اقا من هر چی گشتم پیدا نکردم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اقا من هر چی گشتم پیدا نکردم
بچه ها خواهشا یکی بگه ه جوری میتونم شخصیت های زنه این بازیو حذف کنم ... نگید که راهی نداره ...فکر کنم داره و خیلی هم راحت باشه فقط میخوام بینم شما چه چه نظری دارید ؟
دوست من شما نباید از افراد تقاضا کنید که از یک حق شخصی که فروم به اونا داده صرف نظر کنند . اگر هم از اندازه بزرگ امضای افراد ناراحت هستید از مدیران بخواین برای اندازه امضا محدودیت قائل بشن. چون اندازه امضا اختیاری و شخصی هست. ناراحت نشینااااااااااااااااااااا ا.![]()
شما میتونی با ped editor اسم اون شخصیت های زنی که ازشون خوشت نمیاد رو پیدا کنی و بجای اون ها با همون برنامه کسی که میخوای رو پیداکنی و اسم اونا رو تو img tool یدا کنی و با هم عوض کنی همین.
فکر نکنم دیگه تا این حد وجود داشته باشه. ولی بازم سرچ کن شاید بود. از این تیم Sanny Builder هرچی بگی بر میاد.دست همتون درد نكنه
مودي هست كه وقتي ماشين جوش بياره cj درستش كنه (ديگه رمز hesoyam رو نزنيم)
بهتر بگم كاپوتو بزنه بالا بعد بره درستش كنه
من تا حالا ندیدم ولی Save Editor وجود داره. همین کلمه رو تو سایتهای مود سرچ کن پیدا میکنی.برنامه ای مثل handeling editor برای فایل های carcols.vehicle, statedisp هست؟ البته به خوبی handeling editor که اسم هر ردیف رو طوری نوشته ادم میفهمه باید چیکار کنه.اگه نیست کسی نمیتونه بسازه.؟ save editor چطور؟
راستی گفتید Carcols, تا چند روز دیگه یک فایل Carcols درست کردم آماده میشه با رنگهای خیلی عالی مثل نوک مدادی و بژ و مسی و کلی از رنگهای شیک.
با ترینر 151 کاره میشه. کافیه کلیدهای مربوط به دو اسلحه کردن CJ رو بزنید و دوباره Deactive کنیدش.كسي نميدونه چطور ميشه اون اسلحه هايي كه توي دست cj دوتايي هست يكي كرد ؟؟ مثل كلت 45 و tec9 ؟؟؟
بله میشه. با PED Editor که تو همین تاپیک هست زنهارو پیدا کنید و اسمشون رو یادداشت کنید. بعد تو فایل GTA3.img سرچ کنید و اون فایلها رو:بچه ها خواهشا یکی بگه ه جوری میتونم شخصیت های زنه این بازیو حذف کنم ... نگید که راهی نداره ...فکر کنم داره و خیلی هم راحت باشه فقط میخوام بینم شما چه چه نظری دارید ؟
1- اگر میخواهید پوشیده بشن TXD رو باز کنید و قسمتهایی که نمیخواهید دیده بشن رو سیاه کنید.
2- از ادمهای دیگه کپی کنید و به اسم اینها تغییر بدین و Replace کنید.
کسی بلده ماشین های پلیس رو جایگزین کنه؟
ببخشید این پسوورد می خواد
شما ها هنوز نفهمیدین پسورد فایلهی آقامحمد چی هست؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی می تونه صف بنزین درست کنه؟
من قبلا خیلی از این بازی خوشم نمیومد الانم همینطور چون کاراکترش مزخرفه و بیشتر به خاطر اینکه میتونیم تغییری تو بازی ایجاد کنیم خوشم میاد و تازه الان دوباره نصبش کردم تا برم تو کاره تغییر دادنو از این جور کارا .....
برا همین یه سوال داشتم :
امکانات فرعیه بازیو کسی میتونه معرفی کنه ؟ مثلا اینکه به جز بکش بکش بازی چی کارا میشه کرد .... مثلا من نمیدونستم بیلیارد بازی میکنه میخوام بدونم دیگه چه کارایی میکنه و آیا میشه کارهایی از این قبیل رو بهش اضافه کرد ؟ مثه آشپزی - کار کردن (مثلا لباس بدوزه - فوتبال بازی کنه و از اینجور کارا ) ویا حتا میشه ماموریت جدید برای بازی طراحی کرد ؟
یه چیز مهم اینکه نمیشه یه نوار ابزار پایینه بازی اضافه کرد که من بتونم هر موقع که میخوام بازیو متوقف کنم (مثه فیلم) چون میخوام زیرنویسشو بخونم ... حالا نوار ابزار نشد ، ترینری چیزی وجود نداره که بشه بازیو استاپ کرد و زیرنویسارو خوند ؟
Last edited by brain; 29-07-2008 at 10:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)