تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 522 از 3347 اولاول ... 2242247251251851952052152252352452552653257262210221522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود من بسیار خوب است اما سرعت باز کردن صفحات با فایرفاکس اندروید ورژن خیلی پایین امده یعنی کلی طول میکشه هر صفحه باز بشه پاک کردم و دوباره نصب کردم نرم افزار مرورگر رو کسی میدونه دلیلش و راه حلش چی است؟؟
    Last edited by sunmaster_7; 25-10-2014 at 23:34.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستانی که اعلام کردن کار خوبی کرده بسته شبانه نداشته و فلان!
    ایرانسل روزانه چه ربطی به شب داره؟؟؟
    شما بسته روزانه بگیر و راحت استفاده کن ! ناراحتی نداره که! کسی هم نیست که سرعت شمارو بگیره
    دوست عزیز! سرعت به بسته ربط نداره
    ایرانسل چون بسته شبانه گذاشته، شبها ترافیک شبکه بشدت بالا میره در نتیجه سرعت افت شدیدی میکنه
    دوستان یه سوال .... الان من آنتن همراه اول رو پیدا میکنم، الان از کجا بفهمم که چند خط آنتنه و آیا راهی هست قبل خرید بسته آنتن رو بفهمم؟
    خیر! تا بسته نخرید در شبکه رجیستر نمیشه

3. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آها یعنی شما میخوای 2-8 وب گردی کنی؟ بقیه ساعات که کسی به اون صورت دانلود نمیکنه!

در آغاز فعالیت gsm-mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    forum.overclockshno.com

پيش فرض

با سلام
    دوستان ایا در شهرستانها هم فعال شده؟
    چون برای ما هنوز سرعت افزایش پیدا نکرده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جالبه! کل ملت دنبال اینترنت با کیفیت و ارزان هستند، حالا که بعد یه عمری یه نیمچه اینترنت گیر ملت اومده، بعضی ها ناراحتن که چرا بسته شبانه ایرانسل ارزونه و چدا اصلا همچین بسته ای داره!!!
    میگم چطوره یه پتیشن راه بندازیم که ایرانسل قیمتهاش رو ببره بالا تا شبکه خلوت بشه تا بعضی از آقایون از کیفیت بالاتری برخوردار بشن!! ببینید ما با کیا شدیم 80 میلیون نفر!

7. 10 کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بحث سر این نیست که چرا ارزونه و چرا شبانه داره. بحث سر فرهنگ استفاده هستش. ببینید اینجا کمبود پهنای باند هستش بخصوص خارجی و این ترافیک بالا ممکنه باعث کندی شدید یا حتی قطع سرویس دیگران شود. هر چند مقصر این مشکل زیرساخت هستش که پهنای باند و افزایش نمیده و سرویس adsl با کیفیت خوب نداریم که مجبوریم از نسل سوم سیمکارت استفاده کنیم. اینم بگم خود من خط تلفنم بسیار داغونه. یا اینکه تو adsl حجم نا محدود کنن فوقش ملت 2-3 ماه میوفتن به جون دانلود بعدش دیگه عادی میشه(البته امیدوارم) و هرچیزی که بخوان ببینین و انلاین می بینن یا به موقش استفاده می کنند. هر چند تو کشورهای دیگه که اینطوریه قانون کپی رایت هم هستش .
    اما فعلا شرایط همینه
    من منظورم اینه مثلا یک نفر اگر بخواد فلان سریال در 6 فصل هر کدوم 15 قسمت و شبها بزاره واسه دانلود و یا فلان بازی یا دی وی دی فیلم تکثیر کنه با توجه به کمبود پهنای باند و کیفیت بد تجهیزان افراد دیگر دچار مشکل میشن خیلیا تو همین تایپیک گفتن اوایل شب ها چه خوب بود الان بد شده.. بعضی ها شیفت شب کار می کنند بعضی ها با اشنایان و دوستان در خارج از کشور با توجه به اختلاف ساعت در شب مکالمه تصویری برقرار می کنند یا حتی یک نفر اتفاقی تبلیغ یک فیلم و می بینه و میخواد دانلود کنه برای فرداش که ببینه یا نتش اختلال داره و یا قطع شده یا برق رفته بتونه ادامه فوتبال یا برنامه ای که میخواد و با گوشی ببینه. اما تو این ساعات می بینه واقعا شبکه افتضاحه!!!
    هر کس حق داره هر چی که خواست و هر وقت که خواست از نت دانلود کنه اما من منظورم با کسانیست که فکر می کنن اگر هر شب چندتا سریال دانلود نکنن از بقیه عقب میوفتن!!!
    بازم میگم این مشکل زیرساخت و شرکت های پاپ و مخابرات و اپراتورهاست که ملت مجبورن هر چیزیو جابجا مصرف کنن. تو خونه از نسل سوم استفاده کنن برای دانلود.
    Last edited by amirbrad; 26-10-2014 at 00:18.

