بنده ی حقیر افتخار این را داشته ام به عنوان لیدر تیم اول بازی LeaGue OF Legends فعالیت داشته باشم
سابقه ی شرکت در 5 لن خارج از کشور
جایزه ی بهترین Jungler مسابقات چین
و دومین تیم برتر در قاره ی آسیا
![]()
دمت گرم خیلی باحالی کلی خندیدیم
بنده ی حقیر افتخار این را داشته ام به عنوان لیدر تیم اول بازی LeaGue OF Legends فعالیت داشته باشم
سابقه ی شرکت در 5 لن خارج از کشور
جایزه ی بهترین Jungler مسابقات چین
و دومین تیم برتر در قاره ی آسیا
![]()
دمت گرم خیلی باحالی کلی خندیدیم
سلطانه چاخانه این League of legends کرکوپرم ریخت....بهترین جانگلر مسابقات چین100% با نت ایران این افتخاراتو کثب کردی
Last edited by GL & HF; 06-06-2013 at 17:52.
راستی League of legend گفته Proمون اددت کنی من کردم اما این Speed21 که گفتی Germany هست![]()
حیا کن پسر، حیا کن،
بنده خدا صاحاب داره،
بگم Garen بیاد بزنه با شمشیر نصفت کنه؟![]()
با این وضعیت نت، Heca نمیگیرم، ولی قبلاً خوب باش میرفتم،
تو 5 به 5 خیلی مزیت داره و تعیین کننده هست، بخصوص توی Aram هر تیمی هکا داشته باشه خیلی مزیت داره.
توی Summoners Rift هم وقتی end game میشه تو 5 به 5 اگه به موقع 6 کنی و تیم هواتو داشته باشه توی 100 درصد نبردهای 5 به 5 موفق میشی.
lol اره بیشتر از top ضربه خوردم من .....
یه سری teemo 5/19 بود یه سری هم jayce 0/8 جلوی voliber که بعدشم خیلی شیک leave داد
چی میشد پام اونور برسه برم تو گیم نتای اونور بازی کنم بعد از اینا تو تیمم باشن (دمه دست باشه طرف)![]()
کجای حرفای من خنده دار بود؟
همین الان یه نامه از ریوت به دستم رسید که ازم خواسته عکس 360 درجه هیکلمو به همراه سلاح مخصوصم واسشون بفرستم میخوان baron رو بردارن منو جاش بذارن![]()
این که خوبه، میخوان Darius رو حذف کن جاش منو بذارن، ریوت داره پشت سر هم نامه میده میگه ابیلیتی هات خیلی خفنن باید نرف بشن، منم هیچ رقمه زیر بار نمیرم، شده یه معضلی برا من و ریوت.
بچه ها بلأخره اکانتم تو east به خاطر Leave دادن زیاد بن شد، میخام یه اک جدید بسازم، بنظرتون تو کجا بسازم؟
خیر اینترنت اونا پینگش بدتر از ماست
حول و حوش 200 و بیشتر
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)