تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 522 از 2376 اولاول ... 2242247251251851952052152252352452552653257262210221522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

استقلال 3-1 اهواز

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

استقلال تهران 2 - 1 استقلال اهواز

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با اجازه از بچه ها
    نظر من 1-0 استقلال
    چون همه تیم اکبر ضد فوتبال میشناسن امیدوارم بازیکنای استقلال اهواز از دقیقه اول پشت سر هم نیفتن زمین

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در غياب طيري
    تمرين استقلال با حضور تمامي نفرات برگزار شد
    خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال استقلال در غياب يكي از مربيان و با حضور تمام بازيكنان برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس ، تيم فوتبال استقلال از ساعت 30/17 در زمين شماره 2 ورزشگاه آزداي تمرين كرد.
    هيچ كدام از بازيكنان غايب نبودند و فقط اميد طيري يكي از اعضاي كادر فني در تمرين حضور نداشت.
    علي نظري جويياري سرپرست تيم هم بعد از نيم ساعت محل تمرين را ترك كرد.
    مدافعان استقلال زير نظر محمود فكري تمرين كردند و هافبك ها و مهاجمان نيز با امير قلعه نويي كار كردند.
    سانتر از جناحين مهم ترين بخش تمرين بود.
    در ميهماني افطاري كه شب گذشته در باشگاه استقلال برپا شد بازيكنان بايكديگر هم قسم شدند تا تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم انجام دهند و قلعه نويي نيز پيش از تمرين دقايقي در اين مورد براي بازيكنان صحبت كرد.
    مدير عامل باشگاه نيز در افطاري شب گذشته به بازيكنان گفت، قصد داشتم براي گرفتن كمك مالي پيش محمد علي آبادي بروم؛ اما به دليل نتايج بد تيم از اين كار شرمم آمد، البته با سه اسپانسر مذاكراتي داشتيم كه در شان استقلال نبودند.

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    جانواريو: دوست دارم هواداران استقلال را شاد ببينم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: از اينكه هواداران را ناراحت مي‌بينم، ناراحتم و دوست دارم هميشه آنها را شاد ببينم.
    فابيو جانواريو در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره باخت مقابل صبا اظهار داشت: دوست ندارم راجع به اين بازي صحبت كنم چون غمگين هستم. در اولين ديداري كه براي استقلال انجام دادم، باختيم. به همين دليل، نمي خواهم در مورد اين باخت كه در روحيه ام تاثيرگذار بود، زياد صحبت كنم.
    وي در پاسخ به اينكه چطور آن موقعيت ابتداي بازي را از دست داد، عنوان كرد: وقتي عباسفرد پاس را به من داد، فكر كردم اگر با پاي چپ به صورت چيپ بزنم، حتما گل مي‌شود؛ اما در عين ناباوري با فاصله كمي، اين فرصت خوب را از دست دادم.
    اين بازيكن پرتغالي ادامه داد: اگر اين توپ گل مي شد، مي توانستيم اين مسابقه را ببريم تا من هم از بازي خودم رضايت بيشتري داشته باشم. درباره عملكرد خودم نبايد اظهار نظر كنم؛ اما فكر مي كنم، بد نبودم.
    جانواريو در پاسخ به اينكه تفاوت باخت در تيمي مثل استقلال با فولاد چيست، اظهار داشت: در فولاد وقتي مي‌باختيم، همان اوايل بازي تا آخر شب ناراحت بوديم. مردم خونگرم اهواز هم ناراحت مي شدند؛ اما زود فراموش مي كردند. در استقلال مي‌بينم كه طرفداران خيلي زياد هستند و هرجا كه مي رويم، پر از تماشاگر است.
    وي اضافه كرد: از اينكه مي بينم اين تيم هواداران زيادي دارد، خوشحالم. دوست دارم در هر بازي برنده باشيم تا طرفداران اطمينان بيشتري به ما كنند.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با اجازه از بچه ها
    نظر من 1-0 استقلال
    چون همه تیم اکبر ضد فوتبال میشناسن امیدوارم بازیکنای استقلال اهواز از دقیقه اول پشت سر هم نیفتن زمین
    دوست عزیز پیشبینتون درست کنید کدوم استقلال بازی را 1-0 می بره؟ استقلال اهواز یا تهران؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بلو جان پیشبینیت را پیدا کردم و ثبتش کردم...
    خیلی ممنون . دستت طلا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بچه ها خداییش اگه پیروزی مقابل یه تیم خوب بود این بازی هم می باخت و اونوقت بود که باز دوباره افشین خان دل گربه ای همه رو به جز خودش مقصر اعلام می کرد و ... . به این می گن رفتن توی حاشیه که اگه پیروزی رفت دیگه بیرون نمیاد ...

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

بچه دعا كنيد بازي با اس.اهواز رو ببريم

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بچه دعا كنيد بازي با اس.اهواز رو ببريم
    انشاا.. این بازی رو دیگه میبریم..
    نمیدونم چرا به دلم افتاده بازی پر گل میشه.. البته از این اتفاق ها واسه من زیاد میفته

انشاا.. این بازی رو تو ورزشگاه آزادی، جلوی هوادارای خودمون میبریم و حرکت به سمت بالای جدول رو شروع میکنیم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •