با تشکر از زحمات شما دوست عزیز.دیروز برای بستن سیلندر چرخها اقدام کردم که متوجه شدم یک برجستگی در قسمت بالایی پیچ هواگیری سیلندرهای جدید وجود دارد که مانع از نصب انها میشود و به همین دلیل باتوجه به سیلندر قبلی برجستگیها را سنگ زدم و دوباره اقدام به بستن انها خواهم کرد . در مورد سایز سیلندرهای جدید باید بگم که قطر داخلی اینها کمتر است و 7/8 میباشد که اگه اشتباه نکنم باتوجه به ثابت بودن مقدار روغن ورودی به سیلندر ؛پیستونهای سیلندر جدید بازی بیشتری خواهند داشت ولی در مورد قدرت ترمز تا نصب و تست نشه نمیدونم قویتر بشه یا نه. البته سیلندرهایی که شما نصب کردید هم در بازار موجود بود که البته قیمتی که میدادن بین 20 تا 25 هزار تومان بود.ولی چون من قبلا هم یک پمپ ترمز بزرگ اصلی بندیکس برای نوای قبلی خریده بودم و خوب جواب داده بود اینبار هم همان را گرفتم ولی این جنس هم امریکایی میباشد و تقلبی نیست چون روی همه واشرهای داخلی و گردگیرهای بیرونی و همچنین تنه ی اصلی مارک و MADE IN USA حک شده بود.لطفا در مورد قرار دادن عکس بیشتر راهنمایی بفرمایید (البته ببخشید که دوباره پرسیدم)چون اون علامت درخت را پیدا نکردم.