9. 5 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بحث سر این نیست که چرا ارزونه و چرا شبانه داره. بحث سر فرهنگ استفاده هستش. ببینید اینجا کمبود پهنای باند هستش بخصوص خارجی و این ترافیک بالا ممکنه باعث کندی شدید یا حتی قطع سرویس دیگران شود. هر چند مقصر این مشکل زیرساخت هستش که پهنای باند و افزایش نمیده و سرویس adsl با کیفیت خوب نداریم که مجبوریم از نسل سوم سیمکارت استفاده کنیم. اینم بگم خود من خط تلفنم بسیار داغونه. یا اینکه تو adsl حجم نا محدود کنن فوقش ملت 2-3 ماه میوفتن به جون دانلود بعدش دیگه عادی میشه(البته امیدوارم) و هرچیزی که بخوان ببینین و انلاین می بینن یا به موقش استفاده می کنند. هر چند تو کشورهای دیگه که اینطوریه قانون کپی رایت هم هستش .
    اما فعلا شرایط همینه
    من منظورم اینه مثلا یک نفر اگر بخواد فلان سریال در 6 فصل هر کدوم 15 قسمت و شبها بزاره واسه دانلود و یا فلان بازی یا دی وی دی فیلم تکثیر کنه با توجه به کمبود پهنای باند و کیفیت بد تجهیزان افراد دیگر دچار مشکل میشن خیلیا تو همین تایپیک گفتن اوایل شب ها چه خوب بود الان بد شده.. بعضی ها شیفت شب کار می کنند بعضی ها با اشنایان و دوستان در خارج از کشور با توجه به اختلاف ساعت در شب مکالمه تصویری برقرار می کنند یا حتی یک نفر اتفاقی تبلیغ یک فیلم و می بینه و میخواد دانلود کنه برای فرداش که ببینه یا نتش اختلال داره و یا قطع شده یا برق رفته بتونه ادامه فوتبال یا برنامه ای که میخواد و با گوشی ببینه. اما تو این ساعات می بینه واقعا شبکه افتضاحه!!!
    هر کس حق داره هر چی که خواست و هر وقت که خواست از نت دانلود کنه اما من منظورم با کسانیست که فکر می کنن اگر هر شب چندتا سریال دانلود نکنن از بقیه عقب میوفتن!!!
    بازم میگم این مشکل زیرساخت و شرکت های پاپ و مخابرات و اپراتورهاست که ملت مجبورن هر چیزیو جابجا مصرف کنن. تو خونه از نسل سوم استفاده کنن برای دانلود.
    برادر مساله اینه که ما هنوز اکثر کاربرای کشورمون به اینترنت بالای 128 دسترسی ندارند حالا اگه اینترنت بدون سیم پر سرعت به راحتی در دسترس قرار بگیره ناگهان کاربر افزایش پیدا میکنه و پهنای باند کل کشور کم میاره
    همین اتفاقی که واسه ایرانسل افتاده اصلا نتونست پهنای باند رو تامین کنه چون پورتش ظرفیت این تعداد کاربر رو نداره

داره خودمونی میشه showtim3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

تعداد کاربرانی که از بسته های شبانه استفاده میکنن انگشت شماره بنده برای تست سرعت دیروز یه بسته روزانه زدم سرعت رو تست کردم ۲شب به بعد چندبرابر سرعت دانلود بیشتر از ساعات روز بود

داره خودمونی میشه sa_mo1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام دوستان
    یه آنتن جدید چند وقته پشت خونه ما نصب کردن فرستنده هاش رو هم دو سه روزه نصب کردن . کسی میدونه آنتن چیه ؟ (بجنورد - خیابان صمدی لباف)

داره خودمونی میشه showtim3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان یه آنتن جدید چند وقته پشت خونه ما نصب کردن فرستنده هاش رو هم دو سه روزه نصب کردن . کسی میدونه آنتن چیه ؟ (بجنورد - خیابان صمدی لباف)
    این دکل رایتل هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •