موندگاری و پخش بوش در حد معمول هست. بد نیست و خوب هم نیست
ولی خیلی بوشو دوست دارم و هر چقدر بیشتر هم اسپری میکنم بیشتر دوست دارم بزنم. از اون ادویه هایی نیست که سر درد بیاره
ولی فکر کنم 75 باشه 90 میل
موندگاری و پخش بوش در حد معمول هست. بد نیست و خوب هم نیست
ولی خیلی بوشو دوست دارم و هر چقدر بیشتر هم اسپری میکنم بیشتر دوست دارم بزنم. از اون ادویه هایی نیست که سر درد بیاره
ولی فکر کنم 75 باشه 90 میل
حامد هستممن کاملا ازش راضی هستم یه بوی تمیز و طبیعی داره پخش بو و موندگاری هم کاملا منو راضی میکنه البته موندگاریش بیشتر هست رو پوست من تا 12 ساعت و رو لباس تا 1 روز کامل من وتیور تام فورد رو فقط از درش بو کردم اره شباهت داره منتها بوی این طوری بود که با همون بوی اولیه هم من و هم پسر داییم خریدیم
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
حتما تست کن به نظرم خوشت میاد
ممنونم فرید جان
فعلا که بین چند تا گیر کردم![]()
سلام دوستان.
من میخوام یه ادکلن بگیرم که بوی نسبتا خنکی داشته باشه و پخش خوبی داشته باشه.
شیرین و یا خیلی تلخ نباشه.
پخشش خوب باشه.
دفعه پیش ورساچه فِرِش گرفتم خوب بود ، از همه چیزیش راضی بودم جر پخشش .
اگه یه ادکلن تو این مایه ها بهم معرفی کنید که پخشش خوب باشه خیلی حال دادید.
بودجه هم 50-60 تومن (یه خورده بالا و پایین).
تشکر.
راستی یادم رفت بگم:
جوات نباشه![]()
calvin klien Ck one
موافقم. موندگاری خوبی نداره.
ysl live jazz
بعضیهااز پخش بوش راضی نبودن! الان خوندم ولی بوی خیلی خوبی داره بنظرم.
Last edited by hike; 10-03-2012 at 22:37.
با سلام خدمت دوستان. بچه های کسی آکوا فارنهایت رو تست کرده از لحاظ رایحه و موندگاری و پخش بو چه جوریاست. من خودم تق هرمس پرفیوم رو دارم به نظر شما تق هرمس توایلت رو بگیرم یا آکوا فارنهایت رو . با تشکر
آقا من امروز رفتم چند تا عطر رو تست کردم ولی اسم هیچ کدومو نپرسیدم کسی میتونه راهنماییم کنه ؟( فقط یکیش فکر کنم Chrome Sport by Azzaro بود )
به صاحب مغازه گفتم تا 40 تومن ( اینم بگم ارزون فروشه )
اولی رو که گفتم چی بود
2 - یه ادکلن بود که روش بزرگ نوشته بود 24 و رنگ عطر توش نارنجی قهوه ای بود شیشه هم تقریبا مکعب
3 - یه ادکلن که یه مکعب بزرگ بود و عطر توش آبی بود
یه ادکلن با شیشه باریک مثل چمیستری اجمل ولی کوچک تر و عطر توش سفید بود یه علامت بزرگ فرو رفته هم روی شیشه بود
کسی میتونه راهنماییم کنه اسم این 3 تا چی بوده ؟ و اگه فهمیدین از بین این 4 تا کدوم بهتره ؟
ممنون
من این دفه یه عطر میخوام که پخش و موندگاری خوبی داشته باشه.
چیزی دیگه مد نظر نیست؟.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)