تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 522 از 755 اولاول ... 22422472512518519520521522523524525526532572622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خسته نباشید. من توی برنامه حسابداری رافع 7 میخوام یه سربرگ رو چاپ کنم، با اینکه محتویات توی یک برگه A4 هم جا میگیره اما توی دو برگه هی چاپ میشه (یعنی توی هر برگه یه مقدار از اطلاعات چتپ میشه). پرینترم ساموسنگ هست باید چیکار کنم؟؟ ممنون از همه

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام خسته نباشید. من توی برنامه حسابداری رافع 7 میخوام یه سربرگ رو چاپ کنم، با اینکه محتویات توی یک برگه A4 هم جا میگیره اما توی دو برگه هی چاپ میشه (یعنی توی هر برگه یه مقدار از اطلاعات چتپ میشه). پرینترم ساموسنگ هست باید چیکار کنم؟؟ ممنون از همه
    سلام دوست من
    تنظیمات حاشیه ها و اندازه کاغذ رو در برنامه تون نگاه کنید و تغییرش بدید تا انشاءالله حل بشه قضیه
    موفق باشید

3. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amin.ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمدره

پيش فرض

سلام
    یه سوال فنـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــی !!!!!!!!!!!!!!!
    من یه کارتریج 728 دارم اول خیلی خوب بود ولی حالا بعد یه بار شارژ خیلی ضعیف شد گفتن درامش رو عوض کن کردم بهتر شد ولی الان که یه بار دیگه شارژ کردم کمرنگ شده و میگن بازم باید دارم عوض شه راه دیگه ی نداره پرنگش کنم

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

اگه تونر مرغوبی باشه تا 3 بار نیاز به تعویض درام نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

عزیزم در صورتی که فکس شما تلفن از خودش داشته باشه چنین چیزی امکان پذیره

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

ارور برای هد میباشد. هد باید تعویض شود. و یا در صورتی که ریستر نصب نمودید باید عوض کنید. راه حل دیگر میباشد که باید تماس بگبربد09112286942

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به به
    جناب گرجی خوش اومدید
    خیلی خوبه که بیشتر تشریف بیارد تا از شما بهره مند بشیم.
    موفق باشید

9. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    پرینتر من مدل hp laser jet p1102 است میخام بدونم چند درصد دیگه شارژ داره و تا حالا چقدر باهاش پرینت گرفتم ؟ کجا باید برم؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بهزاد جان 1320 پر فروش تر و بهتر هست تا اونجايی که من ديدم البته تو کيفيت هيچی در ايران به HP نميرسه
    البته در مورد حتماً نظر ساقی جان رو جويا باشيد :arrow:
    عزیزم خیلی ها مخصوصا افراد کانن و سامسونگ و لکسمارک تبلیغ خیلی زیادی جهت بی اعتبار نمودن اچ پی کردند. که اچ پی از اونا کپی برداری نموده و تولید میکند.ولی یه سوال دارم.15 سال پیش 20 سال پیش اصلا چاپگری به اسم کانن و سامسونگ در ایران وجود خارجی نداشت.ولی اچ پی و برادر در آموزش و پروش در استانداری ها استفاده میشدند مثل اچ پی III , II , IID . و برادر مثل 1050 و ... .اچ پی و برادر مخترع و تولیدکننده هستند.فراموش نکنیم کانن سامسونگ و لکسمارک کپی بردار و دزد محض و 100% هستند.اپه کانن تو بازار کم نمیاره به خاطره قطعات اچ پی هستش که توبازار پره.چون قطعات کانن و مکانیزمش از اچ پی کپی کرده و تو بازار فراوونه. حالا کی داره میگه که کانن و سامسونگ پیشرفته تره.باور کنید اکثرا افراد بی تجربه و سودجو باعث میشن برندی مثل سامسونگ تو پرینتر جاباز کنه.من مخالف سرسخت سامسونگ و کانم.(البته تو پرینتر)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

استاد با عرض سلام و خسته نباشيد،

پرينتر من hp1200 است. و متأسفانه ديشب كه در حال پرينت گرفتن بودم حدود 10 برگ از كاغذهاي A4 خيلي قديمي را در پرينتر قرار دادم پرينت آن صفحات را گرفت. اما از صفحه 11 به بعد فقط 1 الي 3 خط اول را پرينت گرفت و البته بعضي از حروف را هم به صورت شماتيك يعني علائم اسمبلي و علامت خنده و ستاره و ... پرينت مي‌كند. به نظر شما چه مشكلي براي پرينتر ايجاد شده است؟ امروز هم كه دوباره امتحان كردم همان حالت اتفاق افتاد.
    و البته فراموش كردم عرض كنم كه در هنگام پرينت آن صفحات A4 قديمي زماني كه مي‌خواست كاغذ را به داخل پرينتر هدايت كند انگار به زور كاغذ را بالا مي‌كشيد و درواقع صدايش كه خيلي تقلا مي‌كرد كاغذ را به داخل پرينتر هدايت كند كاملاً به گوش مي‌رسيد.
    و البته وقتي دكمه سبز رنگ را زدم كه چك پرينت بگيرد گرفت كه مشخصات پرينتر را در آن ذكر كرده.
    حال بفرماييد من بايد چه كنم؟ لطفاً راهنمايي كنيد.

با سپاس
    Last edited by Tanaz-; 11-07-2012 at 20:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •