دوستانی که مبین نت دارن ... تا حالا کسی برای مکالمه تصویری با اسکایپ ازش استفاده کرده؟ صدا و تصویر تاخیر نداره؟ کیفیتش خوبه؟
دوستانی که مبین نت دارن ... تا حالا کسی برای مکالمه تصویری با اسکایپ ازش استفاده کرده؟ صدا و تصویر تاخیر نداره؟ کیفیتش خوبه؟
برای من هم مشکل داره ، بعضی ساعتها سرعتش درسته اما بعضی وقتها شدیدا سرعتش نوسان داره و تا حد دیال آپ پایین میاد !!!![]()
کسی میدونه چطور میشه براوصل شدن به وایمکس چطور میشه کانکشن ساخت?
یعنی مثل adsl که به صورت دستی کانکت میشی؟
شما با کابل شبکه یا کارت شبکه وایرلس به مودم وصل می شوی اگر کارت شبکه وایرلس استفاده کنید که گزینه ی کانکت و دیسکانکت دارید
اگر با کابل شبکه وصل شوید فکر می کنم با غیر فعال کردن کارت شبکه اتصال قطع می شود تا جایی که من میدونم کانکشن نیاز نیست.
Last edited by albous; 09-12-2011 at 00:29.
من الان بدون کانکشن وصل هستم
می خوام کاری کنم که دستی وصل بشم؟
یعنی تو network conection یه آیکون براش داشته باشم؟
من پسورد اتصال به شبکه را فرامش کردم الان اگه بخوام ویندوز عوض کنم به مشکل بر میخورم پشتیبانی مبین نت هم که قربونش برم میگه ترافیک مکالمات زیاده باید دوباره زنگ بزنی. به نظر شما چکار بکنم؟
عزیز! منظورت چیه که فراموش کردی؟ کافیه یکبار وارد کنی، در کامپیوترت ذخیره میشه.
مگه اینکه خودت تغییرش بدی.
یه properties از کانکشنت بگیری و در security قسمت show characters را کلیک کنی، پسوردت را نشون میده.
یا درسته یا در مودم تغییرش دادی و باید اینجا هم عوضش کنی.
مرسی از جواب شما. الان که مشکلی ندارم و رمز وارد شده و دارم استفاده میکنم ولی میخوام ویندوز را عوضش کنم اون بابایی که اومد سرویس را راه اندازی کرد یه رمز درست کرد با شماره موبایلم یک عدد کم و زیاد کرد یادم نیست دقیقا چی بود . تو کانکشن هم رفتم رمز را دیدم کلا یک چیز نامربوطی بود یه عدد 13 رقمی یعنی اگه اون را داشته باشم مشکل حله؟
کیفیت؟
اسکایپ کلاً قطعه. یاهومسنجر هم بعضی مواقع قطع میشه و با ایمیل هم مشکل داریم.
Last edited by adcomputer; 09-12-2011 at 11:18.
اکثر پورت ها هم سرعتشون کمه. البته اینکه میکم اکثر به خاطر اینکه همه رو تست نکردم اما در کل به غیر از 80 من پورتی پیدا نکردم که سرعتش رو محدود و بیکیفیت نکرده باشن. محدود و بیکیفیت در حدی که نتوان با آن هیچ کاری کرد و از استفاده آن پشیمان میشوید.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)