نه متاسفانه نه کسری دارم نه آشنا .. فعلا در حالت شوک بسر میبرم چه خاکی تو سرم کنم تمام برنامه های زندگیم بهم ریخت با این وضع
نه متاسفانه نه کسری دارم نه آشنا .. فعلا در حالت شوک بسر میبرم چه خاکی تو سرم کنم تمام برنامه های زندگیم بهم ریخت با این وضع
آقا من نمیدونم چرا پست آخری که اینجا زدم پریده!!![]()
من تازه عضو شدم و تو دوره تستم، اما دیروز پستم تایید شده بود و دیدمش! الان نیست. حالا نمیدونم پستم ایراد داشته که بعد از تایید حذف شده یا من خواب دیدم. چیکار کنم الان، پستو دوباره بزنم یهو اکانتمو حذف نکنن تو این وضعیت! حالا چیزیم خلاف قوانین نبوده فقط راجع به زمان اعزام سوال داشتم!
حالا چه فرقی بین پایگاه بوشهر یا بندر عباس یا چابهار فکر می کنید هست؟ اب و هواش که همه یکی هستن و از نظر امکانات هم در پادگانهای نظامی که اصلا معلوم نیست که مثلا بندر عباس از چابهار باشه. به نظرم شما بیخود نگرانید.
مشکلی نداره و طبیعتا باید نظام وظیفه دانشکاه کاراتو انجام بده (البته بعضی دانشکاه ها خودشون انجام نمیدن و نامه رو میدن خود شخص ببره) ولی برای اطمینان بهتره به پلیس +10 مراجعه کنی ببینی معافیت تحصیلی برات صادر شده یا نه
اتفاق بسیار دردناکی برات افتاده
الان اضافه خدمت برات زدن یا فردا باید اتاق رییس رو نظافت کنی؟؟![]()
عزیز خیلی فرق داره وو بوشهر و بندر عباس مرکز استان هستند از ساعت 2 به بعد بیکاری میتونی بری تو شهر بگردی . بری کافی نتی جایی .. اما چابهار یه پایگاه نظامی خیلی بزرگه دور از شهرشما حداقل 3 ماه توش زندانی هستی و هیچ جایی نداری بری بعدشم بهت لطف کنند مرخصی بدند .. تازشم از لحاظ سخت گیری تو نیرو دریایی چابهار و سیرجان معروفند .. پس نگید فرق نداره
سلام
کمتر کسی میتونه بگه من سربازی دارم میکنم ولی برنامه های زندگیم یا خود زندگیم هم نرمال مثل قبل داره طی میشه
من به شخصه چون زندگی درست حسابی ندارم برای همین این خدمتم که دیگه چیزی ازش باقی نمونده هم زیاد توفیری در آن ایجاد نکرد جز اینکه فیلم دیدنمون کمتر شد !
در مورد چابهار میلاد جان فاصله چون زیاد هست 1 ماه کسری میخوره
اگه منطقه بد آب و هوا باشه یک ماه دیگه هم روش
2 ماه آموزشی هم که تموم شد پس 13 ماه دیگه داری
سربازی همینه اونهایی که توی سیستان هم دارن خدمت میکنند همین وضع رو دارند دیگه
شما فعلا برو اونجا شاید تونستی حالا انتقالی چیزی بگیری
+
اینکه کی گفته 3 ماه اینا ؟
سربازهای ماهانه ماهی 5 روز مرخصی طبق قانون دارند
سلام
شما بچه خراسان شمالی هستی ؟
شما خدمت قبلی محسوب میشی و دوره آموزشی رو نمیخواد دیگه طی کنی و اگه اومدی باغرود تقسیمت میکنند + اینکه شاید خود اونجا نگهت داشت![]()
امین جان چابهار .بوشهر . انزلی. بندر عباس .خارک .جاسک مناطق عملیاتی محسوب میشند و ارتش به شدت روشون حساسه و وضعیت مرخصیشون کاملا با جاهای دیگه فرق داره .. تو مناطق عملیاتی معمولا بعد از 3 ماه با صلاحدید فرمانده های رده بالا اجازه مرخصی داده میشه و بسیار سختگیرند . برای مثال یکی از بستگان درجه 1 من تازه بعد از 6 ماه تو بوشهر به این دلیل که همش تو اماده باش بودند تونست مرخصی بیاد .. بهرحال من با شرایط خودمو وفق میدم .. تا ببینیم چی میشه .. بگذریم![]()
تو هیچی نوفهمی وقتی تو یه شهر کوچیک اسم یه نفر به عنوان اینکه فلان پروژه رو گند زده در بیاد فردا تو کار گرفتنمون اثر داره و مردم جرات نمی کنند کارشون رو بدن ما انجام بدیم
شما مثلا چار تا بشین پاشو بری یا اضافه خدمت تو در و دهات فلان جا نه چیزی ازت کم میشه نه ....
ولی اینجا هر چی گند کاری می کنن می ندازن گردن من که خودشون خراب نشن![]()
واقعا وقتی اسم سربازی میاد عرق سرد میشینم.
اصلا برام غیر قابل تصوره . . .
خدا صبر بده . . .
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)