هيگوآيين: از جان مايه ميگذاريم
------------------
داربي نام آور شهر مادريد شنبه شب در ورزشگاه كالدرون ميان تيمهاي اتلتيكومادريد و رئال مادريد برگزار ميشود.
گنزالو هيگوآيين مهاجم آرژانتيني رئال مادريد در گفتوگو با روزنامه AS از خاطرههاي خود در ورزشگاه كالدرون و نخستين گل به ثمر رسانده براي كهكشانيها سخن گفت :
* به نظر ميرسد اين داربي يك بازي باورنكردني خواهد بود.
- اين بازي يكي از پيشبيني نشدهترين بازيهاي تمام فصل براي رئال مادريد است. هيچ بازيكني حاضر به از دست دادن آن نيست. داربي مادريد بينظير، هيجانانگيز و پرفشار است و قلب بازيكنان در هر ثانيه هزاران بار ميتپد. بازي در ورزشگاه كالدرون تماشايي است و تيم ما در سالهاي گذشته در اين ورزشگاه موفق بوده است. فكر ميكنم 9 سال از آخرين باري كه ما در آنجا بازنده بوديم، ميگذرد.
* درباره شكست اتلتيكو برابر بارسلونا و درهم كوبيده شدن اين تيم در نوكمپ چه نظري داري؟
- ما حيرت زده شده بوديم. اما، هراز چند گاهي از اين اتفاقها در فوتبال رخ ميدهد. ما نميتوانيم براساس اين نتيجه به خود اطمينان داشته باشيم. اتلتيكو تيم به مراتب بهتري نسبت به آنچه در نوكمپ ديديم، است. اين بازي يكي از آن بازيهاي كمياب بود كه در آن همه چيز براي يك تيم خوب پيش ميرود و براي تيم ديگر بد.
* اين شكست بايد انگيزههاي اتلتيكو را دو چندان كرده باشد.
- از اين مساله مطمئن هستم. آنها عصباني هستند و قصد دارند با پيروزي برابر ما گذشتهها را به دست فراموشي بسپارند. با اين حال براي ما اهميتي ندارد كه آنها چگونه كار را آغاز ميكنند ما تنها به بازي خودمان فكر ميكنيم. آنها ميدانند كه نبايد بازنده اين بازي باشند. اما، همين مساله باعث ميشود كه اين بازي براي آنها پرمخاطره شود. آنچه مسلم است بازي بزرگ پيشروي است ما برابر اسپانيول در خانه مساوي كرديم و نياز داريم كه دو امتياز از دست رفته در اين بازي را برابر اتلتيكو جبران كنيم.
* فكر ميكني اتلتيكو يكي از نامزدهاي قهرامني در لاليگاي اين فصل است؟
- بله، فكر ميكنم آنها يكي از بهترين تيمها هستند و تا پايان فصل به پيكار ادامه خواهند داد.
* بهترين بازيكن اتلتيكومادريد چه كسي است؟
- ديگو فورلا ن يك مهاجم بزرگ است. او همواره در پاهاي خود ديناميت به همراه دارد. خط حمله اتلتيكو يكي از بهترينهاي اسپانيا است اما، بازيكني كه به معناي واقعي او را دوست دارم، آگرو است.
* او براستي با استعداد است. زنده باد انسانهاي قد كوتاه.
آگرو يك پديده است. او يكي از بهترين بازيكنان ليگ است و شك ندارم كه در بازي برابر ما قصد درخشش دارد. من روز يكشنبه يك پيام كوتاه براي او ميفرستم و به او ميگويم كه برابر ما سختگيري نكند ما دفاع فوقالعادهاي داريم و شك ندارم كه هم تيميهاي من او را متوقف خواهند كرد.
* آيا او تو را ميترساند؟
- نه، هيچ بازيكني باعث ترس من نميشود. من به همه احترام ميگذارم و آگرو يكي از بهترينها است.
* از گلي كه در ورزشگاه كالدرون به ثمر رساندي چه خاطرهاي داري؟
- اين يكي از بهترين روزهاي زندگيام بود. نخستين گل خود براي رئال مادريد را در اين ورزشگاه به ثمر رساندم. من يك پاس استثنايي از كاسانو دريافت كردم و زماني كه دروازه لئو را باز كردم در پوست خود نميگنجيدم. يك عكس از اين گل در خانه نصب كردهام. هرگز اين گل را فراموش نميكنم.
* بازيكني كه از نظر تو در بازي روز شنبه موفق خواهد بود، كدام است؟
- در چنين بازيهايي هرگز نميتوان گفت كه كدام بازيكن خواهد درخشيد. تنها ميتوانم بگويم كه رئال مادريد در زمين كالدرون از جان مايه خواهد گذاشت. براي اين بازي لحظه شماري ميكنم.