دوستان سرعت دانلود من بسیار خوب است اما سرعت باز کردن صفحات با فایرفاکس اندروید ورژن خیلی پایین امده یعنی کلی طول میکشه هر صفحه باز بشه پاک کردم و دوباره نصب کردم نرم افزار مرورگر رو کسی میدونه دلیلش و راه حلش چی است؟؟
دوستان سرعت دانلود من بسیار خوب است اما سرعت باز کردن صفحات با فایرفاکس اندروید ورژن خیلی پایین امده یعنی کلی طول میکشه هر صفحه باز بشه پاک کردم و دوباره نصب کردم نرم افزار مرورگر رو کسی میدونه دلیلش و راه حلش چی است؟؟
Last edited by sunmaster_7; 25-10-2014 at 23:34.
دوست عزیز! سرعت به بسته ربط نداره
ایرانسل چون بسته شبانه گذاشته، شبها ترافیک شبکه بشدت بالا میره در نتیجه سرعت افت شدیدی میکنه
خیر! تا بسته نخرید در شبکه رجیستر نمیشه
آها یعنی شما میخوای 2-8 وب گردی کنی؟ بقیه ساعات که کسی به اون صورت دانلود نمیکنه!
با سلام
دوستان ایا در شهرستانها هم فعال شده؟
چون برای ما هنوز سرعت افزایش پیدا نکرده!
جالبه! کل ملت دنبال اینترنت با کیفیت و ارزان هستند، حالا که بعد یه عمری یه نیمچه اینترنت گیر ملت اومده، بعضی ها ناراحتن که چرا بسته شبانه ایرانسل ارزونه و چدا اصلا همچین بسته ای داره!!!
میگم چطوره یه پتیشن راه بندازیم که ایرانسل قیمتهاش رو ببره بالا تا شبکه خلوت بشه تا بعضی از آقایون از کیفیت بالاتری برخوردار بشن!! ببینید ما با کیا شدیم 80 میلیون نفر!
بحث سر این نیست که چرا ارزونه و چرا شبانه داره. بحث سر فرهنگ استفاده هستش. ببینید اینجا کمبود پهنای باند هستش بخصوص خارجی و این ترافیک بالا ممکنه باعث کندی شدید یا حتی قطع سرویس دیگران شود. هر چند مقصر این مشکل زیرساخت هستش که پهنای باند و افزایش نمیده و سرویس adsl با کیفیت خوب نداریم که مجبوریم از نسل سوم سیمکارت استفاده کنیم. اینم بگم خود من خط تلفنم بسیار داغونه. یا اینکه تو adsl حجم نا محدود کنن فوقش ملت 2-3 ماه میوفتن به جون دانلود بعدش دیگه عادی میشه(البته امیدوارم) و هرچیزی که بخوان ببینین و انلاین می بینن یا به موقش استفاده می کنند. هر چند تو کشورهای دیگه که اینطوریه قانون کپی رایت هم هستش .
اما فعلا شرایط همینه
من منظورم اینه مثلا یک نفر اگر بخواد فلان سریال در 6 فصل هر کدوم 15 قسمت و شبها بزاره واسه دانلود و یا فلان بازی یا دی وی دی فیلم تکثیر کنه با توجه به کمبود پهنای باند و کیفیت بد تجهیزان افراد دیگر دچار مشکل میشن خیلیا تو همین تایپیک گفتن اوایل شب ها چه خوب بود الان بد شده.. بعضی ها شیفت شب کار می کنند بعضی ها با اشنایان و دوستان در خارج از کشور با توجه به اختلاف ساعت در شب مکالمه تصویری برقرار می کنند یا حتی یک نفر اتفاقی تبلیغ یک فیلم و می بینه و میخواد دانلود کنه برای فرداش که ببینه یا نتش اختلال داره و یا قطع شده یا برق رفته بتونه ادامه فوتبال یا برنامه ای که میخواد و با گوشی ببینه. اما تو این ساعات می بینه واقعا شبکه افتضاحه!!!
هر کس حق داره هر چی که خواست و هر وقت که خواست از نت دانلود کنه اما من منظورم با کسانیست که فکر می کنن اگر هر شب چندتا سریال دانلود نکنن از بقیه عقب میوفتن!!!
بازم میگم این مشکل زیرساخت و شرکت های پاپ و مخابرات و اپراتورهاست که ملت مجبورن هر چیزیو جابجا مصرف کنن. تو خونه از نسل سوم استفاده کنن برای دانلود.
Last edited by amirbrad; 26-10-2014 at 00:18.
برادر مساله اینه که ما هنوز اکثر کاربرای کشورمون به اینترنت بالای 128 دسترسی ندارند حالا اگه اینترنت بدون سیم پر سرعت به راحتی در دسترس قرار بگیره ناگهان کاربر افزایش پیدا میکنه و پهنای باند کل کشور کم میاره
همین اتفاقی که واسه ایرانسل افتاده اصلا نتونست پهنای باند رو تامین کنه چون پورتش ظرفیت این تعداد کاربر رو نداره
تعداد کاربرانی که از بسته های شبانه استفاده میکنن انگشت شماره بنده برای تست سرعت دیروز یه بسته روزانه زدم سرعت رو تست کردم ۲شب به بعد چندبرابر سرعت دانلود بیشتر از ساعات روز بود
سلام دوستان
یه آنتن جدید چند وقته پشت خونه ما نصب کردن فرستنده هاش رو هم دو سه روزه نصب کردن . کسی میدونه آنتن چیه ؟ (بجنورد - خیابان صمدی لباف)
![]()
این دکل رایتل هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)