من هم در مورد تاچ پدشون شنیدم ولی مال من هیچ مشکلی نداره!!!!!نظر من اینه که 4520 واسه کار شما خوبه!!!هر کس یه سری چیزا واسش مهمه.مثلا به نظر من HP خیلی برند با کلاستریه نسبت به DELL
من هم در مورد تاچ پدشون شنیدم ولی مال من هیچ مشکلی نداره!!!!!نظر من اینه که 4520 واسه کار شما خوبه!!!هر کس یه سری چیزا واسش مهمه.مثلا به نظر من HP خیلی برند با کلاستریه نسبت به DELL
ممنون از راهنمایی دوستان
این طور که از نظراتتون متوجه شدم اگه اشتباه نکنم جز چند چیز کوچیک این دو زیاد با هم از لحاظ کارکرد فرق ندارن و هر دو شون به کارم میاد
در ضمن توی اینترنت اگه اشتباه نکرده باشم من جایی ندیدم که گرافیک HP رو ati 5470 1gig زده باشن بعضی از سایت ها هم که 1 gig زدن گرافیک 6370 رو فکر کنم زده باشن . حقیقتش فروشنده بهم گفت که گرافیک 5470 1gig داره . حالا اصلا گرافیک 512 یا 1 برای من با کارهایی که گفتم از لپ تاپ میکشم فرقی چندانی میکنه . یا اینکه بچسبم به همون cpu , ram و زیاد دنبال این نباشم که گرافیکم 512 باشه یا 1 .
یه سوال دیگه هم برام جدیدا پیش اومد : بین cpu 2.5 با cpu 2.66 و هر دو core i5 خیلی فرق هستش همین طور بین رم 4gig با 6gig چقدر تفاوت وجود داره . چون دیدم هر دو این مدلا کانفیگای بالاتری هم دارن واسه همین یکم وسوسه شدم بیشتر پول خرج کنم یه کانفیگ نسبتا بالاتر بگیرم .
حالا با این طوماری که نوشتم به نظرتون ارزششو داره که بیشتر خرج کنم البته زیر 1 میلیون و کدومشون رو بالاتر بگیرم بهتره یا نه همه این کانفیگا دکان بازاری بیش نیست.
ممنون از همه دوستان
دوستان من فردا می خوام پول رو واریز کنم بنظرتون 5742zg بگیرم :
یا 5742کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار هایی که من می خوام با لپتاپ انجام بدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینترنت.
ادیت فیلم با پرو .
فتو شاپ در حد معمولی که با هر دوتا کانفینگ کارم را ه میوفته.
بازی فقط پی اس یا در حد این بازی های ماشین.
بنظر شما کدوم رو بگیرم.
البتع 5742 با 2 گیگ رم رو هم بگیرم 2 گیگ براش رم می گیرم چون رم میشه اضافه کرد اما گرافیک و سی پی یو نه.
حالا دوستان کدوم رو پیشنهاد می کنن با توضیح اگه زحمتی نمیشه.![]()
سلام عزیزان
یه کمک می خواستم
یه سایت خارجی واسه فروش انواع لب تاپ می خواستم , داخل خوده شرکت ها شدم , ولی قیمت چند تا مخصول شون رو زدن
یعنی می خواستم از خارج ایران بگیرم که گارانتی ش بین المللیه
لبتاپ های روز تا سقف 900 تومان تو ایران هم یه راهنمایی کنید ممنون میشم
کدوم برند ها خوبند ؟
با تشکر
یعنی اونها خودشون هیچ برنامه ای ندارن که فقط تحت XP اجرا بشه؟
خب ما داریم!
الان برم Dell 5010 بگیرم؟
عزیز یک راه هم هست داریو رو رو سون نصب می کنن با بر نامه ریکاوری میگیرن رو ویستا اجرا میکنن.من شنیدم یک سرچی بزن دست میاد
سلام خدمت دوستان عزیز
نظرتون در مورد این محصول asus چیه؟Asus Eee PC T101MT
Operating System: Windows® 7 Home Premium
Display10.1" LED Backlight/ Resistive Touch Panel(1024x600)
CPU & Chipset Intel® Atom™ N450
Memory: 2GB DDR2
Wireless Data Network802.11b/g/n @2.4GHz Bluetooth2.1 + EDR
320GB HDD + 500GB ASUS WebStorage
Camera: 0.3M Pixels
Audio: Hi-Definition Audio CODEC+Stereo Speakers +High Quality Mic
Input / Output:
1 x VGA Port
3 x USB 2.0, 1 x LAN RJ-45
2 x Audio Jack
Card Reader: MMC/SD supported SDHC capacity up to 32GB SDXC, in High Speed (HS) and Default Speed (DS) modes, and max. capacity up to 2TB
6.5 hrs, 35Wh Slim and Eco-friendly Li-polymer Battery
Dimensions: 264mm(W)x181mm(D)x31mm(H
Weight: 1.3 Kg
625 تومن قیمت دارم، با توجه به مشخصات و قیمت دوستان چیز بهتری سراغ دارن؟
اگه دوستانی که با این مدل کار کردن هم نظر بدن ممنون میشم.
با تشکر
سلام دوستان
قصد خريد يه لپتاپ واسه دوستم دارم
700 پول داره
كار خاصي هم قرار نيست باهاش بكنه
ببره دانشگاه بياره!
چي پيشنهاد دميدين؟
سلام مبارک باشه.قیمت رو خوب گرفتی.6 ساعت برای تبلیغ هست.ولی اگر وایرلس خواموش و نور زمینه کمترین باشه.حداکثر 4.5 ساعت کار میکنه.
سایت سازگار برای دیدن کانفیگ.معتبره
سلام خب ب سلامتی.بازی رو روی حالت low اجرا میکنه(ب سختی)
اصلا مشکلی با فتوشاپ نداره.همچنیین ادیت فیلم
توضیحات رو ک قبلا دادم.اگر بازی براتون مهم نیست حتما اونی ک i3 380 داره
ولی اگر بازی میکنی.اونی ک گرافیک 540داره.این گرافیک عالیه.
تاکید میکنم فقط گزینه بازی اینجا انتخاب رو شکل میده.بقیه مشخصات خیلی شبیه هم هست.
سایت خارجی کجا باشه؟ چ کشوری؟
تا سقف 900 تومن ،ایسر بهترین انتخاب خواهد بود.برندها هم همه خوب هستند.هر کدام ویژگی ها و ضعف هایی دارند.شما بفرمایید برای چ کاری و چ اندازه(سایز نمایشگر) لپ تاپ میخواهید؟
سلام.من نت بوک پیشنهاد میدم.چون کار خاصی نمیخواد انجام بده.مخصوصا ک سبک هست و برای حمل ونقل...
من برای دانشجو لپ تاپ 14 اینچ گرفتم (2.2کیلو) همه میگن سنگینه.کاش نگرفته بودم
نت بوک .ایسر d260 یا d250.برندهای دیگه هم خوبه مثل ایسوز و اچ پی.اما دوستان بیان نظر بدن بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)