میشه اینو یه توضیحی بدین؟
میشه اینو یه توضیحی بدین؟
بازم میگم یا شاتل یا هیچی![]()
خطوت adsl رو در ایران روی حالت interleave قرار میدن.این interleave یک پارامتر داره به نام interleave delay که یکی برای داون استریمه(یعنی دانلود) و یکی برای آپ استریمه(یعنی آپلود)
معمولا هم یه عددی بین 15 تا 25 میدن برای پارامتر delay که جمع delay آپ استریم و داون استریم + یک عددی مثل 5 میلی ثانیه میشه پینگ شما با آی اس پی.یعنی اگر delay شما باشه 15 پینگ شما با آی اس پی میشه 35 تقریبا.وقتی روی حالت no interleave یا fast قرار بدن خطو پینگ شما میشه همون 5 میلی ثانیه تا آی اس پی. پس fast و no به همون پروفایل گیم مشهوره و ایشون برعکس گفتن و برای خطوطی که نویز دارن توصیه نمیشه و delay تاخیر بخاطر اینکه که بسته ها سالم به مقصد برسن
Last edited by rahman0158; 03-09-2016 at 21:31.
ببخشید من درست متوجه نشدم این delay دقیقا چیه ؟ مفهومش چیه؟
و چرا برای خطوطی که نویز دارن توصیه نمیشه؟
به معنی تاخیر هستش که باعث میشه پاکت بسته به مقصد با اطمینان بیشتری برسه و خطا کمتر بشه
بسیار ممنون بابت توضیح - پس واقعا روی این پروفایل یه تغییراتی اعمال میشه من فکر میکردم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و سرکاری
البته مودم من از این سوسول بازیا نداره (باید بگردم)![]()
معمولا قسمتی که وضعیت خط رو نشون میده این موارد رو داره
سلام دوستان 2 تا سوال
این مودم هایی که شاتل می ده با طرح جشنواره ؛ مودم های زایکسل چطوری هستن؟
سوال دوم مودم های زایکسل که با شرکت های دیگه مشکل ندارن ؟ شرکت هایی مثل مخابرات و اسیاتک و ....
ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان 2 تا سوال
این مودم هایی که شاتل می ده با طرح جشنواره ؛ مودم های زایکسل چطوری هستن؟
سوال دوم مودم های زایکسل که با شرکت های دیگه مشکل ندارن ؟ شرکت هایی مثل مخابرات و اسیاتک و ....
ممنون
دوستان کاربرای شاتل این تاپیک ، گروه تلگرام ندارن که تجربیات رو به اشتراک بذارن؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)