!
    ولی شک کردم، و سایر وسایل رو قطع کردم و فقط با ps4 که تک کانکشن میگیره گذاشتم دانلود.... بازم قطع شد

15. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    بله دقیقا پاور روشن بود و آنتن می پرید بعد دوباره وصل میشد

پ. ن : دوستان ایرانسل جدیدا وقتی بسته می گیری یه اس ام اس می ده که نت شما از هم اکنون رایگان محاسبه می شود و جالب این جاست که من برای اطمینان چند بار فایل 2 مگابایتی دانلود می کردم و نت رو قطع و سپس وصل می کردم و تو مای ایرانسلم چک می کردم حجمی ازم کم نمی کرد اما همین که یه فایلی رو گزاشتم دانلود بسته و شارژم رو با هم تموم کرد.
    خلاصه مراقب باشین دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •