همه اندرویدهای سری 2011 سونی اریکسون ...
همه اندرویدهای سری 2011 سونی اریکسون ...
تبلت ها هم با این لایو داک کار میکنن منظورم تبلت های سونیه؟
S1 که خودش پورت USB داره ! نیازی نداره به داک !
S2 هم فک کنم OTG داره !
سوني اريكسون نئو پنج Neo V
سوني اريكسون گوشي نئو 5 رو معرفي كرد! تفاوتي كه نئو 5 كرده با نئو اينه كه رنگش سفيده و قابليت عكاسي پاناروما رو داره
(هم در حالت دو بعدي هم سه بعدي)
علتي هم كه اسمش 5 هست اينه كه دوربينش هم از 8 به پنج تقليل يافته ( جي اس ام علتش رو زلزله ژاپن عنوان كرده )
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
خبر بعدي اين كه سوني اريكسون آپديت گوشي هاي اكسپريا رو هم معرفي كرد
قابليت هاي زير به گوشي ها اضافه خواهد شد :
Sony 3D sweep panorama functionality - you can take panorama shots and watch them (in 2D) on your phone, (in 2D) on your HTDV or (in 3D) on your 3D HDTV
Screen capture - grab a screenshot anywhere from your Xperia
Enhanced Facebook integration
Google Talk with Video Chat (for Xperia phones with front-facing camera)
Swipe text input - works just like Swype, but it's called T9 trace
USB on-the-go functionality - it works only when you've connected your Xperia phone to the Sony Ericsson LiveDock. It supports wired and wireless USB accessories such as keyboard, mouse and gamepads. There is no word on USB drives support yet.
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
اين آپديت كمتر از دو ماه ديگه در دسترس خواهد بود
Last edited by Tokhme Morgh; 25-08-2011 at 15:18.
واقعا آپدیت توپیه ...
حالا انتخاب بین Ray و Neo V سخت شد![]()
من خودم همین دیروز NEO رو رنگ مشکی مایل به آبی خریدم 455 تومن با گارانتی اصل کامتل - واقعا گوشی خوبی هست
فقط یه مشکل که باش دارم اینه که موقع شماره گرفتن ویبراتورش هم کار میکنه هنوز نتونستم بفهمم چطوری میشه خاموشش کرد
اگه کسی میدونه لطفا بگه
آقا ادرس رو برات به صورت پیغام فرستادم .
دوباره شایعات روی گوشی جدید های اند اس ای قوت گرفته...
جی اس ام با جمله ی با نمک "گوشی جدیدی بنام نوزومی در اشپزخانه ی اس ای در حال پخت است" دوباره مشخصاتی که هممون تا حدودی شنیدیم رو یاد اورد شده
به نظرم مشخصاتش واقعی میاد
4.3-inch
720p display
1.4GHz single-core Qualcomm MSM8655T processor
Adreno 205 GPU.
جی اس ام اینقدر از بی نتیجه بودن اخبارش و زیر سوال رفتن مجددش ترسیده که تو نوشته اش شونصد بار گفته اینها فعلا فقط شایعه است و برای نتیجه گیری درست باید منتظر موند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)