ممنون از پاسخ سریعتون
فکر کنم من درست منظورم رو نرسوندم
از اول فرمتش NTFS بود
توی پست های قبلی خوندم که کسایی که داشتن فرمتش FAt 32 بوده
تست با USB3
![]()
ممنون از پاسخ سریعتون
فکر کنم من درست منظورم رو نرسوندم
از اول فرمتش NTFS بود
توی پست های قبلی خوندم که کسایی که داشتن فرمتش FAt 32 بوده
تست با USB3
![]()
سلام یه سوال
بهترین هارد ها از نظر سرعت کدوم برند می باشند حافظش 320 به بالا
اگه مدلم میدونید بگید (سرعت بیشتر)
من سایت silicon power رو برای این مدل بررسی کردم . جایی ننوشته که با چه نوع فایل سیستمی فرمت شده NTFS یا FAT32 . اگر هم قبلاً بصورت Fat32 فرمت میشده ولی هارد شما بصورت NTFS هست دلیل بر این نیست که قبلاً استفاده شده باشه (دست دوم یا غیر آکبند) . در کل مشکلی نداره .
نکته : گرچه این هارد ضد ضربه هست اما مثل یک هارد معمولی ازش استفاده کنید و مخصوصاٌ در زمانی که روشن هست تکان ندهید و ضربه وارد نکنید .
سلام .
بهترین هارد از نظر سرعت هادی هست که rpm بالا و همچنین cache بالایی داشته باشه . هاردهای پرتابل 7200rpm به راحتی در بازار پیدا نمیشه مثل هیتاچی مدل Touro Mobile Pro که یکترابایتی هست .
از مدلهای آداپتوری تا اونجایی که میدونم هارد اکسترنال seagate backup plus desktop drive از هاردهای 7200rpm استفاده میکنه و در مقایسه با WD my book سرعت بالاتری دارد .
ببخشید
اگه من مادربردم قدیمی باشه وبخوام هادم رو عوض کنم و یه 750 گیگ بندازم روش باید مادر برد هم عوض بشه(جدید تر بزارم) یا همین طوری کار میکنه؟
هارد اینترنال اگر منظور شماست باید ببینید مادربردتان چه پورتهایی داره SATA یا IDE . اگر SATA داره که نیازی به تعویض نیست و میتونید هارد جدید با اینترفیس SATA بخرید . البته اگر SATA نداشته باشه بازهم میتونید هارد با اینترفیس IDE پیدا کنید .
اگر هارد اکسترنال منظور شماست برای اینکه مشکلی نداشته باشید مادربردتان حداقل باید یک پورت usb2 داشته باشه . گرچه سرعت usb2 خیلی کمتر از usb3 هست .
ممنونمن
از این مدل خوشم اومده (اکسترنال)ADATA SSD SP800 - 64GB میخواستم بدونم اگه وصل کنم به pc باید هادر انترنالم رو بذارم کنار یا از هر 2 با هم میشه استفاده کرد؟
پورت ساتا همونی هست که روی مادربرد هست رو و 8 تا میله خالی داره برای اتصال؟
بعد اگه ide بگیرم مادر بردم کشش میده(چون خیلی قدیمی هست)
پورت ساتا دقیقا همین چیزی که تو شکل گذاشتم
![]()
اره داره ولی روکش نداره و از 9 تا میله 1 کیش کنده شده
یعنی کار نمیکنه؟
1. از کدام مدل خوشتون اومده !؟ SP800 درایو اکسترنال نیست .
2. میتونید روی SSD ویندوز نصب کنید و هارد دیسک درایو را بصورت هارد دوم نصب کنید . ضمناً مدل SP800 دارای اینترفیس SATA3Gb/s هست . اگر مادربردتان SATA1.5Gb/s داشته باشه نمیتونید به حداکثر کارایی این درایو برسید .
متاسفانه متوجه منظور شما نشدم. با توجه به اینکه فرمودید مادربردتان sata داره پس نصب درایو خیلی آسان هست . کافیست با استفاده از کابل sata (عکس زیر) درایو را به مادربرد متصل کنید .
برای تامین برق مورد نیاز هم میتونید یکی از کانکتورهای ساتا power استفاده کنید .
در کل توصیه میکنم ببرید بیرون تا برای شما نصب کنند .
ساتا داره ولی روی slot مادر بود هیچ روکشی نبود همون ابی که maziar گذاشته بود به خاطر همین یکی از میله که به مادر برد وصل شده بود کنده شده
قبلا خم شده بود بعد من نمی دونستم واسه چیه اون یه میله نازکه رو کندم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)