سلام
تنیر بازی RED FACTION GUERRILLA را میخواستم
سلام
تنیر بازی RED FACTION GUERRILLA را میخواستم
سلام دوست عزیز ببین این کار میکنه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من سیو اخرین مرحله most wantedro میخوام
من ترینر بازی calaf6 میخوام
اینم ترینر cod 6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم خدمت شما دوست عزيز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خدمت شما دوست عزيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
من میخواستم کمک کنین تا از اطلاعات تون بهره مند بشیم که چجوری میشه بازی که آنتی چیت (هک) داره رو هک کنیم
برای مثال بازی آنلاین Upshift StrikeRacer
شما میتوانید این بازی رو از
کد:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
(اگه می خواین آپلود نکنین آپ شدش رو از اینجا بگیرید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کنید
این بازی هر زمانی که بخوای با نرم افزار های معمولی مثل cheat engine و... هک کنی به محض شروع هک بازی به طور خود کار قعط میشه و از بازی پرت میشیم بیرون اگه میشه این بازی رو هک کنین یا آموزش هک این مودل بازی هارو به ما یاد بدین
این بازی رو خیلی ها هک کردن که تو بازی من تعداد زیادیشون رو دیدم مثلا طرف 10000000 مین میکاره یا تیراش تموم نمیشه اگه میشه آموزش بدین تا همون آتی چیت بازی رو هک کنیم
اگه دنبال هکش هم نیستین دانلود کنین بازی خیلی خیلی جالبی به طوری که اگه یک بار بازی کنید دیگه معتادش میشین یک چیزی تو مای های بازی world of walcraft اما بجای هیرو با ماشین میرین و با دیگران می جنگید و خودتون رو level up میکنید و تفنگ ها و ماشین های جدید و..... میخرین
با تشکر
ازتون ممنونم ولی من سیو اخرین مرحله ی most wanted را هممیخوام
اينم 100% سيو بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)