تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 522 از 1174 اولاول ... 224224725125185195205215225235245255265325726221022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هيگوآيين: از جان مايه مي‌گذاريم
    ------------------
    داربي نام آور شهر مادريد شنبه شب در ورزشگاه كالدرون ميان تيم‌هاي اتلتيكومادريد و رئال مادريد برگزار مي‌شود.

گنزالو هيگوآيين مهاجم آرژانتيني رئال مادريد در گفت‌وگو با روزنامه AS از خاطره‌هاي خود در ورزشگاه كالدرون و نخستين گل به ثمر رسانده براي كهكشاني‌ها سخن گفت :

* به نظر مي‌رسد اين داربي يك بازي باورنكردني خواهد بود.

- اين بازي يكي از پيش‌بيني نشده‌ترين بازي‌هاي تمام فصل براي رئال مادريد است. هيچ بازيكني حاضر به از دست دادن آن نيست. داربي مادريد بي‌نظير، هيجان‌انگيز و پرفشار است و قلب بازيكنان در هر ثانيه هزاران بار مي‌تپد. بازي در ورزشگاه كالدرون تماشايي است و تيم ما در سال‌هاي گذشته در اين ورزشگاه موفق بوده است. فكر مي‌كنم 9 سال از آخرين باري كه ما در آنجا بازنده بوديم، مي‌گذرد.

* درباره شكست اتلتيكو برابر بارسلونا و درهم كوبيده شدن اين تيم در نوكمپ چه نظري داري؟

- ما حيرت زده شده بوديم. اما، هراز چند گاهي از اين اتفاق‌ها در فوتبال رخ مي‌دهد. ما نمي‌توانيم براساس اين نتيجه به خود اطمينان داشته باشيم. اتلتيكو تيم به مراتب بهتري نسبت به آنچه در نوكمپ ديديم، است. اين بازي يكي از آن بازي‌هاي كمياب بود كه در آن همه چيز براي يك تيم خوب پيش مي‌رود و براي تيم ديگر بد.

* اين شكست بايد انگيزه‌هاي اتلتيكو را دو چندان كرده باشد.

- از اين مساله مطمئن هستم. آنها عصباني هستند و قصد دارند با پيروزي برابر ما گذشته‌ها را به دست فراموشي بسپارند. با اين حال براي ما اهميتي ندارد كه آنها چگونه كار را آغاز مي‌كنند ما تنها به بازي خودمان فكر مي‌كنيم. آنها مي‌دانند كه نبايد بازنده اين بازي باشند. اما، همين مساله باعث مي‌شود كه اين بازي براي آنها پرمخاطره شود. آنچه مسلم است بازي بزرگ پيش‌روي است ما برابر اسپانيول در خانه مساوي كرديم و نياز داريم كه دو امتياز از دست رفته در اين بازي را برابر اتلتيكو جبران كنيم.

* فكر مي‌كني اتلتيكو يكي از نامزدهاي قهرامني در لاليگاي اين فصل است؟

- بله، فكر مي‌كنم آنها يكي از بهترين‌ تيم‌ها هستند و تا پايان فصل به پيكار ادامه خواهند داد.

* بهترين بازيكن اتلتيكومادريد چه كسي است؟

- ديگو فورلا ن يك مهاجم بزرگ است. او همواره در پاهاي خود ديناميت به همراه دارد. خط حمله اتلتيكو يكي از بهترين‌هاي اسپانيا است اما، بازيكني كه به معناي واقعي او را دوست دارم، آگرو است.

* او براستي با استعداد است. زنده باد انسان‌هاي قد كوتاه.

آگرو يك پديده است. او يكي از بهترين بازيكنان ليگ است و شك ندارم كه در بازي برابر ما قصد درخشش دارد. من روز يكشنبه يك پيام كوتاه براي او مي‌فرستم و به او مي‌گويم كه برابر ما سخت‌گيري نكند ما دفاع فوق‌العاده‌اي داريم و شك ندارم كه هم تيمي‌هاي من او را متوقف خواهند كرد.

* آيا او تو را مي‌ترساند؟

- نه، هيچ بازيكني باعث ترس من نمي‌شود. من به همه احترام مي‌گذارم و آگرو يكي از بهترين‌ها است.

* از گلي كه در ورزشگاه كالدرون به ثمر رساندي چه خاطره‌اي داري؟

- اين يكي از بهترين روزهاي زندگي‌ام بود. نخستين گل خود براي رئال مادريد را در اين ورزشگاه به ثمر رساندم. من يك پاس استثنايي از كاسانو دريافت كردم و زماني كه دروازه لئو را باز كردم در پوست خود نمي‌گنجيدم. يك عكس از اين گل در خانه نصب كرده‌ام. هرگز اين گل را فراموش نمي‌كنم.

