محمد هستم..
عکس رو روی پرده سفید گرفتم و بجز سایه زیریش هیچ ادیتی نشده ...
دسته گیتار هم بخاطر تیرگیش هست که ظاهرا از فکوس خارج شده ...
ممنون![]()
محمد هستم..
عکس رو روی پرده سفید گرفتم و بجز سایه زیریش هیچ ادیتی نشده ...
دسته گیتار هم بخاطر تیرگیش هست که ظاهرا از فکوس خارج شده ...
ممنون![]()
با سلام ...
![]()
Last edited by far2009; 11-07-2011 at 12:46.
دوستان می دونم یه کم کادرش بده ولی ببخشید عکستار نیست دسترسی به فتو شاپ ندارم از قیچی وینوز 7 کمک گرفتم لطفا اشکالاتو بگید
بگید
این عکس رو به صورت اتفاقی گرفتم.یک هواپیما داشت رد میشد من هم سریع دست به کار شدم.سرعت شاتر هم 10 ثانیه.ویرایش هم نشده.در ضمن رزولوشنش یه کم بالاست ولی حجمش نسبتا کمه.(400kb)
محتوای مخفی: نمایش
Last edited by Zalamen; 11-07-2011 at 15:37.
با سلام
...:::...با عرض پوزش بابت حذف عکس...:::...
عکس خوبی است. ولی فوکوس ناهماهنگ در آن، از کیفیت کار کاسته! ای کاش فقط روی چشم گربه یا لااقل روی ناحیه سر، فوکوس کامل میکردی. صورت گربه کمی تار افتاده!!!
کادر بنئی عکس دوم هم زیاد جالب نیست...
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
با سلام
...:::...با عرض پوزش بابت حذف عکس...:::...
سوژه عکس اصلا Sharp نیست و بیننده رو دچار سردرگمی میکنه. فقط یه خط نور!!!
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
با سلام
دوست عزیز عکس رو آپلود کنید!!!
حامد![]()
دوستان منم آماتورم و خوشحال میشم ایرادهای کار منم بهم گوشزد کنید.
اضافه میکنم دوربینم کنن هست و این عکسا بالنز 18-55 گرفته شده.
Last edited by keykavoos; 11-07-2011 at 16:45.
عزیز اگه به عکس های بقیه ی دوستان توجه کنی (اگه نرمال آپلود کرده باشن) میبینی 400 کیلوبایت زیاد هم کم نیستا !!!رزولوشنش یه کم بالاست ولی حجمش نسبتا کمه.(400kb)
کاش شما رزولوشن رو باز پایین تر میاوردی و موقع save کردن از کیفیت عکس کم میکردی،این جوری کار برای دوستان راحت تر میشه ...
با تشکر ...
اینم یه HDR خیلی ساده برای دوستای گل اصفهانیم
![]()
Last edited by keykavoos; 12-07-2011 at 00:11.
عکس زیبایی گرفتین دوست عزیز . شاید زیاد رو ادیتش کار نکردین. با اجازه خودتون یه مقدار ادیتش کردم
که بیشتر شکل یه عکس HDR بشه.بابت دستکاری عکس عذر میخوام و این بیشتر یه پیشنهاد برای بهتر نتیجه گرفتن از تلاشتون هست.
![]()
keykavoos عکس هاتون خیلی خوب شدن فکر کنم همچین یک مقدار از آماتوری بالاتر باشه
برای ایجاد سوژه تاریک مثل کار شما تنظیمات و روش خاصی هست
روی یک سایز مشخص به توافق برسید مثلا 200 در 200 پیکسل برای سایز بزرگتر روی عکس کلیک کنیم اینجوری مشکل لود صفحه حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)