من مودم دی لینک دارم مدل 2500U آقا هر کاری میکنیم وصل نمیشه
حالا بهشان گفتم شما بیاید تا دم خط به ما تحویل بدید
جالبه با همین مدل تو شرکت داریم ازشان میگیریم مثل هلو
اعلام خرابی هم کردند میگند مشکلی نداره
کسی راه حلی داره؟
از شاتل گرفتم
من مودم دی لینک دارم مدل 2500U آقا هر کاری میکنیم وصل نمیشه
حالا بهشان گفتم شما بیاید تا دم خط به ما تحویل بدید
جالبه با همین مدل تو شرکت داریم ازشان میگیریم مثل هلو
اعلام خرابی هم کردند میگند مشکلی نداره
کسی راه حلی داره؟
از شاتل گرفتم
مودم وایرلس adsl میخام برای شرکت که با pc و لپ تاپ راحت کار کنه و با اکثر isp ها بدون مشکل باشه !
پیشنهادتون چیه ؟
تو بازار بهم zyxcel معرفی کردن اما زیاد با برندش آشنا نبودم نخریدم !!
ممنون چند مدل خوب معرفی کنید با قیمت
سلام
تو ایران نه . چون سرعت ها اینقدر پائینه که معمولی ترین مودم ها هم واسش زیاده. مثل تفاوت یه پورشه و یه ژیان تو ترافیک ، هردو با یه سرعت میرن .
فقط اگه مودم ایراد داشته باشه آره. مثلا یکی از دوستان مودمش دائم dc میشد. یه مودم دیگه از همون مدل تست کرد درست بود !!
----------------------------------------------------------
1- ریست کاملش کردی و تنظیمات رو از اول ست کردی؟
2- کارت شبکه مشکلی نداره؟ با 192.168.1.1 میتونی وارد تنظیمات بشی؟
3- نویز خط چطور؟
4- وقتی مودم رو میزنی وضعیت چراغ های زیر چیه؟ خاموش ، سبز ، قرمز ، چشمک زن؟
status
DSL
LAN
Internet
اگه منظورتون از لپ تاپ اینه که وایرلس هم داشته باشی ، Asus-am604 یاAsus-wl600 g رو پیشنهاد میکنم. چون هیچ ISP ای به asus گیر نمیده. 600g دوتا پورت usb هم داره که میتونی یه پرینتر یا فلش رو بهشون وصل کنی و تو شبکه همه سیستم ها ازشون استفاده کنن.
am604 حدود 78 تومن
600g حدود 105 تومن
سلام
از هردوی شما ممنونم
با حرفتون موافقم اول مودم رو میگیرم بعد اگه لازم شد آنتن جدا میگیرم
البته تا 150 هزار میشه راحت خرج کرد پس فکر کنم 30 هزار تومن اختلاف wl-600g ارزششو داشته باشه
اینطور نیست؟
بازم ممنون
منکه از wl600g خیلی راضیم. مخصوصا چون با دو تا usb ش هر روز کار میکنم. مخصوصا واسه printer. ولی دوست داشتم یه مدت یه 604g میومد دستم تا میتونستم بردشون رو باهم مقایسه کنم .
تو سایتش هم برد آزاد 600g رو زده 600متر و برد داخل ساختمان رو زده 40 متر ( با موانعی مثل سقف ، دیوارهای کناری ، میز-صندلی و .... و نه عبور از دیوار ). ولی واسه 604g هیچ اطلاعاتی در این مورد نزده. حتی db خروجی آنتن رو هم نداده.
