دوست عزیز، من تازه سرویس 2 مگ 96 گیگ یکساله جشنواره رو برداشتم ولی سرعتم نسبت به 1 مگ محدود قبلی بیشتر که نشده هیچ، حتی حدود ده درصد کمتر هم شده. اما داون استریم روی 2112 و آپ استریم 1024 و اس ان آر هم برای داون 32.5 و برای آپ 7.0 هستش و attenuation هم برای داون 24.5 و برای آپ 15 هستش و با این حساب مشکل از این ها نیست. حنی تو قانون های کنترل پنل هم نوشته 2M1U1M و این هم مشکلی نداره. یکی از دوستانم هم که تو یک محله هستیم و یک ماهه که 2 مگ محدود داشته سرعتش با من که قبلا 1 مگ محدود داشتم برابر و حتی کمی هم کم تر بود. با 2020 هم که تماس میگیرم هی میگن "الآن شبکه شلوغه و بعضیا تو خود شهر کرمانشاه سرعتشون از 30 هم بیشتر نمیره" اما من میدونم که اون هایی هم که سرعتشون بعضی مواقع از 30 بالاتر نمیره در مواقع دیگه با 250 تا 300 دانلود میکنن در حالی که ما همیشه به 120 محدود شده به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه.
ویرایش:
در ضمن همیشه دانلود منیجر رو در حالت های 1 ، 2 یا 3 فایل همزمان هر کدوم با 8 یا 16 کانکشن امتحان کردم و متوسط سرعت کلی هیچ وقت تغییر مشخصی نکرده. در طول 22 روز اخیر که 1 مگ محدود داشتم همیشه در ساعات مختلف امتحان کردم و سرعت متوسط حتی برای مدت کوتاهی هم از 120 بالاتر نبوده.