* بازيكني كه از نظر تو در بازي روز شنبه موفق خواهد بود، كدام است؟

- در چنين بازي‌هايي هرگز نمي‌توان گفت كه كدام بازيكن خواهد درخشيد. تنها مي‌توانم بگويم كه رئال مادريد در زمين كالدرون از جان مايه خواهد گذاشت. براي اين بازي لحظه شماري مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال مادرید - اتلتیکو مادرید
    پسر این خبر رو که من رفتم!
    مهم نی....تقصیر من بود که در کارت دخالت کردم...ببخشید....
    فردا شب یادتون نره هاااا...بین دو نیمه و بعد بازی تویه همین تاپیک....
    فعلان.....

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به امید برد! یه اسپم دادم، که بدونید سر میزنم! نامرد نیستم! X:

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به امید برد! یه اسپم دادم، که بدونید سر میزنم! نامرد نیستم! X:
    تو به این میگی سر زدن؟!؟!؟!
    هر 6 ماه یه بار میای و میگی سر میزنم؟!؟!؟
    اون از وحید که من موندم هنوز این چند روزش تموم نشده؟!!!!اون از مهرداد که دیگه اصلا نمیاد سایت!اون از...اینم از تو!!
    اون تیم کجاست؟؟؟امیدوارم دوباره دور هم جمع بشیم....

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

charlize جان حق داری. من قول میدم امروز قبل بازی و بین نیمه ها و بعدش بیام. همه بچه ها هم بیان به امید برد دربی.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اعلام از سوي باشگاه رئال

روبن به دربي مادريد نمي رسد

خبرگزاري فارس: مهاجم هلندي رئال مادريد به دربي بزگ امشب در مادريد نمي رسد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، آرين روبن گلزن هلندي رئال مادريد در پي مصدوميت از ناحيه زانو و تشديد آسيب ديدگي قديمي خود نمي تواند در دربي بزرگ مادريد شركت كند.
    روبن در فهرست بازيكنان امشب رئال مادريد برابر اتلتيكو مادريد نيست؛ اما شوستر در كنفرانس خبري خود از توضيح در اين باره به دلايل مسائل فني خود داري كرده است.
    ديارا بازيكن اهل مالي رئال مادريد نيز در بازي تيم كشورش مصدوم شده است.
    به اين ترتيب رئال مادريد برابر اتلتيكو بازيكناني چون ديارا، متسلدر، كودينا، گوتي و ميگل تورس را در اختيار ندارد.
    انتهاي پيام/

حیف شد روبن بازیکن خوبیه. سمت چپ با نبود روبن به مشکل میخوریم.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم صفحه 8 روزنامه خبر ورزشی که در مورد بازی امشب رِیال و اتلتیکو صحبت کرده.
    لینک خو سایت خبر ورزسی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک کمکی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بر دوستان گل:
    چطورین شما خوبین؟
    میدونم مارو نمیبینید خوشحالید صد در صد همینه d:
    بازی سختیه خدایشش امشب من خوشحال بودم که مصدوم نداریم تازه میبینم که به به خر بیار و باقالی بار کن.
    روبن-دیارا-گوتی بقیه رو ولش همین سه تا هم نبودشون ضرره.
    در ضمن خدایشش بچها این متذلدر به چه دردمون میخوره که بازم باید پاش پول بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
    کلا ما بازیکنهای که داریم الکی بهشون پول میدیدیم زیاد داریم یکیش همین متذلدر که فکر نکنم تو کل دوران بودنش در رئال 2 بازی کرده باشه. ویا ساویولا .
    اما بازی امشب بسیار بازی سختی خواهد بود و یه جورایی من میترسم بچها خوب بازی نکنن اما مطمئنم تمام تلاششان را خواهند کرد.
    اما کاش حد اقل گوتی میبود و میشد ر وی پاسهای طلایی اون حساب کرد.
    روبن هم اگه بود یه جورایی میشد گفت که خیییلی به نفعه اما جناب روبن رو نافش رو با مصدومیت بریدن.
    اگه رئال به کاپل گیر میداد الان میشد ازش استفاده کرد و یه بازیکن خوب داشتیم و یا ابرام که اوایل اومدن مورینهو اون بهش چندان اعتماد نداشت و میشد سریع بگیریمش.
    خدا کنه در زمستان یه کاری بکنیم .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام احمد جان. این چه حرفیه. تو نباشی این تاپیک صفایی نداره.
    یه جا خوندم گوتی از لحاظ جسمانی مشکلی برای بازی امشب نداره. اما مطمین نیستم.
    حتما زمستون باید یه بازیکن بگیریم البته نیستلروی و رایول این هفته ها آماده هستن. میشه روشون حساب کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نادال: اميدوارم رئال، اتلتيكو را شكست دهد
    --------------
    رافائل نادال ستاره اسپنيايي تنيس جهان ابراز اميدواري كرد كه رئال مادريد در بازي مقابل اتلتيكومادريد

در ويسنته كالدرون به برتري دست يابد.

نادال در اين خصوص اظهار داشت: "اتلتيكو تيم بسيار خوبي است كه بازيكنان خوبي نيز دارد. به نظرم شكست دادن آنها در ويسنته كالدرون كار دشواري
    باشد، اما ما تيمي داريم كه قادر به انجام اين مهم است.

خوشحال خواهم شد كه رئال را اين فصل نيز با جام قهرماني ببينم."
    ----------------------------
    ایول به نادال........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •