سلام هندزفری Klipsch s4 رو کجای تهران میشه گیر آورد قیمتش چنده و اینکه اصلشو میشه گیر آورد
سلام هندزفری Klipsch s4 رو کجای تهران میشه گیر آورد قیمتش چنده و اینکه اصلشو میشه گیر آورد
پ خ رو چک کنید برای ادرس :-)
Last edited by moosavi.sm89; 30-12-2011 at 21:56.
سلام به همه دوستان
من یه in ear earphone با قیمت تا حدود 200 تومن نیاز دارم ،کارم هم نوازندگی گیتار الکتریک ، اهنگ سازی و سبک موزیکم هم هوی و دث متال هست.
جدیدا یه creative ep-3nc خریدم که صداش بدک نبوده ولی به خاطر کیفیت بد ساخت فیش جکش قطعی پیدا کرده.
در ضمن از همین تهران میخوام خرید کنم.
لطفا حتما یه فروشگاه که بشه اوریجینال اون برند رو با خیال راحت بگیرم هم معرفی کنید
ممنون میشم اساتید منو راهنمایی کنن
Last edited by luciferspulse; 30-12-2011 at 22:35.
سلام به شما
اگه به صورت حرفه ای تر می خاید صدای این سبک رو گوش کنید بد نیست یه نگاهی به این مدلها بکنید:
1. Beyerdynamic DT990
2. Beyerdynamic DT770
Beyerdynamic هم چند تایی نمایندگی معتبر داره و خوشبختانه جزوء معدود برندهای بدون تقلبی هست که اینجا هم موجود هستند
شما هم موفق باشید.
ممنون دوست عزیز
رضای عزیزم ممنون از راهنماییت ولی بنده عرض کردم که in ear earphone میخوام و نه هدفون
اوووخ ببخشید (:
1. Sennheiser IE7 احتمالآ باید از نمایندگی جدید سنهایزر تهیه کنید (نامداران اسم سایتشون هست)
2. AKG IP2 جای خاصی سراغ ندارم ولی به نسبت قیمت حدود 150 تومن عالی هست ولی در اصل به همراه ست وایرلس 1.8 میلیونی هست
3. Klipsch S4 احتمال زیاد اگه تا حالا موجود مونده باشه اصل هست
شما هم موفق باشید
اون دو تا بیردینامیک که معرفی کردی میدونم که به جنس سبک موزیک من میخورن ولی در مورد این 3 تا مدل که فرمودی ایا همین نظرو داری؟
من خودم akg k 271 دارم وصدای فلت و استانداردی داره وبیشتر واسه موقعی که گیتار میزنم استفاده میکنم و خیلی تو این سبک موزیک شنیدن به من جواب نمیده.
حالا موندم in ear eaphone چی بگیرم؟
به این فکر میکردم که مشخصات یک هدفون خوب چیه؟ و اینا به نظرم اومد:
1. کیفیت صدای خوبی داشته باشه ولی تعریف صدای خوب چیه؟
2. کیفیت ساخت خوب داشته باشه ولی چه انتخاب یا دخالتی نظر ما می تونه در کیفیت ساخت داشته باشه؟
3. قیمت مناسبی داشته ولی خیلی از هدفونهای با کیفیت قیمت بسیار بالایی دارند پس چطور می شه انتخاب خوبی داشت؟
4. به ابزار خاص و جانبی مثل آمپ نیاز نداشته باشه اما همیشه اینطور نیست و چرا هدفونهای حرفه ای به ابزار جانبی وابسته هستند؟
5. راحتی استفاده داشته ولی همیشه اینطور نیست و اغلب نیازمند مراقبت ویژه هستند ولی چرا هدفون اینقدر ابزاری حساس نسبت به مراقبت هست؟
6. در هر شرایطی قابل استفاده باشه اما چرا همیشه این اتفاق می افته که یک مدل خاصی برای کاربرد خاصی طراحی شده و چرا یک مدل همه کاره ساخته نمی شه یا حداقل چند کاره؟
خوشحال می شم اگه جوابی برای سوالهای بالا ندارید کمک کنید و سوالهای دیگه ای رو مطرح کنید شاید یکی اینجا پیدا شد و جوابی به من سراپا تقصیر و آرزو به دل مونده که یکی جوابم رو بده ، داد و خووووووشحال شدم (:
شما هم موفق باشید.
سلام دوستان
یه هدفون برا mp3 player میخام تا 50 تومن.
InEar و Earbad نمیخام
mp3 player ها از پس فول سایز بر میان یا مید بگیرم؟
میخام تا حد ممکن صدا رو عادی پخش کنه.
اگه بودجه رو تا 100 ببرم بالا چی پیشنهاد میشه؟
کسی قیمت Sony MDR-XB500 رو داره
کیفیت صدایPhilips SHP2700 یا Philips SHP8500 چطوره؟
کریتیو live و Dj در مقایسه با اینا چطورن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)