[/COLOR]
1- ریست کاملش کردی و تنظیمات رو از اول ست کردی؟
2- کارت شبکه مشکلی نداره؟ با 192.168.1.1 میتونی وارد تنظیمات بشی؟
3- نویز خط چطور؟
4- وقتی مودم رو میزنی وضعیت چراغ های زیر چیه؟ خاموش ، سبز ، قرمز ، چشمک زن؟
status
DSL
LAN
Internet
آره ریست کامل کردم، وارد مودم هم با 192.168.1.1 میشه
نویز خط رو نمیدانم، یعنی رو تلفن صدای ویز ویز نیست
چراغ Status هی روشن خاموش میشه
LAN که روشنه
بقیه هم خاموش
مخابرات آمد تا جبعه تقسیم رو چک کرد گفت سالمه، شاتل هم میگه واسه ما سالمه
مودم رو بردم سر جعبه تقسیم باز چراغ حالت چشمک زن سبز بود
a6l3iجان به گفته خود سایت برد asus wl-am604g در مکان های ساحلی و بدون مانع حدود 200متر و در مکان های با مانع ۱۵تا ۲۰ متره. حالا گفتن ولی باور نکن
سلام دوست من.هر مشترك روي يك پورت كه در مخابرات نصب هستش به شركت سرويس دهنده وصل مي شه احتمالا پورتي كه به شما اختصاص داده شده مشكل داره.باشركتي كه مشترك هستيد صحبت كنيد كه شما را روي پورت ديگه قرار بده. اخه من نماينده يكي از شركتهاي isp هستم تا به حال چندين نفر مشكل شما را داشتند كه با همين روش حل كرديم
تلفن فقط نویز های فرکانس پایین رو نشون میده (بصورت خش خش یا بقول شما ویزویز) و نویزهای فرکانس بالا رو ممکنه نشون نده. درصورتیکه نویزهای فرکانس بالا تاثیر زیادی رو مودم داره.
من راهنمای مودمت رو دانلود کردم همونطور که تو جدول راهنمای چراغ ها نوشته ، چراغ DSL چهار وضعیت داره (من به ترتیب وصل شدن به تجهیزات نوشتم نه جدول زیر ):
چشمک زن آروم: مودم درحال جستجوی سیگنال های حامل خط تلفنه.
چشمک زدن سریع: مودم سیگنال های حامل رو پیدا کرده و درحال اتصال به تجهیزات مرکز تلفنه
روشن ثابت : مودم هماهنگ شده ( یعنی خط رانژه شده و مودم به تجهیزات تو مرکز مخابرات وصل شده)
خاموش: مودم سیگنال های حامل رو تشخیص نمیده و یه مشکلی تو خط هست ( مثلا نویز زیاده ، خط رانژه نشده ، ... )
تا چراغ DSL ثابت نشده ، نمیشه رفت سر تنظیمات ISP و عملا به اونها ربطی نداره.
شما سر خط ، مودم رو با splitter به خط وصل کن و بعد روشنش کن. اصولاً باید DSL اول آروم چشمک بزنه ، بعد تندتر و بعد روشن بمونه. همونطور که میدونید این آزمایش فقط بیان کننده رانژه شدن درست و مشکل نداشت خط تلفنه و هنوز هیچ ارتباطی با ISP برقرار نشده.
در نتیجه سرخط باید Status, LAN, Internet خاموش باشن.
---------------------------------------------------------------
ممنون ...
پس سر انگشتی حساب کنیم : برد آزاد 604 یک سوم برد 600g و برد با مانع اون حدوداً نصف .
البته همونطور که میدونی ، کاملا به گیرنده (لپ تاپ) هم مربوطه. من با لپ تاپ خودم دوکوچه بالاتر از خونمون هی قطع و وصل میشم ( اکثراً dc ) ولی دوستم کل روز بدون dc شدن وصل بود.
Last edited by a6l3i; 17-11-2009 at 15:17.
اون که بله.می گم اگر من بخوام مثل لپتاپ با کامپیوتر اینترنت وایرلسو بگیرم باید روتر وایرلس بگیرم یا کارت شبکه وایرلس؟ یه چیزی که بردش خفن زیادو بگیره. آخه خونه ما جفته دانشگاه حیفه اینترنت مجانی پخشه توی هوا باشه من نگیرم:-)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)