تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 521 از 805 اولاول ... 21421471511517518519520521522523524525531571621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,201 به 5,210 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اقا من هر چی گشتم پیدا نکردم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها خواهشا یکی بگه ه جوری میتونم شخصیت های زنه این بازیو حذف کنم ... نگید که راهی نداره ...فکر کنم داره و خیلی هم راحت باشه فقط میخوام بینم شما چه چه نظری دارید ؟

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

آقایون از همه شما خواهش میکنم تو امضاهاتون از عکسهای بزرگ استفاده نکنید.خواهش میکنم
    دوست من شما نباید از افراد تقاضا کنید که از یک حق شخصی که فروم به اونا داده صرف نظر کنند . اگر هم از اندازه بزرگ امضای افراد ناراحت هستید از مدیران بخواین برای اندازه امضا محدودیت قائل بشن. چون اندازه امضا اختیاری و شخصی هست. ناراحت نشینااااااااااااااااااااا ا.

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

بچه ها خواهشا یکی بگه ه جوری میتونم شخصیت های زنه این بازیو حذف کنم ... نگید که راهی نداره ...فکر کنم داره و خیلی هم راحت باشه فقط میخوام بینم شما چه چه نظری دارید ؟
    شما میتونی با ped editor اسم اون شخصیت های زنی که ازشون خوشت نمیاد رو پیدا کنی و بجای اون ها با همون برنامه کسی که میخوای رو پیداکنی و اسم اونا رو تو img tool یدا کنی و با هم عوض کنی همین.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دست همتون درد نكنه
    مودي هست كه وقتي ماشين جوش بياره cj درستش كنه (ديگه رمز hesoyam رو نزنيم)
    بهتر بگم كاپوتو بزنه بالا بعد بره درستش كنه
    فکر نکنم دیگه تا این حد وجود داشته باشه. ولی بازم سرچ کن شاید بود. از این تیم Sanny Builder هرچی بگی بر میاد.
    برنامه ای مثل handeling editor برای فایل های carcols.vehicle, statedisp هست؟ البته به خوبی handeling editor که اسم هر ردیف رو طوری نوشته ادم میفهمه باید چیکار کنه.اگه نیست کسی نمیتونه بسازه.؟ save editor چطور؟
    من تا حالا ندیدم ولی Save Editor وجود داره. همین کلمه رو تو سایتهای مود سرچ کن پیدا میکنی.
    راستی گفتید Carcols, تا چند روز دیگه یک فایل Carcols درست کردم آماده میشه با رنگهای خیلی عالی مثل نوک مدادی و بژ و مسی و کلی از رنگهای شیک.
    كسي نميدونه چطور ميشه اون اسلحه هايي كه توي دست cj دوتايي هست يكي كرد ؟؟ مثل كلت 45 و tec9 ؟؟؟
    با ترینر 151 کاره میشه. کافیه کلیدهای مربوط به دو اسلحه کردن CJ رو بزنید و دوباره Deactive کنیدش.

بله میشه. با PED Editor که تو همین تاپیک هست زنهارو پیدا کنید و اسمشون رو یادداشت کنید. بعد تو فایل GTA3.img سرچ کنید و اون فایلها رو:
    1- اگر میخواهید پوشیده بشن TXD رو باز کنید و قسمتهایی که نمیخواهید دیده بشن رو سیاه کنید.
    2- از ادمهای دیگه کپی کنید و به اسم اینها تغییر بدین و Replace کنید.

6. 3 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

کسی بلده ماشین های پلیس رو جایگزین کنه؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بله آردي تاكسي ساختم سرچ كنيد پيدا ميشه .

اينم يه تريلر پك . اينو ميتونيد به تريلر هاتون وصل كنيد . داراي ماشين هاي داغون ايراني كه كار خودمه و چند تا extra ديگه كه خيلي باحاله مثلا الوار و ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید این پسوورد می خواد

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

ببخشید این پسوورد می خواد
    شما ها هنوز نفهمیدین پسورد فایلهی آقامحمد چی هست؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

کسی می تونه صف بنزین درست کنه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من قبلا خیلی از این بازی خوشم نمیومد الانم همینطور چون کاراکترش مزخرفه و بیشتر به خاطر اینکه میتونیم تغییری تو بازی ایجاد کنیم خوشم میاد و تازه الان دوباره نصبش کردم تا برم تو کاره تغییر دادنو از این جور کارا .....
    برا همین یه سوال داشتم :
    امکانات فرعیه بازیو کسی میتونه معرفی کنه ؟ مثلا اینکه به جز بکش بکش بازی چی کارا میشه کرد .... مثلا من نمیدونستم بیلیارد بازی میکنه میخوام بدونم دیگه چه کارایی میکنه و آیا میشه کارهایی از این قبیل رو بهش اضافه کرد ؟ مثه آشپزی - کار کردن (مثلا لباس بدوزه - فوتبال بازی کنه و از اینجور کارا ) ویا حتا میشه ماموریت جدید برای بازی طراحی کرد ؟

یه چیز مهم اینکه نمیشه یه نوار ابزار پایینه بازی اضافه کرد که من بتونم هر موقع که میخوام بازیو متوقف کنم (مثه فیلم) چون میخوام زیرنویسشو بخونم ... حالا نوار ابزار نشد ، ترینری چیزی وجود نداره که بشه بازیو استاپ کرد و زیرنویسارو خوند ؟
    Last edited by brain; 29-07-2008 at 10:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •