تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 522 از 2403 اولاول ... 2242247251251851952052152252352452552653257262210221522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شما یه تست دیگه از سایت speedtest بگیر دقیقاً بعد از اون سه تا عکس از یه پنجره دانلود idm که transfer rate رو نشون میده به فاصله 1 دقیقه (به خاطر اینکه حجمت هدر نره وسطش pause بزن) بگیر بزار همینجا تا میانگین سه تا سرعت رو با سرعتی که speedtest نشون میده مقایسه کنیم(فقط خدایی عکسها رو هر 1 دقیقه یه بار بگیر نذار بره بالاترین سرعتش بعد عکس بگیری)
    اینطوری میتونی به من ثابت کنی
    من احتمالاً امشب دیگه نمیتونم به سایت سر بزنم ولی فردا حتماً میام صحبت رو ادامه میدیم
    کی میره اینهمه راهو باشه قبول speedtest راست میگه

2. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گروه شركت هاي شاتل براي توسعه دامنه ارايه خدمات خود در نقاط مختلف كشور، كليه سرويس‌هاي خود را از روز 29تیر ماه 1389 در تمامی مراکز شهر رشت راه اندازي و ارايه مي‌كند.

گفتني ست، شركت افزاداده سامانه، نماينده رسمي شاتل در رشت، مسئوليت ارايه كليه خدمات و سرويس هاي اينترنت پرسرعت شاتل (+ADSL2) را به مشتريان اين شهر بر عهده خواهد داشت. براي دريافت اطلاعات بيش‌تر در اين باره، مي‌توانيد با شركت افزاداده سامانه در رشت و يا واحد امور استان‌هاي شركت شاتل در دفتر مركزي شاتل تماس حاصل فرماييد.

پیش شماره های مراکز
    مرکز مخابراتی پیش شماره ها وضعیت
    گلسار PC 722-723-724 قابل ارایه
    شهدا 222-223-224-225-226 قابل ارایه
    قندی 322-323-324 قابل ارایه
    فلاح محمدي 882-883-884 قابل ارایه
    محبی گلسار 772-773-775-776 قابل ارایه
    نهی قناد 422-423-424 قابل ارایه
    میرزاکوچک خان جنگلی 555-550-551-552-553-554 قابل ارایه
    روبیاتی 660-666 قابل ارایه
    بلوار گیلان 727 قابل ارایه
    شهرک صنعتی 338 قابل ارایه

نشاني: رشت- خیابان انقلاب-کوچه گنجه ای-بن بست صفاری-ساختمان کسری

تلفن واحد فروش: 3211600 تا 3211602[/SIZE][/B]
    Last edited by behnam.sabet; 28-07-2010 at 11:03.

4. 4 کاربر از behnam.sabet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

از سرور باکو تست نکن
    بعدشم این سایت سرعت واقعیت رو نمیگه با idm یه چیز دانلود کن سرعتت رو اومجا ببین

قربونت برم اینجا چت روم نیست ما همه پست های جدید رو میخونیم یکم کوچیکتر بنویس
    ممنون

اصلا من نمیدونم که گفته این سایت درسته
    اصلا کی ادرس این سایتو بهتون داده
    وقتی من توی 10 دقیقه 90 مگ دانلود میکنم ینی 153 کیلو بایت در ثانیه دیگه مردشوره این سایت رو ببره که بخاد سرعت منو به خودم بگه

لینک مستقیم بردارین دانلود کنید سرعتتون رو ببینید
    درود

دیشب با همون idm کار کردم ولی سرعت 15 20 30 اخرش35 بود فقط توی ساعت 3:30 یه لحظه بالای 50 رفت بعدش شد 5و 2.5و 1.5...فقط میتونم بگم متاسفم زبانم بند...زنگ زدم بهشون مشکلم میگم طرف نا نداشت حرف بزنه...و این درست جای هست که بگم این هفته عصر ارتباط از افغانستاننوشته بود تو این کشور 4 اپراتور خوصوصی و 1 اپراتور دولتی داره که با هم رقابت می کنن بعد تو کشور ما سر اپراتور 3 چه غوقای که نشد و این درحالی که ما حرف از adsl128 میزنیم پاکستان 5 تا اپراتور wimaxدارن...
    یکی از دوستان گفتن اسپلیتر.باید بگم نصبه .راهنمای کنید سرعتم شبا خیلی پاینه بی نهایت سپاسگذار میشم در ضمن مودم tp-link td-8811 هست
    بدرود

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قیمتاش زیاد مناسب نیست! من امروز سرویس اندیشم تموم میشه و میخوام عوض کنم چون پینگش خیلی افتضاح هست، شبا هم که...

