تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 522 از 1135 اولاول ... 224224725125185195205215225235245255265325726221022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر از زحمات شما دوست عزیز.دیروز برای بستن سیلندر چرخها اقدام کردم که متوجه شدم یک برجستگی در قسمت بالایی پیچ هواگیری سیلندرهای جدید وجود دارد که مانع از نصب انها میشود و به همین دلیل باتوجه به سیلندر قبلی برجستگیها را سنگ زدم و دوباره اقدام به بستن انها خواهم کرد . در مورد سایز سیلندرهای جدید باید بگم که قطر داخلی اینها کمتر است و 7/8 میباشد که اگه اشتباه نکنم باتوجه به ثابت بودن مقدار روغن ورودی به سیلندر ؛پیستونهای سیلندر جدید بازی بیشتری خواهند داشت ولی در مورد قدرت ترمز تا نصب و تست نشه نمیدونم قویتر بشه یا نه. البته سیلندرهایی که شما نصب کردید هم در بازار موجود بود که البته قیمتی که میدادن بین 20 تا 25 هزار تومان بود.ولی چون من قبلا هم یک پمپ ترمز بزرگ اصلی بندیکس برای نوای قبلی خریده بودم و خوب جواب داده بود اینبار هم همان را گرفتم ولی این جنس هم امریکایی میباشد و تقلبی نیست چون روی همه واشرهای داخلی و گردگیرهای بیرونی و همچنین تنه ی اصلی مارک و MADE IN USA حک شده بود.لطفا در مورد قرار دادن عکس بیشتر راهنمایی بفرمایید (البته ببخشید که دوباره پرسیدم)چون اون علامت درخت را پیدا نکردم.

2. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم جناب MJ1970
    متاسفانه هركاري كردم عكسها به اين صورت بود و با مديريت هم تماس گرفتم ولي فعلا كه جوابي داده نشده و مشكل هم حل نشده.
    من احتمال ميدم كه سيلندرهاي جديد مربوط به مدلهاي سنگينتر و بزرگتر آمريكايي باشه مثل كاپريس يا بليزر چون اين مشكل براي من هم سالها پيش رخ داده بود.بعضي مدلهاي بزرگتر داراي نشيمنگاه و پيچهاي مشابه نمونه هاي كوچكتر بود و بعضي ديگه بزرگتر و اين هم احتمالا بخاطر فرم متفاوت طبق ترمز بوده كه بايد تمامي وسائل روي اون سوار ميشد. اگر نمونه هايي كه گرفتيد فقط با همان سنگ زدن درست شده و تونستيد سوار كنين كه خيلي بهتره و احتمالا قدرت ترمز گيري هم بيشتر ميشه.
    اون علامت مورد نظر در سطر بالاي صفحه نوشتار و سومين از سمت چپ هست. البته آپلود كردن تصاوير همانطوري كه گفتم مشكل پيدا كرده و معلوم نيست درست انجام بشه يا نه.

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کسی کامارو سراغ نداره 70 تا 73 بابا مردیم اینقدر گفتیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز سیلندر ترمز بسته شد (بدون هیچ مشکلی) ولنتها سوار شد . در مرحله تست هم به خوبی عمل کرد.درمورد شتاب هم چون قبلا یکی از چرخهای عقب بدلیل رگلاژ غلط توسط مکانیک به شدت درگیر بود وحالا برطرف شد و شتاب ماشین حالا خیلی بهتر شده. از زحمات شما خیلی ممنونم.

7. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب اين خبر خيلي خوبيه كه تونستيد اين كار رو به بهترين صورت انجام بديد و البته ميدونم كه الان با تجربه اي كه پيدا كرديد به راحتي ميتونين اشكالات ترمزها رو برطرف كرده و همينطور اشتباهات مكانيكها رو متوجه بشيد كه اين مورد دوم خيلي خيلي مهمتر از بقيه چيزهاست.
    در مورد رگلاژ مطمئنا تونستيد بهترين فرم رو انجام بديد كه بهترين توان ترمز رو بدست آورديد. پيشنهاد ميكنم اگر امكانش بود و رينگ اسپرتي روي اتومبيل شما سوار هست، اين رگلاژ رو با رينگ و تاير سوار شده روي كاسه ترمز انجام بديد كه اونوقت نتيجه بسيار فوق العاده و خوبي از اون خواهيد گرفت. اين كار رو من روي كامارو انجام ميدادم و واقعا خيلي خوب جواب ميداد چون رينگهاي اسپرتي اون به دليل داشتن شكافهاي عبور هوا ميتونست موقع بستن روي كاسه ترمز منطبق با اون شكاف محل تنظيم پيچ رگلاژ بشه و من بدون اينكه تاير رو باز كنم و تنها با يه جك زدن مختصر و با نوك يك آچار دوپهلو لنتهاي چرخ رو رگلاژ ميكردم و هميشه ترمزها در بهترين شرايط عمل ميكردن. شايد جالب باشه بدونين كه اين فرم تنظيم ترمزهاي عقب رو تنها توي ماشينهاي آمريكايي ديدم و خودروهايي مثل پژو و پرايد به اين راحتي نميتونن از بيرون و روي كاسه ترمز رگلاژ بشن و هميشه با اين عدم رگلاژ مناسب مشكل دارن.
    اگر مشكل آپلود تصاوير حل بشه بازهم عكسهاي بيشتري هست كه ميخواهم بگذارم.
    کسی کامارو سراغ نداره 70 تا 73 بابا مردیم اینقدر گفتیم

جناب چيزي كه شما دنبالش هستي خيلي خاصه و كلا كاماروهاي 70 تا 73 كه به بي دماغ يا كوسه اي معروف هستند خيلي خيلي كمياب و نادر هست و حتي سالها قبل كه مثل اين روزها ماشينهاي آمريكايي طرفدار و خواهان نداشت باز هم كم بودند..يادم هست خودم دوتا توي اهواز ميديدم كه اونها هم زرد بودند..يكي خيلي تميز بود و مرتب و دومي هم مدتها يه گوشه افتاده بود كه چند بار رفتم سراغش اونو بخرم اما صاحب درست و حسابي نداشت كه بدونم با كي طرف هستم؟
    الان هم كه قيمتهاي اونها چند سر و گردن بالاتر از مدلهاي ديگه است و پيدا كردن نمونه اي كه نياز به بازسازي داشته باشه و آنچنان نابود نشده باشه و در عين حال مدارك و سند درست و حسابي و البته قيمت منصفانه و خوبي هم داشته باشه جدا خيلي خيلي سخته..با اين حال توصيه ميكنم وقت بگذاريد و سايتهاي گوناگون رو بگرديد و البته اگر به گاراژها و تعميرگاهها هم سر بزنين ممكنه شانس بياريد و پيدا كنين..
    اگر چنين موردي ديدم حتما به شما اطلاع ميدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by camaro lt; 11-07-2012 at 12:06. دليل: تكرار تصاوير

11. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی عالی شد اینبار دیگه عکسها را ذخیره کردم که دیگه از دست نره.واقعا خیلی لطف فرمودید. امروز با ماشین بیشتر دور زدم خیلی خوب شده ؛هم ترمز و هم شتاب .فقط هنوز سیم سبقت را خوب تنظیم نکردم البته سعی کردم ولی انگار این سیم کوتاهه چون در شلترین حالت اجازه نمیده ماشین تا ته گاز بخوره (پدال گاز تا اخر نمیره) وتا همانجا هم که گاز را فشار میدم سریع معکوس میده و دور موتور خیلی بالا میره .البته سیم سبقتش ایرانییه.در مورد سیلندر ترمز فکر کردم اگه جلو هم عوض کنم با سیلندر قویتر خیلی خوبه!نظر شما چیه؟البته هنوز قیمت نکردم.

13. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی عالی شد اینبار دیگه عکسها را ذخیره کردم که دیگه از دست نره.واقعا خیلی لطف فرمودید. امروز با ماشین بیشتر دور زدم خیلی خوب شده ؛هم ترمز و هم شتاب .فقط هنوز سیم سبقت را خوب تنظیم نکردم البته سعی کردم ولی انگار این سیم کوتاهه چون در شلترین حالت اجازه نمیده ماشین تا ته گاز بخوره (پدال گاز تا اخر نمیره) وتا همانجا هم که گاز را فشار میدم سریع معکوس میده و دور موتور خیلی بالا میره .البته سیم سبقتش ایرانییه.در مورد سیلندر ترمز فکر کردم اگه جلو هم عوض کنم با سیلندر قویتر خیلی خوبه!نظر شما چیه؟البته هنوز قیمت نکردم.

15. این کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوشحالم كه عكسها اينبار ديده شد!
    در مورد سيم سبقت، سيم گاز، سيم ترمز دستي و چيزهايي از اين قبيل هيچوقت نمونه هيا ايراني رو نخريد مگر اينكه قبلا خوب ازش جواب گرفته باشيد. مثلا براي كامارو سيم سبقت ايراني گرفتم و نصب كردم اما مدام گيربكس روغن ريزي داشت و خوب هم تنظيم نميشد. متوجه شدم علاوه بر كوتاه بودن و خارج از استاندارد اصلي ساختن، مشكل روكشهاي اون هم هست كه درست آب بندي نشده، بخصوص در محل اتصال پايه آلومينيومي كه روي گيربكس سوار ميشه با خود روكش سيم. سال 81 نمونه ايراني 2500 تومان بود و مدل تايواني 8000 تومان. بعد از خريد و نصب مدل تايواني مشكلات حل شد. نه روغن ريزي داشت و نه كوتاه بود.
    با نمونه اصلي خودش( حتي اگر خراب باشه) اندازه بگيرين ببينين چقدر كوتاهتره؟
    در مورد پمپ هاي چرخ جلو هنوز نديدم بشه با نمونه قويتري عوض كرد( در ايران) البته حتما براي اين موضوع در آمريكا نمونه هايي ساخته شده كه قويتر بوده و بهتر ترمز بگيره، ولي فعلا ما بايد با همين چيزهايي كه توي اينجا در دسترس داريم بسازيم. براي بزرگتر شدن سيلندرهاي جلو اولين مانع مشكل رينگها است كه ديگه نميشه سوارشون كرد و به پمپ برخورد ميكنه.
    خوشحالم كه عكسها اينبار ديده شد!
    در مورد سيم سبقت، سيم گاز، سيم ترمز دستي و چيزهايي از اين قبيل هيچوقت نمونه هيا ايراني رو نخريد مگر اينكه قبلا خوب ازش جواب گرفته باشيد. مثلا براي كامارو سيم سبقت ايراني گرفتم و نصب كردم اما مدام گيربكس روغن ريزي داشت و خوب هم تنظيم نميشد. متوجه شدم علاوه بر كوتاه بودن و خارج از استاندارد اصلي ساختن، مشكل روكشهاي اون هم هست كه درست آب بندي نشده، بخصوص در محل اتصال پايه آلومينيومي كه روي گيربكس سوار ميشه با خود روكش سيم. سال 81 نمونه ايراني 2500 تومان بود و مدل تايواني 8000 تومان. بعد از خريد و نصب مدل تايواني مشكلات حل شد. نه روغن ريزي داشت و نه كوتاه بود.
    با نمونه اصلي خودش( حتي اگر خراب باشه) اندازه بگيرين ببينين چقدر كوتاهتره؟
    در مورد پمپ هاي چرخ جلو هنوز نديدم بشه با نمونه قويتري عوض كرد( در ايران) البته حتما براي اين موضوع در آمريكا نمونه هايي ساخته شده كه قويتر بوده و بهتر ترمز بگيره، ولي فعلا ما بايد با همين چيزهايي كه توي اينجا در دسترس داريم بسازيم. براي بزرگتر شدن سيلندرهاي جلو اولين مانع مشكل رينگها است كه ديگه نميشه سوارشون كرد و به پمپ برخورد ميكنه.
    در مورد رگلاژ لنتهاي عقب، شما از طريق همون شكاف روي كاسه ترمز انجام دادين يا اينكه قبل از سوار كردن اون ، تنظيم كرديد؟
    معمولا روي كاسه ترمزهاي شورلت اين شكاف وجود داره و حتي ممكنه اون رو با پرس برش داده باشن و فقط يك ضربه نياز داشته باشه تا قسمت برش خورده از كاسه ترمز جدا شده و شكاف براي استفاده آماده بشه.البته توي اين نوا كه دارم اصلا چنين چيزي نبود و ناچارا خودم با مته سوراخكاري كردم و ساختم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محل مناسب انتخاب و دو سوراخ اوليه زده شد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاصله دو سوراخ كاملا مته كاري شد و با پرداخت و سوهان كاري به شكل و اندازه مناسب در آمد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك گردگير لاستيكي براي جلوگيري از ورود آب و غبار به كاسه ترمز روي اون محل سوار ميشه. اين درپوشها معمولا توي كيت كامل مجموعه فنرها و خارهاي لنت عقب وجود داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با استفاده از يك آچار دو سو ميتونيم دنده رگلاژ ترمزها رو باز و بسته كنيم. معمولا بايد جوري تنظيم بشه كه لنتها تماس خيلي مختصر و كمي با كاسه ترمز داشته باشه و البته همزمان چرخ بتونه بدون وجود اصطكاك زياد و مانع آزادانه بچرخه.
    Last edited by camaro lt; 11-07-2012 at 20:42.

17. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این سیم سبقت همونیه که از اول که گیربکس را از موتور جدا کردیم و خریدیم روش بود و فروشنده به ما داد.یعنی نمونه اصلی در اختیار ندارم.ولی فکر کنم شاید حدود 3 سانت کوتاه باشه که شاید بشه به کمک یک واسطه مشکل را حل کرد چون مشکل روغنریزی اصلا وجود نداره.رگلاژ ترمزهای عقب را وقتی انجام دادم که کاسه چرخ باز بود و هیچ شکافی روی کاسه ها نبود و من هم باید سر فرصت مشابه شما درست کنم.در مورد سیلندر ترمز جلو اگه نمونه ای قویتر که بشه سوار کرد دیدم حتما خبر میدم.

19. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •