دوست من به خدا اینارو بلدم بهتون برنخوره ها ولی مگه با یک اسم هم میشه اگه میشه با یه اسم این کار رو کرد زودتر بگید بابا راحتمون کنید
دوست من به خدا اینارو بلدم بهتون برنخوره ها ولی مگه با یک اسم هم میشه اگه میشه با یه اسم این کار رو کرد زودتر بگید بابا راحتمون کنید
سلام دوست گرامی به سوالاتتون جواب دادم ولی بچه ها لطف کنن یه نگاه کنن و اطلاع بدن درسته یا نه!
__________________________________________________ _____________________
ج1-چرانمیشه بسته به پولت و مقدار % اون ابزار و همچنین اون سنگ معدن میتونی اونو ارتقا بدی مثلا برای همین آبپاش باید اگه 400% رو کامل کردی یه سنک آبی همراه 5000g پیش آهنگر برید و برای اربقا به اون بدید و بعد از 3 روز تحویل بگیری
__________________________________________________ ____________________
ج2-بهتر 3x2 بزنی هم رحت تره و هم همش رو میشه برداشت کرد
__________________________________________________ ____________________
ج3-باید روز شنبه یا یک شنبه از ساعت 7 تا ده صبح و همین طور شب فرقی نمیکنه بری ساحل پیشه گرگ و بهش بگی دوست داری ماهی بگیری (کوله پشتیت باید جا داشته باشه) بعد یه قلاب ماهی گیر بهت میده که می تونی باهاش ماهی بگیری و همچنین بعد از جمع کردن 50تا ماهی تو حوضچه خودت اون یه روز میاد خونت و بهت یه قلاب ماهی گیری جدید میده که خیلی راحت تر میشه باهاش ماهی گرفت!
سلام
ببخشید که این سوال رو میپرسم وقت ندارم 522 صفحه رو بخونم
میشه یکی راهنماییم کنهکه چجوری میشه تو مسابقه شنا برنده شد؟
البته بدون cheat code
خواهش میکنم این وضیفه است که به بچه های تاپیک کمک کنیم!
ساده ترین روش اینه که تا مسابقه شنا لا اقل 3 تا توت فرنگی داشته باشی به همین سادگی دون توت فرنگی هم میشه ولی اگه 3 تا توت فرنگی داشته باشی میترکونه!![]()
بله!
با یک اسم میشه.
دوستان گاو رو چطوری باید دوشید دستگاه میلکر خریدم باید چیکار کنم؟؟؟؟
عزیز من باید بزاری گاوهات بزرگ بشن همون روز که خریدی که نمی تونی بدوشی لااقل بزار دوتا قلب بگیره بعد بیوفت به جونش OK!![]()
بورس هم برای تمیز کردن گاو بخر.
بهتر بود اول برس رو می خریدی.
هر روز باهاشون صحبت کن و صبح زود بهشون غذا بده تا زودتر قلبشون زیاد بشه.
اگه از کوتوله ها هم کمک بگیری،30 درصد زودتر قلبشون قرمز میشه.
سلام به همه ی بچه ها
اگه یادتون باشه من پارسال چه چند هفته ای با شما بودم تا اینکه تصادف کردم
ببخشید که نتونستم دوباره بیام
راستی کسی هست که نسخه چینی یا ژاپنی این بازی رو داشته باشه؟
سلام
لینک امضای من را ببین . هم نسخه ی ژاپنیه که اولی بود و با دختر بازی می کردید ، هم نسخه ی پسر به ژاپنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)