شاتل از هر نظر عالیه
فقط خیلی زیاد پول میگیره
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
شاتل از هر نظر عالیه
فقط خیلی زیاد پول میگیره
والا برای همه نمیشه نسخه یکسان پیچید.
مثلا من الان 10 روزه کامپیوترم روشنه و دارم از تورنت فایل میگیرم.در ضمن نمیتونم هزینه بالایی هم برای adsl بدم.در این شرایط همه شرکت های محدود میرن کنار وشرکت اسیاتک هم به خاطر اعمال محدودیت روی p2p میره کنار.میمونه داتک و سپنتا که سپنتا هم گرونه پس میمونه همین داتک که من گرفتم.
اما در مورد سرعتش به همه دوستان اطمینان میدم که میانگینش ثابته من 128 دارم و توی این 10 روز من روزی 1گیگابایت گرفتم(هر 24ساعت950تا1050 مگابایت) و حتی چک کردم دیدم ساعت 4صبح هم خیلی سرعتش از 1بعد از ظهر بیشتر نیست.با این اوصاف میبینید که داتک برای من بهترینه.
siamak_mu عزیز خیلی ممنون از راهنمایی هات.
Last edited by afshin976; 11-05-2008 at 17:31. دليل: اشتباه تایپی
من آسیاتک دارم و با تورنت هیچ مشکلی ندارم و براحتی دانلود میکنم
سرعت كسي پائين اومده؟
سرعت من از ساعت 17 امروز در حد مرگ، پائين آمده!
به پشتيباني هم تماس گرفتم... گفتند اينترنتِ كل ايران قطع است!
مال شما هم كند شده؟
نه مال من عادی است.
من هم احساس میکنم سرعت باز شدن صفحات کمه
3 ثانیه طول میکشه درخواست کنه
راستش وضعیت داتک همچنان خیلی خوبه!! الان هم نظر من که دارم استفاده می کنم اینه که از همه نظر اوله
کیفیتش خوبه، قطعی نداره، سرعت دانلودش خوبه، قیمتش هم مناسبه... مشکلش چیه؟؟؟![]()
من يه توي يه پست ديگه هم گفتم وقتي به خودش زنگ زدم گفتم سرعت دانلود 256 چنده گفت ماكزيمم 28 مينيمم 16 ببين چه شود!من كه از خدامه خوب باشه چون شديداً سرعت بيشتر و نا محدود لازم دارم ولي ميگن بده.
توي يه انجمن هم با نام هاي دزد تك و آشغال تك مي خوندنش كه آدم رو مي ترسونه. تِرتِرنت بي سرعت (البته ببخشيد) و... . خلاصه وقتي اين كلمات و جملات رو ديدم و با چند تا كاربرا صحبت كردم ديدم با رپيدشير مشكل دارن و سرعت دانلودشون كمتر مقداري هست كه بايد باشه پشيمون شدم. حالا شما چه سرعتيش رو دارين. ميشه در مورد همه چي از سرويستون يه توضيح كامل بدين و شفاف سازي كنين؟![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)