ok فعلا که برای این سایت اومده . متاسفانه برای دانلود هم نیاز به اکانت premier سایت hotfile دارید. اما مطمئنا تا آخر امروز یا فردا لینک های رپید هم میاد.
ok فعلا که برای این سایت اومده . متاسفانه برای دانلود هم نیاز به اکانت premier سایت hotfile دارید. اما مطمئنا تا آخر امروز یا فردا لینک های رپید هم میاد.
آقا تو رو خدا یکی دانلود کنه ببینه نسخه نهایی یا نه ؟ من دیگه دارم سکته میکنم !!!!!
جناب mosolim لطفا آیدیتونو بدید یا این آیدی رو ادد کنید ممنون میشم. ss_ghahreman2009
نه ولی یک عکس از کیبورد فارسی پیدا کردم بهتر از قبل شده ولی خوب هنوز یک مقدار سخته تا ببینم یک کیبورد عربی یا فارسی میتونیم پیدا کنیم
دوستان لازمه من یک توضیح درباره این انلاک کردن super star بدم این که شما انلاک میکنیم این درجه رو بستگی به اون لحظه داری که شما انلاک میکنید به این معنی که همیشه ثابت نیست و بستگی به داده هایی که در بار اول یعنی همون top player پیدا میکنه داره پس امکان داره یک بار شما وارد بشوید بازی بسیار اسان باشه و یک بار هم بسیار سخت و super star شما ممکنه با super star بنده متفاوت باشد
در مورد دانلود بازی هم الان تو اروپا ساعت 11.30 صبح است تا الان هیچ لینک دانلودی برای نسخه pc نیامده اگر لینک دانلودی امد حتما اینجا قرار می دم
دوستان تا نیم ساعت دیگه لینک های دانلود بازی که جناب mosolim از سرور hotfile گذاشتن مستقیم میکنم و قرار میدم.
دوست من لطفا شما كه زحمت مستقيم كردنش رو مي كشيد رو يه سرور پر سرعت قرار بديد و اگه شد هم تك لينك مستقيم و هم به صورت چند پارت قرار بديد تا بتونيم راحتتر دانلود كنيم
فقط لطفا یکی که میتونه دانلود کنه خبر اصل بودن یا نبودنشو به ما بگه .
بچه ها من مي خوام بدم دانلود كنند برام لطفا واقعي بودن لينك ها رو يكي تاييد كنه تا هم وقت و فكر و پولمون الكي نره واسه دانلود
من ديگه نمي تونم منتظر بمونم خدااااااااااااااا
بالاخره آقای juce حضور خودشو با ایجاد این تاپیک توی سایت تخصصی evo - web اعلام کرد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گیمرهای بسیار زیادی هم به استقبالش اومدن و ازش تشکر کردن !
حقیقتا من که توی این چند ماهه اخیر خیلی نگران بودم که ایشون دیگه کیت سرور نسازه . به امید خدا باز میتونیم از محصولات مفید ایشون که شامل استادیوم سرور , بوت سرور , کیت سرور و چیزای دیگه ای که میسازن استفاده کنیم .
سلام
حالا از کجا میشه فهمید این نسخه که واسه دانلوده نسخه نهاییه یا ریویو کد یا ... ؟
دوستانی که میتونن سریعا دانلود کنن و خبر بدن
متشکر
Last edited by mamadosein; 18-10-2009 at 16:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)