کی میره اینهمه راهو باشه قبول speedtest راست میگه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کی میره اینهمه راهو باشه قبول speedtest راست میگه
گروه شركت هاي شاتل براي توسعه دامنه ارايه خدمات خود در نقاط مختلف كشور، كليه سرويسهاي خود را از روز 29تیر ماه 1389 در تمامی مراکز شهر رشت راه اندازي و ارايه ميكند.
گفتني ست، شركت افزاداده سامانه، نماينده رسمي شاتل در رشت، مسئوليت ارايه كليه خدمات و سرويس هاي اينترنت پرسرعت شاتل (+ADSL2) را به مشتريان اين شهر بر عهده خواهد داشت. براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين باره، ميتوانيد با شركت افزاداده سامانه در رشت و يا واحد امور استانهاي شركت شاتل در دفتر مركزي شاتل تماس حاصل فرماييد.
پیش شماره های مراکز
مرکز مخابراتی پیش شماره ها وضعیت
گلسار PC 722-723-724 قابل ارایه
شهدا 222-223-224-225-226 قابل ارایه
قندی 322-323-324 قابل ارایه
فلاح محمدي 882-883-884 قابل ارایه
محبی گلسار 772-773-775-776 قابل ارایه
نهی قناد 422-423-424 قابل ارایه
میرزاکوچک خان جنگلی 555-550-551-552-553-554 قابل ارایه
روبیاتی 660-666 قابل ارایه
بلوار گیلان 727 قابل ارایه
شهرک صنعتی 338 قابل ارایه
نشاني: رشت- خیابان انقلاب-کوچه گنجه ای-بن بست صفاری-ساختمان کسری
تلفن واحد فروش: 3211600 تا 3211602[/SIZE][/B]
Last edited by behnam.sabet; 28-07-2010 at 11:03.
درود
دیشب با همون idm کار کردم ولی سرعت 15 20 30 اخرش35 بود فقط توی ساعت 3:30 یه لحظه بالای 50 رفت بعدش شد 5و 2.5و 1.5...فقط میتونم بگم متاسفم زبانم بند...زنگ زدم بهشون مشکلم میگم طرف نا نداشت حرف بزنه...و این درست جای هست که بگم این هفته عصر ارتباط از افغانستاننوشته بود تو این کشور 4 اپراتور خوصوصی و 1 اپراتور دولتی داره که با هم رقابت می کنن بعد تو کشور ما سر اپراتور 3 چه غوقای که نشد و این درحالی که ما حرف از adsl128 میزنیم پاکستان 5 تا اپراتور wimaxدارن...
یکی از دوستان گفتن اسپلیتر.باید بگم نصبه .راهنمای کنید سرعتم شبا خیلی پاینه بی نهایت سپاسگذار میشم در ضمن مودم tp-link td-8811 هست
بدرود
قیمتاش زیاد مناسب نیست! من امروز سرویس اندیشم تموم میشه و میخوام عوض کنم چون پینگش خیلی افتضاح هست، شبا هم که...
بنظر من سرعت دانلود مهمتر از پینگ هستش چون افرادی که دانلود میکنند از افرادی که بازی آنلاین انجام میدن به مراتب بیشترند
البته قبلا که پارس آنلاین داشتم پینگ خوبی نداشت بهمین خاطر چند تاز از دوستانم که باز ی انلاین میکردند از پارس به اندیشه اومدند (زمستان رو میگم)
شما میخوای عوض کنی اول بگرد ببین کدوم ISP در حال حاضر واقعا پینگش برای بازی خوبه در غیراینصورت مشکلت حل نمیشه و صرفا تغییر Isp میدی
آره الان همه جا پینگ افتضاح هست! اینی هم که میگی سرعت مهم تر از پینگ هست، اشتباه هست، شاید درصد زیادیش بخاطر حرف خودت درست باشه، اما پینگ تو دانلود و بازکردن صفحات وب هم تاثیر داره!
از این گذشته، حرفم رو اصلاح میکنم، قیمتاشون مناسب هم هست!!!
در واقع شاتل میاد رو حجم تمرکز میکنه، 512 رو هم قیمت 128 اندیشه میده، الان اندیشه 128 با 5 گیگ رو میده 19600 در مقابل شاتل 512 رو با 3 گیگ میده 18.900!!!
ضمن اینکه ساعت دانلود آزاد 1 ساعت بیشتر از اندیشه هست
مثل اندیشه هزینه ای که روی فیش میاد رو خودشون میدن...
آقا به خدا من اینترنتم 256 هست!
بعد آخه این چیه؟؟؟
این که از 128 هم پایین تره...
به خدا الکی داریم از اینا سرویس میگیم...
-------------
اینم تازه الان گرفتم....
![]()
شما
تو اینترنت اکسپلورر 192.168.1.1
وارد کن با یوزر و پسورد یکسان admin لوگین شو و تو همون صفحه اول Downstream رو برام بخون
بعدشم بگو اون لینکی که دانلود میکردی چی بود
مستقیم بود یا غیر مستقیم
شما هم یه لطفی بکن اگه دلت خواست اینکارارو انجام بده شاید بفهمیم مشکل واقعا از کجاست
خیلی ها تو این تایپیک اومدن و مشکل شمارو داشتن و همه چی رو گردن isp انداختن اما جز یکی از دوستان که واقعا پهنای باند پایینی داشت بقیه اشتباه میکردن
Last edited by mtx891; 28-07-2010 at 20:27.
درود
اقا این ادرس رو 192.168.1.1 میزنم ولی اصلا صفحه رو باز نمیکنه error میده ای بابا چه گرفتاری شدیم بشر تکنولوژی رو اورد یادش رفت چه گرفتاری میشه.......در ضمن فایلامو از ------------- دانلود کردم .کمک کمک.....
بدرود
سلام
این Ip رو توی firefox یا opera امتحان کن، بعد ببین اصلا می تونی اینو ping کنی یا نه. چون دانلود داری قاعدتا باید ping بشه. مگر اینکه ip مربوط به مودمت عوض شده باشه یا به local area connection، آی پی داده باشی. اگه دادی پاکش کن، اگه باز نشد یه بار مودمتو reset کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)