تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 522 از 1124 اولاول ... 224224725125185195205215225235245255265325726221022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اونايي كه حدود دارن و تا حالا گوشيشونو با WI-FI وصل كردن، سرعت دانلود با گوشي چنده؟ چه سرويسي دارين؟ و اگه راه يا برنامه جهت افزايش هست بگين.پارسال با PSP وصل ميشدم (جهت دانلود) با 256 حدود 30 و با 512 تا 45 ميرفت! اما WIFI اين دستگاه سري N نيست (b ه)!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سرویس 1 مگ برنزی آسیاتک
    قبل از ارائه عکس ها بگم که اصلا این سرعت برای این سرویس رضایت بخش نیست چون که 512 با سرعت تقریبی 70 دانلود میکنه و 1 مگ با 105 که از لحاظ قیمت به هیچ وجه نمی ارزه ( مخابرات که بودم با 1 مگ تازه قبل از اینکه سرویس های نامحدود 25 درصد افزایش سرعت پیدا کنند کمتر از 120 الی 130 نمی گرفتم)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آسياتك هم كه با اين وضع تاريخ فعال سازيش، زياد جالب نيست! بجز اين شركت جاي ديگه اي هم هست كه تاريخ شروع سرويسشو از لحظه شارژ و نه از لحظه رانژه شروع كنه؟!؟!

5. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزيز شما ده مگ هم داشته باشي سرعت دانلودت از 130 بالاتر نميره!چون DOWNSTREAM اكانت شهرستان 1024 و آپش 551س! اون يك دفعه هم كه 145 بودي با IDM رو حالت 16 يا 8 كانكشني دانلود كردي؟ و احتمالا چند باري SENDING GET... رو كانكشن هات گرفتي؟ اگه به دقت كني IDM ننوشته دانلود ريت، اونجا سرعت انتقال داده هاته كه شامل آپلود هم ميشه! راه حل اينه كه بري مخابرات دعوا!!! جدي ميگم! اينجا اگه احترام بزاي و درست باشون صحبت كني، سر كارت ميزارن! بايد از مخابرات درست كنن خطت رو. خود من اون موقع كه رانژه صفي نبود، قرار بود 24 ساعته رانژه كنن، كه تا يك هفته نشد، بعدشم چند روز مسافرت رفتم وقتي برگشتم بازم هيچي! فرداش رفتم مركز وليعصر با رئيس مخابرات دعوا! وقتي برگشتم چراغ اينترنتمم روشن بود! راستي يه كاربر ديگه از صحنه همين مشكل رو داشت كه درست كرد!
    دوست عزیز، من تازه سرویس 2 مگ 96 گیگ یکساله جشنواره رو برداشتم ولی سرعتم نسبت به 1 مگ محدود قبلی بیشتر که نشده هیچ، حتی حدود ده درصد کمتر هم شده. اما داون استریم روی 2112 و آپ استریم 1024 و اس ان آر هم برای داون 32.5 و برای آپ 7.0 هستش و attenuation هم برای داون 24.5 و برای آپ 15 هستش و با این حساب مشکل از این ها نیست. حنی تو قانون های کنترل پنل هم نوشته 2M1U1M و این هم مشکلی نداره. یکی از دوستانم هم که تو یک محله هستیم و یک ماهه که 2 مگ محدود داشته سرعتش با من که قبلا 1 مگ محدود داشتم برابر و حتی کمی هم کم تر بود. با 2020 هم که تماس میگیرم هی میگن "الآن شبکه شلوغه و بعضیا تو خود شهر کرمانشاه سرعتشون از 30 هم بیشتر نمیره" اما من میدونم که اون هایی هم که سرعتشون بعضی مواقع از 30 بالاتر نمیره در مواقع دیگه با 250 تا 300 دانلود میکنن در حالی که ما همیشه به 120 محدود شده به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه.

ویرایش:
    در ضمن همیشه دانلود منیجر رو در حالت های 1 ، 2 یا 3 فایل همزمان هر کدوم با 8 یا 16 کانکشن امتحان کردم و متوسط سرعت کلی هیچ وقت تغییر مشخصی نکرده. در طول 22 روز اخیر که 1 مگ محدود داشتم همیشه در ساعات مختلف امتحان کردم و سرعت متوسط حتی برای مدت کوتاهی هم از 120 بالاتر نبوده.
    Last edited by AliMirzaie; 21-12-2012 at 15:54.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

شما به نكات اين 2020 توجه نكن! چه ساپورت مخابرات چه صبانت فقط بلدن به ترتيب بكن ما اينجا با 8 مگ و 1 مگ وصليم و باز به ترتيب مخابراتيا سرعتشون 30 و صبا نتيا 50 بيشتر نيست! يه دفعه ميخواستم مطمئن شم، در حالي كه گراف دانلودم 60 و به مدت حدود 30 دقيقه بود، زنگ زدم (البته مشكلم TCNET بود) طرف اينو كه گفت بهش گفتم خط منو نگاه كن و لطفا ديگه دروغ نگو!!!

8. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سرویس 1 مگ برنزی آسیاتک
    قبل از ارائه عکس ها بگم که اصلا این سرعت برای این سرویس رضایت بخش نیست چون که 512 با سرعت تقریبی 70 دانلود میکنه و 1 مگ با 105 که از لحاظ قیمت به هیچ وجه نمی ارزه ( مخابرات که بودم با 1 مگ تازه قبل از اینکه سرویس های نامحدود 25 درصد افزایش سرعت پیدا کنند کمتر از 120 الی 130 نمی گرفتم)

کلا تبدیلش کردی یکساله 1 مگ ؟!
    بهشون زنگ زدی ببینی چرا سرعت 1 مگ پایینه ؟

10. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان اطلاع داشته باشید که ساعات کم مصرف ایرانسل از 11 به 2 شب تغییر کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما به نكات اين 2020 توجه نكن! چه ساپورت مخابرات چه صبانت فقط بلدن به ترتيب بكن ما اينجا با 8 مگ و 1 مگ وصليم و باز به ترتيب مخابراتيا سرعتشون 30 و صبا نتيا 50 بيشتر نيست! يه دفعه ميخواستم مطمئن شم، در حالي كه گراف دانلودم 60 و به مدت حدود 30 دقيقه بود، زنگ زدم (البته مشكلم TCNET بود) طرف اينو كه گفت بهش گفتم خط منو نگاه كن و لطفا ديگه دروغ نگو!!!
    حالا به نظرتون مشکل از پایین بودن داون ریت اکانت های شهرستان نیست که خودتون قبلا بهش اشاره کردید؟ (با توجه به این که مال من 2112 هستش)

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کلا تبدیلش کردی یکساله 1 مگ ؟!
    بهشون زنگ زدی ببینی چرا سرعت 1 مگ پایینه ؟
    توی تاپیک آسیاتک کسانی که 1 مگ دارن با همین سرعت میگن دریافت دارند واکثرا میگن بین 95 تا 110 سرعت دانلود میده ( که من همین همینطور هستم)
    خیر، سرویس 512 اولیه که برای ماه اول با آسیاتک شارژ کردم را به یک مگ ارتقا دادم تا ببینم کیفیت سرعتش در چه حدیه (12 روزش باقی مانده بود که با 6 هزار تومان به یک مگ ارتقاش دادم). اگر خوبتر از این سرعت میداد حتما 512 یکساله را به 1 مگ یکساله ارتقا میدادم ولی الان همین طور که میبینم ( از دیدگاه خودم) ارزش نداره.... به همین دلیل هم زنگ نزدم. البته آسیاتک downstream را هم طبق عکس زیر بسته

سرویس 512 یکساله را هنوز فعالسازی اش (اجرای تمدید) نکردم.

Last edited by mohamax7; 21-12-2012 at 18:28.

15. 2 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز، من تازه سرویس 2 مگ 96 گیگ یکساله جشنواره رو برداشتم ولی سرعتم نسبت به 1 مگ محدود قبلی بیشتر که نشده هیچ، حتی حدود ده درصد کمتر هم شده. اما داون استریم روی 2112 و آپ استریم 1024 و اس ان آر هم برای داون 32.5 و برای آپ 7.0 هستش و attenuation هم برای داون 24.5 و برای آپ 15 هستش و با این حساب مشکل از این ها نیست. حنی تو قانون های کنترل پنل هم نوشته 2M1U1M و این هم مشکلی نداره. یکی از دوستانم هم که تو یک محله هستیم و یک ماهه که 2 مگ محدود داشته سرعتش با من که قبلا 1 مگ محدود داشتم برابر و حتی کمی هم کم تر بود. با 2020 هم که تماس میگیرم هی میگن "الآن شبکه شلوغه و بعضیا تو خود شهر کرمانشاه سرعتشون از 30 هم بیشتر نمیره" اما من میدونم که اون هایی هم که سرعتشون بعضی مواقع از 30 بالاتر نمیره در مواقع دیگه با 250 تا 300 دانلود میکنن در حالی که ما همیشه به 120 محدود شده به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه.

ویرایش:
    در ضمن همیشه دانلود منیجر رو در حالت های 1 ، 2 یا 3 فایل همزمان هر کدوم با 8 یا 16 کانکشن امتحان کردم و متوسط سرعت کلی هیچ وقت تغییر مشخصی نکرده. در طول 22 روز اخیر که 1 مگ محدود داشتم همیشه در ساعات مختلف امتحان کردم و سرعت متوسط حتی برای مدت کوتاهی هم از 120 بالاتر نبوده.
    شما بهتره یک مودم دیگه از دوستان بگیری و با اون تست کنی ببینی با اون هم این مشکل را داری، اگر اینطوریا بود پس حتما اشکالت از طرف شرکت ارائه دهنده اینترنت بهت است.

17. 2 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •