تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 522 از 720 اولاول ... 22422472512518519520521522523524525526532572622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من با كلي تحقيق توي اين اينترنت و مخصوصاً با مطالعه اين تاپيك خلاصه يه پاناسونيك 50 اينچ st30m از بانه خريدم . خوب از قبل اينو ميدونستم كه ازنظر امكاناتي مثل زيرنويس فارسي و تلتكست اين tv نسبت به برندهاي كره اي خيلي ضعيفتر هست ولي مشكلي كه منو حساس كرده و روي اعصابم قدم ميزنه اينه كه نوار زيرنويس بعنوان مثال شبكه خبر ايران هر از چند گاهي نوشته هاش شطرنجي و قاطي ميشه و يه حالت برفكي ميشه. اين حالت هم توي زماني كه با رسيور چك مي كنم هست و هم با آنتن هوايي. فقط شبكه خبر نيست مثلاً bbc يا pmc يا ... بقيه هم هست. مشكلي كه توي معمولي ترين tv هاي ديگه من نديدم حالا پاناسونيك كه با اين همه تبليغ كيفيت تصوير رو يدك مي كشه. اگه پاناسونيك كيفيت تصوير هم نداشته باشه چه امتياز ديگه اي داره؟ امكانات بيشتري داره كه نداره، ارزونتره كه نيست.

دوستاني كه از اين tv دارند اين موضوع رو چك كنيد ببيند tv شما هم اينطوريه يا فقط شانس ما اين شد. آيا راه حلي داره يا نه هي بايد بهش نگاه كنيم و حرص بخوريم
    Last edited by mahiran; 30-06-2012 at 10:56.

2. 2 کاربر از mahiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام من st30 خریدم ولی مشکل شمارو ندارم شما برو ifc رو بزار رو max شاید درست بشه واسه من رو max ولی خاموشم کردم همچین مشکلی ندارم

4. این کاربر از حمید مقدس نیکو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان من با كلي تحقيق توي اين اينترنت و مخصوصاً با مطالعه اين تاپيك خلاصه يه پاناسونيك 50 اينچ st30m از بانه خريدم . خوب از قبل اينو ميدونستم كه ازنظر امكاناتي مثل زيرنويس فارسي و تلتكست اين tv نسبت به برندهاي كره اي خيلي ضعيفتر هست ولي مشكلي كه منو حساس كرده و روي اعصابم قدم ميزنه اينه كه نوار زيرنويس بعنوان مثال شبكه خبر ايران هر از چند گاهي نوشته هاش شطرنجي و قاطي ميشه و يه حالت برفكي ميشه. اين حالت هم توي زماني كه با رسيور چك مي كنم هست و هم با آنتن هوايي. فقط شبكه خبر نيست مثلاً bbc يا pmc يا ... بقيه هم هست. مشكلي كه توي معمولي ترين tv هاي ديگه من نديدم حالا پاناسونيك كه با اين همه تبليغ كيفيت تصوير رو يدك مي كشه. اگه پاناسونيك كيفيت تصوير هم نداشته باشه چه امتياز ديگه اي داره؟ امكانات بيشتري داره كه نداره، ارزونتره كه نيست.

دوستاني كه از اين tv دارند اين موضوع رو چك كنيد ببيند tv شما هم اينطوريه يا فقط شانس ما اين شد. آيا راه حلي داره يا نه هي بايد بهش نگاه كنيم و حرص بخوريم
    توی VT30 که همچین چیزی ندیدم.
    تنظیمات Intelligent Frame Creation و P-NR و Resolution Enhancer را روی حداکثر بزارید و بقیه گزینه های منو را هم چک کنید، ایشالا درست میشه.

6. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من st30 خریدم ولی مشکل شمارو ندارم شما برو ifc رو بزار رو max شاید درست بشه واسه من رو max ولی خاموشم کردم همچین مشکلی ندارم
    توی VT30 که همچین چیزی ندیدم.
    تنظیمات Intelligent Frame Creation و P-NR و Resolution Enhancer را روی حداکثر بزارید و بقیه گزینه های منو را هم چک کنید، ایشالا درست میشه.
    خيلي ممنون از راهنمايي شما ولي جواب نداد و درنشد كه نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آخر عاقبت خرید از بانه همینه من که هر کیو میشناسم از بانه جنس خریده یه گندی توش دراومده.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

فقط روی زیر نویس این مشکل پیش میاد!؟
    خیلی عجیبه اگه مشکلی باشه باید روی همه تصاویر تاثیر داشته باشه چک کن ببین روی صحنه های سریع مثلا وقتی دوریین سریع حرکت میکنه یا... همین مشکل پیش میاد یا نه.
    جنسای بانه ای اکثرا جنسایی هستن که تو خط تولید مشکل دارن یا به هر دلیلی به کارخونه مرجوع شدن و خیلی از تاجرها میرن این جنسارو با قیمت خیلی کم میخرن میارن بانه میفروشن اگه میتونی به اون کسی که تی وی رو ازش خریدی پنلتو مرجوع کن شایدمدلای گارانتی دار گرونتر باشن و اختلاف قیمتشونم نا معقول به نظر بیاد ولی حداقل بعد از خرید خیالت از این مسائل راحته.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خیلی عجیبه اگه مشکلی باشه باید روی همه تصاویر تاثیر داشته باشه چک کن ببین روی صحنه های سریع مثلا وقتی دوریین سریع حرکت میکنه یا... همین مشکل پیش میاد یا نه.
    جنسای بانه ای اکثرا جنسایی هستن که تو خط تولید مشکل دارن یا به هر دلیلی به کارخونه مرجوع شدن و خیلی از تاجرها میرن این جنسارو با قیمت خیلی کم میخرن میارن بانه میفروشن اگه میتونی به اون کسی که تی وی رو ازش خریدی پنلتو مرجوع کن شایدمدلای گارانتی دار گرونتر باشن و اختلاف قیمتشونم نا معقول به نظر بیاد ولی حداقل بعد از خرید خیالت از این مسائل راحته.
    جنسایی که تو بانه میاد اکثرا همزمان با اومدن اون جنس توی دنیا هست حتی قبل از اینکه به ایران بیاد و به تعداد زیاد از مدل ها و برندهای مختلف میاد که نمیشه گفت اکثرا مرجوعی و تعمیری هستند. ممکنه درصدیشون اینجوری باشند ولی اکثرا به صورت نو از کردستان عراق وارد میشن.
    Last edited by smhsh121; 01-07-2012 at 14:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فقط روي زيرنويسهايي كه در حال حركت هستند اين مشكل هست. مثلاً توي شبكه خبر خيلي وقتها دو رديف زينويس هست پاييني در حال حركت و بالاتريش ثابته. وقتي زيرنويس پاييني قاطي ميكنه بالاييش مشكل نداره. روي تصوير اصلي متوجه مشكلي نميشم ولي لحظه اي كه منوي رسيور رو ميزنم يه لحظه اول معلومه كه به سرعت آشكار شدن منو نمي رسه و يه كم شطرنجي ميشه ولي خيلي دقت كني و تو يه لحظه كوتاه اتفاق مي افته بعد هم همه چي عادي ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام منم یه 50st30m رو از دوبی خریدم الان 4و5 ماه هستش دارم باهاش کار میکنم مشکلی نداشتم.
    من لینک دانلود فریمور جدید این تی وی رو در دو صفحه قبل گذاشتم برو دانلود و بعد آپدیت کن و نتیجه رو بگو شاید درست شد.
    راستش من خودم هفته پیش آپدیت کردم ولی فعلا تا بیست روز خونه نیستم و وقت نکردم که ببینم چه تغییراتی کرده.
    در کل اگه شما و بقیه دوستان متوجه تغییراتی شدن اعلام کنید. ممنون.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

جنسایی که تو بانه میاد اکثرا همزمان با اومدن اون جنس توی دنیا هست حتی قبل از اینکه به ایران بیاد و به تعداد زیاد از مدل ها و برندهای مختلف میاد که نمیشه گفت اکثرا مرجوعی و تعمیری هستند. ممکنه درصدیشون اینجوری باشند ولی اکثرا به صورت نو از کردستان عراق وارد میشن.
    همزمان اومدن و نیومدن یه جنسی تو دنیا چه ربطی به پاس کردنو و نکردن QC تو خط تولید داره؟ من که 70-80 درصد اجناس بانه ای که دیدم یه مشکلی داشتن از مشکلات ظاهری گرفته تا فنی!

14. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •