پست تکراری حذف شد...
سلام دوستان... میخواستم یه لاین ای دی اس ال بگیرم واسه منطقه مخابراتی توحید ! اولا اطلاع دارین کدوم ISP ها پورت خالی دارن تو این منطقه ؟ چون صبا نت که میگه پورت خالی نداره ! شاتل رو هم قبلا تماس داشتم باهاشون پرت خالی نداشتن...
به هر صورت ! من 3-4 گیگ ترنسفر ماهانه لازم دارم و ثبات نسبی در سرعت و مناسب بودن سرعت و خلاصه یه کیفیت نسبی ! غیر از هزینه های اولیه ( مودم و نصب و... ) هزینه ماهانش تا 20 تومن باشه...
ممنون از لطفتون...
دوستان میخواستم بدونم با مودم USB که آسیاتک میده میشه کوچ کرد شاتل؟ خودشون که میگن نمیدونند
من یه مادربورد دارم مثل اینکه لن روش وصله دقیقا نمیدونم مادربوردم INTEL DG33FB:
میخواستم بدونم اصلا مادربوردم لن داره یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شاتل میخوره یا نه؟![]()
اره میشه!
LAN هم داره!
LAN Support : Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller
سلام
صبانت دارم از دزدیده نشدن پسوردم تو خودمون مطمئنم در عرض 2 روز حجم 4 گیگ پریده مجبور شدم دوباره شارژکنم ایراد کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممکن ویروس یا تروجان یا استفاده از فیلتر شکن حجم بپرونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید
دوستان اگه بخوام با مودم وایرلس به دوتا سیستم کانکت بشم همواره باید سیستمی که مودم بهش وصله روشن باشه تا سیستم دیگه بتونه از اینترنت استفاده کنه ؟ یا مودم روشن باشه کافیه ؟
راستی میخواستم از شهراد ای دی اس ال بگیرم نظرتون رو میخواستم بدونم !
Last edited by Nabakhshoode; 27-09-2009 at 23:30.
adsl نا محدود فقط از داتک بگیر ... سرعتش همیشه ثابته با هیچ کس شریک نمیشی ! هیچ وقت سرعت دانلودت نه کمتر میشه نه بیشتر ! همیشه یه جوره از همه جا هم مناسب تره! 128 ش رو میده 25 - 26 تومن!
فقط مودم روشن باشه کافیه .
فقط مودم روشن باشه کافیه .
شما مال کدوم شهر هستید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)