تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 522 از 4105 اولاول ... 2242247251251851952052152252352452552653257262210221522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

واقعا بدشانسی !
    کسری یا آشنا نداری برات درست کنه ؟
    نه متاسفانه نه کسری دارم نه آشنا .. فعلا در حالت شوک بسر میبرم چه خاکی تو سرم کنم تمام برنامه های زندگیم بهم ریخت با این وضع

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

آقا من نمیدونم چرا پست آخری که اینجا زدم پریده!!
    من تازه عضو شدم و تو دوره تستم، اما دیروز پستم تایید شده بود و دیدمش! الان نیست. حالا نمیدونم پستم ایراد داشته که بعد از تایید حذف شده یا من خواب دیدم. چیکار کنم الان، پستو دوباره بزنم یهو اکانتمو حذف نکنن تو این وضعیت! حالا چیزیم خلاف قوانین نبوده فقط راجع به زمان اعزام سوال داشتم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

حالا چه فرقی بین پایگاه بوشهر یا بندر عباس یا چابهار فکر می کنید هست؟ اب و هواش که همه یکی هستن و از نظر امکانات هم در پادگانهای نظامی که اصلا معلوم نیست که مثلا بندر عباس از چابهار باشه. به نظرم شما بیخود نگرانید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من دانشگاه ثبت نام کردم مدارک هم کامل تحویل دادم . خدشون گفتن واسه معافیتت اقدام می کنیم . غیبتم که تا حالا ندارم .
    مشکلی نداره و طبیعتا باید نظام وظیفه دانشکاه کاراتو انجام بده (البته بعضی دانشکاه ها خودشون انجام نمیدن و نامه رو میدن خود شخص ببره) ولی برای اطمینان بهتره به پلیس +10 مراجعه کنی ببینی معافیت تحصیلی برات صادر شده یا نه

واقعا ما سرباز ها چه قدر بدبختیم . منو بگو برای این دیوونه خونه ارشد امیر کبیرمو ول کردم . چه حماقتی
    اتفاق بسیار دردناکی برات افتاده
    الان اضافه خدمت برات زدن یا فردا باید اتاق رییس رو نظافت کنی؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

حالا چه فرقی بین پایگاه بوشهر یا بندر عباس یا چابهار فکر می کنید هست؟ اب و هواش که همه یکی هستن و از نظر امکانات هم در پادگانهای نظامی که اصلا معلوم نیست که مثلا بندر عباس از چابهار باشه. به نظرم شما بیخود نگرانید.
    عزیز خیلی فرق داره وو بوشهر و بندر عباس مرکز استان هستند از ساعت 2 به بعد بیکاری میتونی بری تو شهر بگردی . بری کافی نتی جایی .. اما چابهار یه پایگاه نظامی خیلی بزرگه دور از شهر شما حداقل 3 ماه توش زندانی هستی و هیچ جایی نداری بری بعدشم بهت لطف کنند مرخصی بدند .. تازشم از لحاظ سخت گیری تو نیرو دریایی چابهار و سیرجان معروفند .. پس نگید فرق نداره

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نه متاسفانه نه کسری دارم نه آشنا .. فعلا در حالت شوک بسر میبرم چه خاکی تو سرم کنم تمام برنامه های زندگیم بهم ریخت با این وضع
    سلام
    کمتر کسی میتونه بگه من سربازی دارم میکنم ولی برنامه های زندگیم یا خود زندگیم هم نرمال مثل قبل داره طی میشه
    من به شخصه چون زندگی درست حسابی ندارم برای همین این خدمتم که دیگه چیزی ازش باقی نمونده هم زیاد توفیری در آن ایجاد نکرد جز اینکه فیلم دیدنمون کمتر شد !
    در مورد چابهار میلاد جان فاصله چون زیاد هست 1 ماه کسری میخوره
    اگه منطقه بد آب و هوا باشه یک ماه دیگه هم روش
    2 ماه آموزشی هم که تموم شد پس 13 ماه دیگه داری
    سربازی همینه اونهایی که توی سیستان هم دارن خدمت میکنند همین وضع رو دارند دیگه
    شما فعلا برو اونجا شاید تونستی حالا انتقالی چیزی بگیری
    +
    اینکه کی گفته 3 ماه اینا ؟
    سربازهای ماهانه ماهی 5 روز مرخصی طبق قانون دارند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید، من دیماه سال 85 دوره ی آموزشی رو گذروندم ، در پادگان شهید بهشتی شیروان (مقاومت سپاه) و گواهی پایان دوره رو دریافت کردم، و پس از 5 روز که در یگان بودم دانشگاه قبول شدم و 4 سال درس خوندم، الان اول آبانماه باید برم باغرود نیشابور
    آیا من که آموزشی رفتم بازم باید آموزشی رو کامل بگذرونم ، یا نه؟
    اگه کسی میدونه خواهش میکنم جواب بده
    سلام
    شما بچه خراسان شمالی هستی ؟
    شما خدمت قبلی محسوب میشی و دوره آموزشی رو نمیخواد دیگه طی کنی و اگه اومدی باغرود تقسیمت میکنند + اینکه شاید خود اونجا نگهت داشت

8. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    کمتر کسی میتونه بگه من سربازی دارم میکنم ولی برنامه های زندگیم یا خود زندگیم هم نرمال مثل قبل داره طی میشه
    من به شخصه چون زندگی درست حسابی ندارم برای همین این خدمتم که دیگه چیزی ازش باقی نمونده هم زیاد توفیری در آن ایجاد نکرد جز اینکه فیلم دیدنمون کمتر شد !
    در مورد چابهار میلاد جان فاصله چون زیاد هست 1 ماه کسری میخوره
    اگه منطقه بد آب و هوا باشه یک ماه دیگه هم روش
    2 ماه آموزشی هم که تموم شد پس 13 ماه دیگه داری
    سربازی همینه اونهایی که توی سیستان هم دارن خدمت میکنند همین وضع رو دارند دیگه
    شما فعلا برو اونجا شاید تونستی حالا انتقالی چیزی بگیری
    +
    اینکه کی گفته 3 ماه اینا ؟
    سربازهای ماهانه ماهی 5 روز مرخصی طبق قانون دارند
    امین جان چابهار .بوشهر . انزلی. بندر عباس .خارک .جاسک مناطق عملیاتی محسوب میشند و ارتش به شدت روشون حساسه و وضعیت مرخصیشون کاملا با جاهای دیگه فرق داره .. تو مناطق عملیاتی معمولا بعد از 3 ماه با صلاحدید فرمانده های رده بالا اجازه مرخصی داده میشه و بسیار سختگیرند . برای مثال یکی از بستگان درجه 1 من تازه بعد از 6 ماه تو بوشهر به این دلیل که همش تو اماده باش بودند تونست مرخصی بیاد .. بهرحال من با شرایط خودمو وفق میدم .. تا ببینیم چی میشه .. بگذریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مشکلی نداره و طبیعتا باید نظام وظیفه دانشکاه کاراتو انجام بده (البته بعضی دانشکاه ها خودشون انجام نمیدن و نامه رو میدن خود شخص ببره) ولی برای اطمینان بهتره به پلیس +10 مراجعه کنی ببینی معافیت تحصیلی برات صادر شده یا نه

اتفاق بسیار دردناکی برات افتاده
    الان اضافه خدمت برات زدن یا فردا باید اتاق رییس رو نظافت کنی؟؟
    تو هیچی نوفهمی وقتی تو یه شهر کوچیک اسم یه نفر به عنوان اینکه فلان پروژه رو گند زده در بیاد فردا تو کار گرفتنمون اثر داره و مردم جرات نمی کنند کارشون رو بدن ما انجام بدیم
    شما مثلا چار تا بشین پاشو بری یا اضافه خدمت تو در و دهات فلان جا نه چیزی ازت کم میشه نه ....
    ولی اینجا هر چی گند کاری می کنن می ندازن گردن من که خودشون خراب نشن

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

واقعا وقتی اسم سربازی میاد عرق سرد میشینم.

اصلا برام غیر قابل تصوره . . .

خدا صبر بده . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •