ماکسنت رو قسم دادن از این بیشتر سرعت به کسی نده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ماکسنت رو قسم دادن از این بیشتر سرعت به کسی نده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان سرویست چیه ؟ احتمالا 1 مگ 5 گیگ 69 تومن . خوب به ظررته . ماهی حدودا میفته 1.66 گیگ 23 تومن . تو می تونی همون سرعت رو با 3 گیگ حجم در ماه بخری 16900 تومن . چرا 1 مگ خریدی ؟ خوب حالا که فهمیدی دوره ی بعد بیا و 128 محدود ماهانه 3 گیگ بخر . یا بهتر از اون . تو که خر پولی بیا 6 ماهه 25 گیگ بخر 99500 تومن . که میشه ماهی 4.16 گیگ 16600 تومن ماهانه .فقط عیبش اینه که باید اول پول 6 ماه رو بدی .
اقا من نمیدونم ماکسنت چشه نمی دونم من یه چندتا صفحه باز می کنم بعد که میام ببینم چقد کم شده میبینم زده 400 مگابایت
امروز هم یدونه 512 با 2 گیگ گرفتم
راستی سرعتش کم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چطور با این سرویسهای محدود میسازین
گاهی وقتها میدیدم بدون اینکه چیزی دانلود کنم چند صد مگ یه روزه کم میشد
خلاصه من نشد محدود بگیرم و تا آخر دووم بیاره
مال منم کم می کرد و بعد nod 32 نصب کردم . تو اون یه قسم هست به نان network connection که هر برنامه ای از اینترنت استفاده می کنه رو نشون می ده . دیدم یه برنامه هست داره پهنا رو می خوره . دیسک نجات کاسپراسکای رو برداشتم و آپدیت کردم و افتادم به جون رایانه 900 تا ویروس گرفت . الان دیگه مصرف نمی کنه . فکر کنم همون کرم جاسوس بود چون داشت فقط ارسال می کرد و دریافتش کم بود . فکر کنم عکسا و اینا رفت .![]()
سلام دوستان..
من تازه اینجا عضو شدم،راستش میخامadsl بگیرم،خیلی سرچ کردم که آخرش به اینجا برخوردم،
ممنون میشم اگه با تجربیاتتون کمکم کنید.
مسیر من آبرسان و مرکز مخابرات شهید رجایی هستش.
در ضمن استفادم برای وبگردی و هر از گاهی دانلود فیلمه.سرعت هم میخام ۱۲۸باشه و کمتر نه، خودم بین سه تا انتخاب شاتل،همارا و ماکس نت موندم....
سلام دوستان..
من تازه اینجا عضو شدم،راستش میخام بگیرم،خیلی سرچ کردم که آخرش به اینجا برخوردم،
ممنن میشم اگه با تجربیاتتون کمکم کنید.
مسیر من آبرسان و مرکز مخابرات شهید رجایی هستش.
در ضمن استفادم برای وبگردی و هر از گاهی دانلود فیلمه.سرعت هم میخام ۱۲۸باشه و کمتر نه، خودم بین سه تا انتخاب شاتل،همارا و ماکس نت موندم....
من كه كلا از اي دي اس ال نااميد ميشم
اگه يه پروژه هست كه براش دام گذاشتم!! رو بتونم بگيرم ميرم بطرف اينترنت ماهواره اي فقط نميدونم سرعتهائي كه ميگن واقعيه يا نه كسي ميدونه؟مثلا سرعت 2 مگ دانلودش هم واقعا دو مگه يا لااقل در همون حدودا؟
ممنون دوست عزیز.الان سرویست چیه ؟ احتمالا 1 مگ 5 گیگ 69 تومن . خوب به ظررته . ماهی حدودا میفته 1.66 گیگ 23 تومن . تو می تونی همون سرعت رو با 3 گیگ حجم در ماه بخری 16900 تومن . چرا 1 مگ خریدی ؟ خوب حالا که فهمیدی دوره ی بعد بیا و 128 محدود ماهانه 3 گیگ بخر . یا بهتر از اون . تو که خر پولی بیا 6 ماهه 25 گیگ بخر 99500 تومن . که میشه ماهی 4.16 گیگ 16600 تومن ماهانه .فقط عیبش اینه که باید اول پول 6 ماه رو بدی .
راستش از اول که کف دستمو بو نکرده بودم!
امروز صبح تعرفه رو عوض کردم و نذاشتم به سر سه ماه برسه!
الان 256 گرفتم با همون سرعت یک مگ!
اینجا 128 متاسفانه از 30 40 بیشتر نمیده! اما 256 به بالا همون 1 مگ هست.
منم شدیدا نا امید شده ام
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)