ایا شبکه تلویزیونی وجودداره که برنامه هاشوباکیفیت 2مگاپیکسل یا 3dپخش کنه؟
ميتونيد به رفرنس هاي خوبي كه وجود داره رچوع كنيد با مشخصات :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
-البته اكثرا 1080i هستند
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
با سلام خدمت دوستان
خواستم بدونم بین ال ای دی panasonic d25 و sony ex 520 کدومش بهتره؟من امروز قیمتشو پرسیدم دی 25 میگفت 1.8و سونی هم بی گارانتی 1.9 ولی سونی 46 بود یه خورده فکر کنم بزگه الانم موندیم کودومو بخریم بین امکانات و ویژگی ها چقدر تفاوته؟
-در مورد d25 كه رووي هاي زيادي وجود داره ميتونيد كامل بررسي كنيد نقاط ضعف وقوت پنل رو :
کد:
و اما در مورد سري هاي جديد معمولا بايد زماني بگذره تا رويو خوب و معتبري بياد تا قابل استناد باشه من هنوز ex520 رو نديدم جايي
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
اساتید محترم لطف کنن بگن من بین خرید دو گزینه 46cx520 و46ex500 موندم به نظرتون کدوم رو بردارم؟
cx520 گزينه بهتري هست اپديت خوبي انجام شده ونظرات خيلي مثبت تري نسبت به ex500 به خودش جلب كرده بنچ مارك ها رو ببينيد:
ex500:
کد:
cx520 :
کد:
-بهبود uniformity و بلك لول و پردازش تصوير
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
این دومدل توسایز های کوچکتر هم هست؟ حدود قیمت شون چنده؟
Samsung LED 32C5550
Samsung LED 32C4440
در ضمن از بین این tv ها کدومش را میشه به عنوان مانیتور کامپیوتر استفاده کرد؟ تو بازار اینا هستند؟
کد:
-از نظر قيمتي نزديك 700 بايد باشند
-در مورد دمل هاي ديگه هم جديد هستند وهنوز بازار رويت نشدند والبته شما از سايت us لينك دادين
-در مورد مانيتور شدن هم متوجه نميشم همه hdtv ها ورودي vga /hdmi دارند و بعضي هم dvi كه قابل استفاده هستند براي كارت گرافيك هاي مختلف موجود در بازار
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
با سلام
میخواهم برای یکی از آشنایان تلویزیون بگیرم . چندماه پیش با کمک و راهنمایی دوستان مخصوصا جناب تنهایم یک سامسونگ 6960 برای خودمون گرفتم .
حالا امروز که با فامیلمون بازار رفتیم با این مدلها رویرو شدم
samsung 6960
sony ex 500
sony cx ....
panasonic v20
قیمت پاناسونیک همون قیمت کذایی اون موقع بود یعنی 1.8
ex500 افت زیادی کرده بود 1.250
و 6960 هم 1.575
و cx ... مدل 46 اینچ 1.8
شما کدوم مدل را پیشنهاد میدین ؟؟؟
در ضمن چرا c650 تو بازار نبود ؟
-سلام عزيز
-شما هزينه وكارايي رو مشخص كنيد تا دوستان بيشتر راهنماييتون كنند
-c650 مدت زيادي هست ناياب شده البته مشهد يك نمايندگي به وفور داره حالا نميدونم چرا وچطور .gif)
-خوب به هر صورت مدل هاي جديد در راه هستند و قيمت ها مقداري افت داشته