دوست عزیز من ننوشتم یک کانکشن نوشتم یک لینک!
یعنی از یک لینک داره دانلود میشه ولی با 16 کانکشن. منظور از لینک، لینک دانلود هست اینجا نه کانکشن.
دوست عزیز من ننوشتم یک کانکشن نوشتم یک لینک!
یعنی از یک لینک داره دانلود میشه ولی با 16 کانکشن. منظور از لینک، لینک دانلود هست اینجا نه کانکشن.
Last edited by Senator_Offline; 02-04-2013 at 20:46.
شما الان 2 تا لینک با 16 کانکشن گذاشتی واسه دانلود. درسته؟
آیا idm شما هنگ نمی کنه؟
ورژن چندشو داری؟
من 2 تا لینک همزمان با 16 کانکشن میزارم idm من هنگ میکنه. بعد چند دقیقه اصلا هیچ پیشرفتی نداره!!!
نه یک لینک گذاشتم. اون یکی عکس پست هستش.مال من نیست.
6.15.7 نه هیچ مشکلی نداره تا 100 کانکشن هم تست کردم (با چند فایل)
احتمالا یا مشکل از کرکش هست یا سی پی یو سیستمتون ضعیفه.
Last edited by Senator_Offline; 02-04-2013 at 21:40.
خطی که ایدال باشه با یک کانکشن پهنای باندت پر میشه دیگه 16کانکشن رکورد محسوب نمیشه!
داداش اون یوزر و پس کیرویی که دادی به درد من یکی نخورد سرعتم 50 60 بیشتر نمیشد از هرجایی که دان کردم همین بود.
وقتی ترافیک شبکه بالا باشه سرعت میاد پایین مجبوری با افزایش کانکشن سرعتت رو بالا ببری.تو این شرایط خطت ایده آل هم باشه بازم با یک کانکشن پرنمیشه.اگرم بشه با لینک های شبکه داخلی میشه!
کرکشو که مطمئنم سالم هست. از سافت 98 گرفتم.
سی پی یو 2 هسته ای. رمم 1گیگ. یعنی ضعیفه؟
دیگه مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
بذار 3 تا واسم جواب بده 100 تا نمی خوام.
سلام
دوست عزيز از لينك پايين برنامه idm رو كه جلوش نوشته بدون مشكل cpu دانلود كن بريز مشكلت حل ميشه البته اولش ايني كه روي سيستم داري رو كلا پاك كن . به جاي خط تيره هام بنويس s-o-f-t-g-o-z-a-r البته بدون فاصله هاي بينش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ايشون منظورشون كلا 100 تا كانكشن بود كه ميشه 6تا لينك 16 تا كانكشني نه 100 تا لينك .
با سلام.اگه دنبال کرکهای مطمئن هستید به این سایت سر بزنید از هر چیزی بهترینشو گلچین کردن و گذاشتن.در ضمن خیلی از کرکرها مثل Box اولین جایی که کرکشونو ارئه میدن همین سایته:
n-s-a-n-e-d-o-w-n دات کام. خط تیره رو حذف کنید.![]()
داداش من تو یه بار ویندزتو عوض کن خوب میشه بعد از یه ورژن پایین تر استفاده کن درست میشه واسه مننم همین طوری بود.ویندز 7 داشتم که با همین مشکل روبرو بودم و به ویندز 8 کوچ کردم و ورژن Internet.Download.Manager.v6.15.Build.5_www.------------.com ازین سایت دانلود کردم و در حال حاضر مشکلی ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)