اَاَاَاَاَاَ!اقا ما هم اردو میخوایم
![]()
اَاَاَاَاَاَ!اقا ما هم اردو میخوایم
![]()
یکی از فامیلامون قبول شده میخواستم بدونم چه جوی هاست..؟
راستی شنیده بودم که قراره با خواجه نصیر ادغام بشه... واین که چون از وزارت نیرو رفته بود زیر نظر وزارت علوم رتبه های پایین تری رو میگیره.
آقا یکی نیست جواب منو بده؟
درود
پزشکی بندر عباس حدودا چه رتبه ای می خواد ؟؟
منطقه دو
پسر
ممنون
دانشگاه اصفهان من چیزی تو سایتش ندیدم شما خودتم یه سر بزنولی صنعتی اصفهان داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- با توجه به برگزاري برنامه اردويي پيش از شروع سال تحصيلي ويژه دانشجويان ورودي جديد در تاريخ 24 و 25 شهريور ماه ويژه پسران و در تاريخ 25 و 26 شهريور ماه ويژه دختران، دانشجويان خوابگاهي وسايل مورد نياز جهت اقامت در خوابگاه را به همراه داشته باشند چون امكان بازگشت به شهرستان خود را ندارند.
لازم به ذكر است اين برنامه قسمتي از برنامه آموزشي دانشگاه بوده و شامل آشنايي با دانشگاه، برنامه درسي دانشجويان و قوانين آموزشي دانشگاه، طرح رفعت (طرح ويژه جديدالورودها) و ... ميباشد.
دوستان حالا بزارین یه ترم برین دانشگاه بعد اردو اردو کنین مگه دبستان![]()
اخه دست ما نیست که نوشته زوریه!
کسی جواب من رو نداد .یعنی یه علم وسنگگی نداریم؟![]()
این دوست من پدرش سهام دار بیمارستان و پزشک هست . اینطور که میگه خودش بیشتر برق دوست داره ولی فامیل هاش بخصوص پدرش میگن بره پزشکی. میگه اگه پزشکی برم آینده کاری ام 100% هست ولی برق اینطور نیست. دانشگاه اصفهان به اندازه یک کوچه با خانه شون فاصله داره خودش میگه دوست داره اصفهان باشه ولی بیرون از اصفهان هم مشکل خاصی نداره .نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدام این 2 تا بهتره ؟ لطفا توضیح بدهید تا بتوانم دلایلش را بهش بگم تا بهتر تصمیم بگیره ( خودش خیلی اهل اینترنت نیست )
ای تی ازاد قزوین یا نرم افزار شبانه قوچان؟؟
شهید بهشتی اردو نداره ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)