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بنظر من سرعت دانلود مهمتر از پینگ هستش چون افرادی که دانلود میکنند از افرادی که بازی آنلاین انجام میدن به مراتب بیشترند

البته قبلا که پارس آنلاین داشتم پینگ خوبی نداشت بهمین خاطر چند تاز از دوستانم که باز ی انلاین میکردند از پارس به اندیشه اومدند (زمستان رو میگم)

شما میخوای عوض کنی اول بگرد ببین کدوم ISP در حال حاضر واقعا پینگش برای بازی خوبه در غیراینصورت مشکلت حل نمیشه و صرفا تغییر Isp میدی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بنظر من سرعت دانلود مهمتر از پینگ هستش چون افرادی که دانلود میکنند از افرادی که بازی آنلاین انجام میدن به مراتب بیشترند

البته قبلا که پارس آنلاین داشتم پینگ خوبی نداشت بهمین خاطر چند تاز از دوستانم که باز ی انلاین میکردند از پارس به اندیشه اومدند (زمستان رو میگم)

شما میخوای عوض کنی اول بگرد ببین کدوم ISP در حال حاضر واقعا پینگش برای بازی خوبه در غیراینصورت مشکلت حل نمیشه و صرفا تغییر Isp میدی
    آره الان همه جا پینگ افتضاح هست! اینی هم که میگی سرعت مهم تر از پینگ هست، اشتباه هست، شاید درصد زیادیش بخاطر حرف خودت درست باشه، اما پینگ تو دانلود و بازکردن صفحات وب هم تاثیر داره!

از این گذشته، حرفم رو اصلاح میکنم، قیمتاشون مناسب هم هست!!!

در واقع شاتل میاد رو حجم تمرکز میکنه، 512 رو هم قیمت 128 اندیشه میده، الان اندیشه 128 با 5 گیگ رو میده 19600 در مقابل شاتل 512 رو با 3 گیگ میده 18.900!!!

ضمن اینکه ساعت دانلود آزاد 1 ساعت بیشتر از اندیشه هست

مثل اندیشه هزینه ای که روی فیش میاد رو خودشون میدن...

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

الان یعنی این سرعت کمه !!!!
    اگه بخوانسرعت واقعی رو بدن که از نصف اینم افتادی ! من الان تست کردم سرعت دانلود یه بار اومد 1.15 () یه بارم 0.2 ()
    آقا به خدا من اینترنتم 256 هست!
    بعد آخه این چیه؟؟؟
    این که از 128 هم پایین تره...
    به خدا الکی داریم از اینا سرویس میگیم...
    -------------
    اینم تازه الان گرفتم....

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود

دیشب با همون idm کار کردم ولی سرعت 15 20 30 اخرش35 بود فقط توی ساعت 3:30 یه لحظه بالای 50 رفت بعدش شد 5و 2.5و 1.5...فقط میتونم بگم متاسفم زبانم بند...زنگ زدم بهشون مشکلم میگم طرف نا نداشت حرف بزنه...و این درست جای هست که بگم این هفته عصر ارتباط از افغانستاننوشته بود تو این کشور 4 اپراتور خوصوصی و 1 اپراتور دولتی داره که با هم رقابت می کنن بعد تو کشور ما سر اپراتور 3 چه غوقای که نشد و این درحالی که ما حرف از adsl128 میزنیم پاکستان 5 تا اپراتور wimaxدارن...
    یکی از دوستان گفتن اسپلیتر.باید بگم نصبه .راهنمای کنید سرعتم شبا خیلی پاینه بی نهایت سپاسگذار میشم در ضمن مودم tp-link td-8811 هست
    بدرود
    شما
    تو اینترنت اکسپلورر 192.168.1.1
    وارد کن با یوزر و پسورد یکسان admin لوگین شو و تو همون صفحه اول Downstream رو برام بخون
    بعدشم بگو اون لینکی که دانلود میکردی چی بود
    مستقیم بود یا غیر مستقیم

آقا به خدا من اینترنتم 256 هست!
    بعد آخه این چیه؟؟؟
    این که از 128 هم پایین تره...
    به خدا الکی داریم از اینا سرویس میگیم...
    -------------
    اینم تازه الان گرفتم....
    شما هم یه لطفی بکن اگه دلت خواست اینکارارو انجام بده شاید بفهمیم مشکل واقعا از کجاست

خیلی ها تو این تایپیک اومدن و مشکل شمارو داشتن و همه چی رو گردن isp انداختن اما جز یکی از دوستان که واقعا پهنای باند پایینی داشت بقیه اشتباه میکردن
    Last edited by mtx891; 28-07-2010 at 20:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درود
    اقا این ادرس رو 192.168.1.1 میزنم ولی اصلا صفحه رو باز نمیکنه error میده ای بابا چه گرفتاری شدیم بشر تکنولوژی رو اورد یادش رفت چه گرفتاری میشه .......در ضمن فایلامو از ------------- دانلود کردم .کمک کمک.....
    بدرود

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درود
    اقا این ادرس رو 192.168.1.1 میزنم ولی اصلا صفحه رو باز نمیکنه error میده ای بابا چه گرفتاری شدیم بشر تکنولوژی رو اورد یادش رفت چه گرفتاری میشه .......در ضمن فایلامو از ------------- دانلود کردم .کمک کمک.....
    بدرود
    سلام
    این Ip رو توی firefox یا opera امتحان کن، بعد ببین اصلا می تونی اینو ping کنی یا نه. چون دانلود داری قاعدتا باید ping بشه. مگر اینکه ip مربوط به مودمت عوض شده باشه یا به local area connection، آی پی داده باشی. اگه دادی پاکش کن، اگه باز نشد یه بار مودمتو reset کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •