تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 522 از 545 اولاول ... 22422472512518519520521522523524525526532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دیگه اینطوری که شما میگی نیست
    میشه ایرادات زیاد این بازی رو بگین ما هم بدونیم
    گیم پلی بازی هم به نظر من خوب بود...تنها مشکلش این بود که وقتی نشانه گیری میکنی نمیتونی حرکت کنی
    هوش مصنوعی بازی هم خیلی خوب کار شده بود
    مخصوصا برای شوا که من تا حالا ندیدم بره یک قسمت یا یک گوشه ای گیر کنه
    توی بقیه بازی هایی که انجام دادم معمولا partner یا همون همکار یا همراه توی بعضی نقاط گیر میکرد و باید میرفتی به یک زوری از اونجا خارجش میکردی
    ولی توی RE5 همچین چیزی به هیچ وجه ندیدم
    همون هوش مصنوعیه partner هم اونقدرها هم بی باگ نبود . ولی واقعا عالی کار شده بود . شاید باید بگم از
    بالابودن هوش مصنوعی یک سری مشکلاتی ایجاد میشد که کنترل کاملی روی یارت نداشتی . برای مثال شما اگه
    روی درجه اخر سختی بازی کنید که با دوضربه به طور 100% خونتون میره تو حالت بحرانی و توی اون حالت هم بعد از
    بلند شدن از زمین دیگه اون جون زاپاسی هم که دارید تموم میشه و یارتون تازه یادش میفته که داد بزنه Chrissss !!!
    یعنی باید حتما بلند شید تا امپول رو بهتون تزریق کنه که وقت نمیشه . معمولا توی درجه اخر سختی با دوضربه به
    خودتون 90% خواهید مرد

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

به نظر منم که ناحالا سری های قبلی بازی رو بازی نکرده بودم و این اولین اویلم بود واقعا قشنگ بودو حال کردم

به نظر من بزرگترین مشکلش اینه که خیلیییییییییییی بازی سخته واقعا من نمیتونم بازیش کنم الانم توی مرحله آخر توی کشتن وسکر موندم شدید نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم

نمیدونم شاید چون نسخه های قبلی رو بازی نکردم این جوری به نظرم میرسه اما در کل قشنگه تو سبک خودش

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما به اون منطقه بالای تپه که دایره مانند هست برین تا وسکر هم به اون قسمت بیاد
    بعد باید به نقطه زرد رنگ یا نارنجی رنگی که روی سینه اون ظاهر میشه شلیک کنین
    در اصل زمانی که اون قسمت بی حفاظ میشه ...یا این که برین از پشت سرش به اون قسمت شلیک کنین
    بهتره از اسلحه های قوی استفاده کنین

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

در کل بازیش قشنگ بود من 2 بار تمومش کردم اما هر 2 بار اونجایی که آخرش باید وسکرو بکشی نکشتم

بازی عالی نبود یه کم اعصاب خورد کن بود یه جاهایییشم واقعا هیجانی بود اما آنچنان که میگفتند رزیدنت رزیدنت نبود

در کل شاید اگه این قدر رزینت رزیدنت نمیکردند میگفتم عالی بود اما اینا رو که گفتند توقعمو خیلی بالا برد اما حالاشم میگم بازی خیلییی خوبی بود اما نه عالی

6. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت nathanid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    somewhere in Iran

پيش فرض

من از Resident Evil 5 اصلا خوشم نیومد. به ترسناکی قسمت 4 نبود. داستانشم مثل شماره قبلش هیجان‌آور و مرموز نبود.
    از کاراکتر اصلی بازی 4 (لیان کندی جذاب! ) خیلی خیلی بیشتر از کریس خوشم اومد. اون زنه همکار کریس هم که انگار تو بازی اضافی بود...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mafr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برای کشتن وسکر قبل از شروع بازی یک RPG بخر بعد با یک شلیک خلاص . به نظرم به جز یکی دو مرحله ی آخرش
    بقیش افتضاح بود .
    Last edited by mafr07; 11-03-2011 at 16:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

فقط اویل 4

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای کشتن وسکر قبل از شروع بازی یک RPG بخر بعد با یک شلیک خلاص . به نظرم به جز یکی دو مرحله ی آخرش
    بقیش افتضاح بود .
    البته به شرطی که پولی داشته باشین
    من خودم یادمه با مگنوم و گرینید لانچر و یه mp5یی یا همچین چیزی و چندتا فلش و گرینید که داشتم تمومش کردم. ولی انصافا وقتی لول آخر با جلوه های ترسناک رو میرین خیلی سخت میشه، پدر آدم در میاد تا تموم شه

من از Resident Evil 5 اصلا خوشم نیومد. به ترسناکی قسمت 4 نبود. داستانشم مثل شماره قبلش هیجان‌آور و مرموز نبود.
    از کاراکتر اصلی بازی 4 (لیان کندی جذاب! ) خیلی خیلی بیشتر از کریس خوشم اومد. اون زنه همکار کریس هم که انگار تو بازی اضافی بود...
    دلیلش اینه که احتمالا شما این بازی رو بخاطر ترسناک بودن سری های قبلیش یا مرموز بودن و رخ دادن اتفاق هایی ناگهانی ش بازی میکنید.
    لیون شخصیت محبوب منم هست، اما من واقعا لذت بردم. اگه دنبال ترسناک و مرموز آمیزیش هستید نسخه ی 1 بازی رو بازی کنید و لذتی که میخواهید رو ببرید
    اگه دقت کنید میبینید به ترتیب نسخه ها از مرموز بودن و ترسناک بودن بازی کاسته شده. در کنار این کاهش ترسناک بودن گرافیک بازی زیاد شده. ولی با وجود این بالا و پایینی ها هیچوقت داستان مجموعه بازی های رزیدنت اویل کاستی نداشته. همیشه اون داستان جالب خودش رو داشته و الان حدودا 12 ساله که طرفدارهای خودشو داره. Capcom شرکت کمی نیست، و از اون مهمتر، شینجی میکامی همیشه نقشش رو خوب ایفا کرده.

11. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اگه دنبال ترسناک و مرموز آمیزیش هستید نسخه ی 1 بازی رو بازی کنید و لذتی که میخواهید رو ببرید
    اگه دقت کنید میبینید به ترتیب نسخه ها از مرموز بودن و ترسناک بودن بازی کاسته شده. در کنار این کاهش ترسناک بودن گرافیک بازی زیاد شده. ولی با وجود این بالا و پایینی ها هیچوقت داستان مجموعه بازی های رزیدنت اویل کاستی نداشته. همیشه اون داستان جالب خودش رو داشته و الان حدودا 12 ساله که طرفدارهای خودشو داره. Capcom شرکت کمی نیست، و از اون مهمتر، شینجی میکامی همیشه نقشش رو خوب ایفا کرده.
    بازسازی شده ی نسخه ی 1 رو بازی کنید خیلی بهتره ، هم گرافیکش بالاتره خیلی هم بالاتره و هم قشنگ تره و دستتون میاد چرا وسکر و بری نمردند .

نسخه 0 هم خیلی باحاله من خوشم میاد ، 2 و 3 هم عالیه و شنیدم قراره بازسازی شده ی اونها هم بیاد .
    کد ورونیکا هم عاالی بود
    4 هم خوب بود
    ولی 5 بیشتر اکشن بود تا معمایی و پیچیده - با این حال قشنگ بود .

آوت برک ها هم که هر دو تاشون چرند بودند .

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

14

در داخل یکی دیگر از تایپیکهای جامع هم این را سوال را کردم ولی هیچ کسی جواب نداد و هرچی گشتم جائی بجز اینجا برای سوالم نیافتم

من این سیو های resident evil 5 را هر کار می کنم انتقال بدم به یک سیستم دیگه نمیشه سیو های My Documents فایل CAPCOM را کل محتویات Microsoft Games for Windows - LIVE را انتقال دادم ولی بازم خطا میده که فایلهای سیو خرابند و کار نمیکنه باید چکار کنم

توضیح کامل بدید چون چند تا xLIVE در کامپیوتر هست و معلوم نیست کدام را و به کجا انتقال بدم و اکثر توضیحات داخل اینترنت هم ناقص و سطحی است غیر عملی هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •